Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

αφεντικο εγω που εχω τριψει βαλβιδες εχω θυριδωσει διχρονιλες κι εχω περασει κι ελατηρια...το περναω το μαθημα?:jump1:

@ΑΝ7 δεν χρειαζεται ειρωνια ρε συ

γιατι αρπαζεσαι

Παντα καποιος θα ξερει περισσοτερα απο εμας

δεν τιθεται αυτοματα θεμα ανταγωνισμου

απλα αλλη βαρυτητα εχει η αποψη του ενος και αλλη του αλλου

Φυσικά και κάποιος θα ξέρει καλύτερα.Πάντα και παντού.Αλλά όταν βλέπω δηλώσεις τύπου "ματρομήτσου" που έχει συνεργίο στην άμφισα 30χρόνια και νομίζει ότι τα ξέρει όλα....άμα πάει να φτάξει ένα αυτοκίνητο του 2009 το πιο πι8ανό είναι να το καταστρέψει και σου λέει,άσε δεν ξέρεις καλά εσύ,εγώ ξέρω καλύτερα...η δουλειά μου είναι.....

Όταν ο άλλος το παίζει μάστορας και αμέσως μειώνει την απόψή μου για κάποια πράγματα(ασχέτως του ότι είναι offtopic και μου συζητάει για κάποιες ελλατωματικές παρτίδες αλτερνειτορ ή κάποιο εξάρτημα σε ένα μοντέλο όταν εδώ μιλάμε για φίλτρα αέρως που η φιλοσοφία κατασκευής είναι universal σε όλα τα αμάξια) που δεν ξέρει καν αν έχω γνώση η όχι μόνο η ειρωνία ταιριάζει όπως κάνει και ο ίδιος.

Το που κολάει βέβαια η αποψή μου στο αν είναι αξιόπιστο το μαμά φίλτρο και τα προτερίματα/μειονεκτίματα με τα aftermarket, με το αν έχω τρίψει βαλβίδες είναι λίγο απορίας άξιο.

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
οι γνώσεις σου προέρχονται από πληροφορίες και δεν έχεις ποτέ σου τρίψει έστω μια βαλβίδα.

αλλά απ τα 12 μου ξεκίναγα να λύνω καρμπυρατερ BMW E21,solex ήταν το πρώτο αν θυμάμαι καλά,μετά μπήκαν webber.Μετά προχόραγα και παρακάτω.

Yo GiagT,AN7 Overclocker,im really happy for you,imma let you finish,but bob o mastoras ( http://www.greektube.org/content/view/71370/2/ ) was the best technician of all time

Γίνεται. Ένας φίλος είναι γραμμένος σε ένα Club της Αγγλίας για το αυτοκίνητό του. Εκεί βρήκε κινητήρα, κιβώτιο, εμπρός και πίσω παρμπρίζ, ελατήρια και κρεμαγιέρα. Συνεννοήθηκε με τον πωλητή, του τα έβαλε σε μια παλέτα, τα σκέπασε με χαρτόνια και υφάσματα, τα έδεσε με μεταλλικά δεσμά για να μην μπορούν να τα ανοίξουν εύκολα και του τα έστειλε. 150 ευρώ μεταφορικά και άλλα 50 για να του τα φέρει σπίτι του ένα φορτηγό από το λιμάνι.

Κατι παρεμφερες ψαχνω, αν και (δυστυχως), οχι αμεσα. Εχεις μηπως περισσοτερες λεπτομερειες για τις εταιριες/μεταφορικες που μεσολαβησαν? Ο Αγγλος απλα ετοιμασε την παλετα και ηρθαν και την πηραν απο το σπιτι του? Θα σου ημουν υποχρεος, γιατι εχουμε βρει τρομερα πραγματα σε πολυ καλες τιμες, χωρια την σχετικη σπανιοτητα τους στην εδω αγορα.

απο εκεί παρήγγειλα Vredestein Ultrac Sessanta 225/45/17 τιμή Ελλάδος 700ευρώ....τιμή από camskill 400ευρώ ΜΕ τα μεταφορικά.;)

Στέλνουν... "φρέσκα" ή τα έχουν στο ράφι κανένα χρόνο?

Δυστυχώς όμως δεν έχει αυτά που θέλω στη διάσταση που θέλω... :(

Παρήγγειλε και ο trendy πριν από μένα τα Toyo Proxes και είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

Εγω τα περιμένω σε λίγες μέρες

καλά....

για το θέμα φρέσκου γίνονται πολλά......

2 από τα βασικά που μπορώ να σου αναφέρω και κάνουν παντού για να ξεγελάνε τον κόσμο για φρέσκια γόμα είναι

α)Βιομηχανική βαζελίνη για ενυδάτωση και όψη φρέσκου

β)μηχάνημα που ΕΧΟΥΝ στην Ελλάδα και βαράει φρέσκες ημερομηνίες

.....το σημαντικό είναι να είναι έμπιστος ο λαστιχάς σου για να μην σου πουλάει μουφιές.

2 από τα βασικά που μπορώ να σου αναφέρω και κάνουν παντού για να ξεγελάνε τον κόσμο για φρέσκια γόμα είναι

α)Βιομηχανική βαζελίνη για ενυδάτωση και όψη φρέσκου

β)μηχάνημα που ΕΧΟΥΝ στην Ελλάδα και βαράει φρέσκες ημερομηνίες

.....το σημαντικό είναι να είναι έμπιστος ο λαστιχάς σου για να μην σου πουλάει μουφιές.

Για το (α), δε μου λέει κάτι αν φαίνονται καινούρια...

Για το (β) που λες, μένω άφωνος... Πόσο πιο απατεώνες θα γίνουμε;

Για το (α), δε μου λέει κάτι αν φαίνονται καινούρια...

Για το (β) που λες, μένω άφωνος... Πόσο πιο απατεώνες θα γίνουμε;

όσοι έχουν πάρει από εκειί είναι μαξ εξάμηνα.

Τα Fulda EcoControl του Matiz (155/65R13) βγαίνουν 165€ με τα μεταφορικά. Από τοπικό λαστιχά μπήκαν με 130€ (τιμή με τοποθέτηση)

παρατήρησα και γω οτι για λάστιχα κάτω των 300ευρώ οι τιμές του δεν είναι καλές.....

τώρα πως γίνεται να βάζεις λάστιχο με 35ευρώ το ένα.......δε ξέρω.....

αλλά στα λάστιχα summer performance ειδικά σε 16 και άνω ίντσες ο camskill συμφέρει και με το παραπάνω

πραγματι δειχνει να εχει πολυ καλες τιμες

τα Toyo Τ1R που πηρα προσφατα για το Coltακι στα 250€

μου τα βγαζει στα 168€ με μεταφορικα

θα τον εχω υποψιν στα επομενα

thanx

Δεν εχει τιμες για semis που θελω, r888 και a048. Θα στειλω αυριο mail.

Ααααα! Καρτ σε βρεγμενη πιστα-> infinite fun, infinite lulz!

Ααααα! Καρτ σε βρεγμενη πιστα-> infinite fun, infinite lulz!

Μου έχουν πει ότι δεν τα βάζουν γιατί υποστρέφουν τρελά. Εκτός και αν τους αλλάξεις ρυθμίσεις στην γεωμετρία τους. Τί ισχύει;

Για τσεκαρετε παιδιά να μου πείτε την γνώμη σας:p

Πως κάνουμε embed ωρέ..?

Ένα MX-5 "κάνει πλατείες". Ωραίο θέαμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.