Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

dolly , επειδη περιμενω να χιονισει σε Παρνασσο , κανονισε να ανεβουμε μαζι ,εσυ με την μιτο και εγω με το felicia :p

Και εγω σχεδον καθε σαβ/κο πανω ειμαι

[/ot]

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

:D και εγώ πάω αβέρτα αλλά την Κυριακή είχα 2 κόφτες στο αυτοκίνητο (κοπέλα + φίλη) που ειδικά στις στοφές βαράγανε χωρίς οίκτο!

Αλλά πρέπει!

Κακα τα ψεμματα , σαβ/κο δεν αξιζει καθολου να πηγαινεις παρνασσο.ουτε καλαβρυτα ουτε καρπενησι..

Μονο καθημερινες.Και τον τελευταιο καιρο μονο καθημερινες πηγαινω.Και θεμα κοστους , χρονου , και ανεσης

Οι πάνω απο 200 άλογα απαγορεύονται! :p

Πλάκα πλάκα, εγώ για βόλτα, καφέ, κοψίδι, κοψίδι, κοψίδι (δεν είναι typo), επιστροφή είμαι μέσα όποια Κυριακή γουστάρετε! Θα βάλω την κυρά να κάνει μπουγάδα και θα πάω να στρίψω! (το αυτοκίνητο όχι τίποτα άλλο) αν το ψήνεται, είμαστε 1-2 πμ μακριά!

To χιόνι ίσως αργήσει λίγο ακόμα εκτός αν πάμε στο παρκιγκ του χιονοδρομικού, αλλά τα κοψίδια είναι εκεί σίγουρα, τα είδα την Κυριακή απο κοντά!

Αν πάμε με χιόνι θα έρθω με το μαούνι το τζιπ με 4 κίνηση και μπλοκέ μπρός - πίσω για πόρτες (και δέντρα :p ) μέχρι μεθαύριο :D

επειδή έρχονται γιορτές και οι περισσότεροι θα έχουμε οικογενειακές υποχρεώσεις προτείνω να γίνει το σκηνικό μετά τις 5 Γενάρη

Ειχε φαση οταν ειχα ανεβει με το αλφα ρομεο...

παρολο που φοραγα αλυσιδες τον αμαζευτο ειχε:hehe:

http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/34768/DSC_1384.jpg

το χιονι δεν εινι επικινδυνο αν εισαι προσεκτικος και συνετος.

Για μονοημερη εννοειται οτι ψηνομαι και εγω..οπως και η γυναικα :p

ebay μονο μεταχειρισμένα...έχω και κωδικό ανταλλακτικού αν μπορεί να βοηθήσει κανείς.....

General Motors Part # 12755304

δυστυχώς πάει πακέτο με το μοτέρ.....το μοτέρ το κοίταξα και είναι οκ......η εγκατάσταση δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.ξεβίδωμα τα wiper arms,βγάζεις το πλαστικό κάλλυμα για τη βροχή, ξεσυνδέεις μια πρίζα και σε 3 παξιμάδια (1 μοτέρ 2 μηχανισμός) είσαι έτοιμος να βάλεις το νέο.

50 ευρώ:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Wiper-Transmission-SAAB-9-3-2003-03-2004-04-2005-05_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a556d5d6eQQitemZ250541333870QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Για ένα τέτοιο εξάρτημα (σιδερικό ήσσονος σημασίας) και μεταχείρω να βάλεις δεν νομίζω ότι έχεις πρόβλημα ρε george!

με τα μεταφορικά 90ευρώ αγορίνα....και έχει και περισσότερα χιλιόμετρα από το δικό μου wiper transmission που χάλασε.....

με 150το πήρα σήμερα σετάκι ΚΑΙ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ transmission από αντιπροσωπεία με 2χρόνια εγγύηση....το τοποθέτησα μόνος μου και όλα κομπλέ:)

Πανί ή αλυσίδα για χιόνια; - Audi A6 1.8 Quattro και 215/55 R16

Ελπίζω να μη χρειαστεί αλλά καλό είναι να υπάρχουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.