NoDsl Φεβρουάριος 5, 2010 #1561 Φεβρουάριος 5, 2010 Σε αγαπάω!!Τρελό upgrade Και παρεξηγημένο μέχει αιδίας απο πολλύ κόσμο δυστηχώς... Η 911 κέρδισε 4 δεύτερα τον γύρο στο ring μόλις βάλανε στα mainstream μοντέλα τις νέες βάσεις μοτέρ της GT3. Τρελό απο εμένα. Γιατί πάει το μυαλό σου; Δεν έχει να κάνει με το μοτέρ... Και είναι ένα σημείο που πάσχει το 207... πολύ μαλακές βάσεις... Καλές για βόλτα αλλά για τρέχατρέχα.... Ρε συ δημήτρη τι nissan είναι αυτό που έχεις; 300zx? τώρα μου ήρθε...
Dolly Φεβρουάριος 5, 2010 #1562 Φεβρουάριος 5, 2010 To δικό μου πάει (απο το πρώτο πτυχίο Μηχανολόγος με πτυχιακή σε turbomachinery) αλλά σε πολλούς άλλους δεν πάει Δημήτρη θέλω πόρτες με το εργαλείο!
Athens2004 Φεβρουάριος 5, 2010 #1563 Φεβρουάριος 5, 2010 Εδω εχει αναφερθει απο αρκετους καλυτερο κουπωμα ταχυτητων απλα με την προσθηκη αποσβεστηρα στο μοτερ ( το αφτερ μαρκετ υδραυλικο αμορτισερακι που βαζουν αρκετοι ) Οπως και να χει με γειες και καλοφόρετες .
NoDsl Φεβρουάριος 5, 2010 #1564 Φεβρουάριος 5, 2010 To δικό μου πάει (απο το πρώτο πτυχίο Μηχανολόγος με πτυχιακή σε turbomachinery) αλλά σε πολλούς άλλους δεν πάει Δημήτρη θέλω πόρτες με το εργαλείο! Ελα ντε τι ρωτάω, αφού είσαι ο Mr.Sierra Man... Το ξεχασα σόρρυ. Τέσπα πιο σκληρές βάσεις=> μικρότερες ταλαντώσεις μοτερ/σασμαν=>πιο ακριβείς κινήσεις ντιζών και λοιπόν εξαρτημάτων=>αρκετά καλύτερες και λιγότερες χαμένες αλλαγές Sum=> περισσότεροι κραδασμοί στην καμπίνα... Κάποιοι το γουστάρουν.
Dolly Φεβρουάριος 5, 2010 #1565 Φεβρουάριος 5, 2010 Ακριβως, οι βάσεις της 911 που λέω είναι ένα σκαλί πιο πέρα, και μαλακώνου/σκληρένουν ανάλογα με το στυλ οδήγησης για να μην κουράζουν
LevelOne Φεβρουάριος 5, 2010 Author #1566 Φεβρουάριος 5, 2010 Λοιπόν να σας πω τι εχει βιώσει μεχρι στιγμής η μεσούλα μου Σκλήρυνε πολύ σε σχέση με πρίν, ολοι οι κραδασμοί που απόσβεναν οι μαμα πλέον εχουν αποδέκτη την σπονδυλική μου στήλη, φανερώθηκαν ΌΛΕΣ οι ατέλειες της ανάρτησης (σινεμπλόκ, αμορτισέρ, κόντρες, ψαλίδια κλπ). Επίσης, οσο περίεργο και να φαίνεται, διπλώνει πολύ πιο εύκολα, εχω πολύ καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι και δεν "πηδάει" οταν φευγεις με τις πάντες. @Διονύσης: 200SX ειναι
LevelOne Φεβρουάριος 5, 2010 Author #1568 Φεβρουάριος 5, 2010 Οσο περίεργο και να φαίνεται, ναι... Και εγω δεν το περίμενα...
LevelOne Φεβρουάριος 6, 2010 Author #1569 Φεβρουάριος 6, 2010 Ήρθε ήρθε ηρθε!!!!! Γνήσιο nismo!!! :inlove:
PetrosD Φεβρουάριος 6, 2010 #1570 Φεβρουάριος 6, 2010 Ωωω τα έχει πάρει και εμένα το μάτι μου αυτά τα κιτάκια. Πρέπει να είναι πολύ ποιοτικά. Για πες εντυπώσεις και μερικές φωτό μόλις το ξεπακετάρεις please!
Κωστάκης Φεβρουάριος 6, 2010 #1571 Φεβρουάριος 6, 2010 Αμάξι με @@ το silvia :man_in_love: ...όπως και αυτό edit μητσε ένα thread που είχες ανοίξει για το nissan το ενημερώνεις..?
