Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Δε ξερω ,φανταζομαι... και οχι μονο η Saab.Οχι φορους που πληρωνει η Saab,αλλα εμεις.Απλα σε αυτους φτανουν τα μισα.

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

επειδη το ειχα ξεχασει με τα λαστιχα , μπηκαν Toyo proxes CF1 , ησυχα και με καλο κρατημα στο βρεγμενο , πολυ ευχαριστημενος (240€)

επειδη το ειχα ξεχασει με τα λαστιχα , μπηκαν Toyo proxes CF1 , ησυχα και με καλο κρατημα στο βρεγμενο , πολυ ευχαριστημενος (240€)

Διάσταση? Όχημα?

Επειδή το είχα ξεχάσει ( :p ) έβαλα barum polaris 2 χειμερινά, τα σπάσανε!

Φέτες στις άλπεις (150+) και με έβγαλαν ασπροπρόσωπο στη Modena που είχε 20-30 πόντους χιόνι. Οι κακόμοιροι οι Ιταλοί σπινιάρανε συνέχεια κι εγώ πήγαινα κυριλλέ :hehe:

Πολύ χιόνι όμως, το έφαγα με το κουτάλι :hehe:

Αυτό εισάγεται στην Ελλάδα;

2010_fj_cruiser_5.jpg

Είδα και ένα Honda Accord coupe σήμερα.. δεν είχα ξαναδεί :nerd:

http://tevami.com/wp-content/uploads/2008/07/2008-honda-accord-coupe.jpg

το FJ Cruiser δεν ξερω εαν εισαγεται επισημα

(και δεν το νομιζω μιας και απουσιαζει απο οποιοδηποτε τιμοκαταλογο επισημο και μη)

αλλα κυκλοφορει σε μαντρες 4χ4 και πολυτελων αυτοκινητων (προφανως εισαγωγης)

εχω πετυχει 2-3 Ποσειδωνος μερια (μπλε λεκτρικ, λευκο και κιτρινο)

Μα και το FJ Cruiser είναι στην ουσία ένα Land Cruiser σε παραλλαγή.

Τα funky looks είναι bonus.

Καλη χρονιά παίδες! :D

Πάρα πολύ καλό, αλλά στην Ευρώπη δεν πιάνει δυστυχώς. Δεν μπορεί να κοντράρει εύκολα το όνομα και το πρεστίζ ενός Α5, μίας CLC ή μίας 5άρας. Αν τα "είχα" άνετα θα ήταν η πρώτη μου επιλογή ένα Accord.

Γνωριζει κανεις την τιμη του Nissan GT-R πανω κατω?

Εψαξα Skroutz,αλλα δεν εχει τιποτες.Ουτε καποιο περιοδικο εχω ευκαιρο...

Μολις το ειδα στο δρομο το ερωτευτηκα :man_in_love:

nissan-gtr-15.jpg

!!

94.282€ απο Θεοχαράκη...

Edit: Για κάποιο περίεργο λόγο, αυτη η τιμή ίσχυε περίπου πριν απο 3 μήνες.... Τωρα μπηκα να δω και βουαλά:

€122.500 το Black Edition....

94.282€ απο Θεοχαράκη...

Edit: Για κάποιο περίεργο λόγο, αυτη η τιμή ίσχυε περίπου πριν απο 3 μήνες.... Τωρα μπηκα να δω και βουαλά:

€122.500 το Black Edition....

ξεκλειδωτο multy εχει? :hehe:

Τραβηξε χειροφρενο για να φλικαρει στην Κ1 :hehe:

P.S. Ο θερμοστατης σου εχει κολλησει ανοιχτος, αλλαγη επειγοντως.

γύρω στο 90 δείχνει άρα μια χαρά είναι...εκτός αυτού σε τέτοιες στροφές το λογικό είναι να έχει ανεβάσει τόσο θερμοκρασία που ούτως ή άλλως να δουλεύει με ανοιχτό το θερμοστάτη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.