johnsonb Φεβρουάριος 9, 2010 #1572 Φεβρουάριος 9, 2010 Σημερα συναδελφος στη δουλεια με Toyota Corolla 9 μηνων ειχε αργησει να ερθει,εμεις καθομασταν και κοροιδευαμε το θεμα με το γκαζι,την ανακληση κτλ.Μετα απο λιγο πηρε τηλεφωνο και μας ειπε οτι του κολησε το γκαζι στην εθνικη λιγο μετα την γεφυρα της λυκοβρυσης και καρφωθηκε πισω απο εναν αλλο.Τωρα τι θα γινει τι πρεπει να κανει?Corolla εεε?http://pressroom.toyota.com/pr/tms/toyota/toyota-consumer-safety-advisory-102572.aspxΕίχανε και άλλα προβλήματα όσοι είχανε kabine mobil το 2009 http://www.msnbc.msn.com/id/33077383/
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 9, 2010 #1573 Φεβρουάριος 9, 2010 Στρίβω στην παραλιακή και μετά τη στροφή βλέπω κάτι σαν μπετοβεργα στο κέντρο της δεξιάς λωρίδας και μετά από λίγα μέτρα ένα σταματημένο αυτοκίνητο με μια τύπισσα έξω. Όταν πλησίασα: Δεν ήταν μπετοβεργα αλλά κανονικό τρίγωνο βαλμένο παράλληλα με το δρόμο, να το βλέπουν από το πεζοδρόμιο οι πεζοί. : D
o polonos Φεβρουάριος 9, 2010 #1574 Φεβρουάριος 9, 2010 Πραγματικα πιστευω οτι η 3η ηλικια δεν θα επρεπε να οδηγαει ελευθερα στους δρομους.... Γιατι να ρισκαρουν την ζωη τους και κυριως την ζωη μας? Ας κανει το κρατος δωρεαν μετακινησεις με ΜΜΜ απο τα 60 και ας αφησουν τα αμαξια σπιτια η ας τα δωσουν στα εγγονια
VIL Φεβρουάριος 9, 2010 #1575 Φεβρουάριος 9, 2010 Πραγματικα πιστευω οτι η 3η ηλικια δεν θα επρεπε να οδηγαει ελευθερα στους δρομους.... Γιατι να ρισκαρουν την ζωη τους και κυριως την ζωη μας? Ας κανει το κρατος δωρεαν μετακινησεις με ΜΜΜ απο τα 60 και ας αφησουν τα αμαξια σπιτια η ας τα δωσουν στα εγγονια Αν και δεν με συμφέρει... θα συμφωνήσω απόλυτα.
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 9, 2010 #1576 Φεβρουάριος 9, 2010 Πραγματικα πιστευω οτι η 3η ηλικια δεν θα επρεπε να οδηγαει ελευθερα στους δρομους.... Γιατι να ρισκαρουν την ζωη τους και κυριως την ζωη μας? Ας κανει το κρατος δωρεαν μετακινησεις με ΜΜΜ απο τα 60 και ας αφησουν τα αμαξια σπιτια η ας τα δωσουν στα εγγονια Γράψε το κάπου αυτό μήπως και το ξεχάσεις όταν γίνεις 60
o polonos Φεβρουάριος 9, 2010 #1577 Φεβρουάριος 9, 2010 Γράψε το κάπου αυτό μήπως και το ξεχάσεις όταν γίνεις 60 Δεν νομιζω μιας και θυμαμαι ολα τα κουλα που κανουν οι ανθρωποι αυτης της ηλικιας... Και σιγουρα δεν θα παιξω κορονα - γραμματα την ζωη ενος 20αρι με μηχανακι επιδει κατα 80% θα ξεχασω το φλας κτλ κτλ .... Οταν βλεπω εναν 70αρι να πεταγεται απο θεση σταθμευσης χωρις φλας χωρις να κοιταξει καθρεπτες χωρις να κοιταξει πισω του, φοβαμαι να πατησω κορνα μην παθει κανα εγκεφαλικο η καποια ανακοπη... Τελικο συμπερασμα? οταν βλεπω ανθρωπο μεγαλης ηλικιας στο τιμονι κοβω ταχυτητα γιατι σιγουρα θα κανει την μλκια του.
Tsakonas Φεβρουάριος 9, 2010 #1578 Φεβρουάριος 9, 2010 και ποτε θα ζησουν αυτοι οι ανθρωποι εν χριστω αδελφε Πολωνε?οταν εισαι παιδι δεν πολυβγαινεις εξω μην χτυπησεις/μην σου δωσει κανεις καραμελες/για να διαβασεις για το σχολειο,οταν εισαι εφηβος εχεις διαβασματα για το σχολειο,βγαινεις λιγο κ εχεις και ταυλες αλλα δεν εχεις αυτοκινητο και δεν πολυεχεις και λεφτα,μετα η θα σπουδαζεις η θα δουλευεις οποτε δεν θαχεις χρονο,μετα θα εχεις δικη σου οικογενεια και θα εχεις ευθυνες οποτε δεν σε παιρνει για λακιες-μα,μετα θα σου χρεωσουν τα παιδια σου τα εγγονια σου,και θα εχεις χρονο και χρημα αλλα δεν θαχεις πια αμαξι?
o polonos Φεβρουάριος 9, 2010 #1579 Φεβρουάριος 9, 2010 και ποτε θα ζησουν αυτοι οι ανθρωποι εν χριστω αδελφε Πολωνε?οταν εισαι παιδι δεν πολυβγαινεις εξω μην χτυπησεις/μην σου δωσει κανεις καραμελες/για να διαβασεις για το σχολειο,οταν εισαι εφηβος εχεις διαβασματα για το σχολειο,βγαινεις λιγο κ εχεις και ταυλες αλλα δεν εχεις αυτοκινητο και δεν πολυεχεις και λεφτα,μετα η θα σπουδαζεις η θα δουλευεις οποτε δεν θαχεις χρονο,μετα θα εχεις δικη σου οικογενεια και θα εχεις ευθυνες οποτε δεν σε παιρνει για λακιες-μα,μετα θα σου χρεωσουν τα παιδια σου τα εγγονια σου,και θα εχεις χρονο και χρημα αλλα δεν θαχεις πια αμαξι?Πιστευω οτι το να μην εχω αμαξι στα γεραματα μου θα ειναι το μικροτερο μου προβλημα :daisy:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.