greekfragma Οκτώβριος 29, 2009 #981 Οκτώβριος 29, 2009 όταν μου δίνει ειρωνική απάντηση θα τρώει από το ίδιο πιάτο για να καταλάβει τι έκανε.το αποτέλεσμα δηλαδή οτι κατάλαβε το μάθημά του και έκοψε την ταρζανιά δε σε ικανοποιεί?
PetrosD Οκτώβριος 29, 2009 #982 Οκτώβριος 29, 2009 Και εγώ πιστεύω ότι ο greekfragma έπραξε σωστά.@daemon13: Τον έκανε να καταλάβει ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος και ενοχλητικό.
AN7 OverClocker Οκτώβριος 29, 2009 #983 Οκτώβριος 29, 2009 Αν προσέξεις η ολη φαση ξεκιναει με το που βγαινει απο το τουνελ ( και συνειδητοποιεί πως ειναι σταματημενα στην λωριδα του ) δλδ οχι οτι καλύτερο για την όραση μιας και το ματι αλλαζει απο πολυ σκοτεινο σε ξαφνικο φως +++ οτι το σταματημενο που στουκαρε ητανε ασπρο . Οχι οτι αυτο τον δικαιολογει Απλα ηταν καποιοι παράγοντες που επηρέασαν . ΥΓ . Πολύ καπνό αφήσανε παντως τα λάστιχα , abs δεν ? ? ? ? Σωστός. Φαίνεται και πως αντιδράει η κάμερα έτσι. Όντως abs δεν είχε :S Πάντως παιδιά να προσέχετε με ποιους τσακώνεστε στο δρόμο.Έχει γεμίσει ο κόσμος σιδερικά και τρελούς, το νού σας.Ποτέ δεν ξέρετε πως θα κάτσει. το ξέρω μερικοί θα το διαβάσετε και θα λέτε,ά ρε τον χέστη τι λέει... Κι όμως όταν ακούς να έχει τραβήξει πιστόλι ο άλλος γιατί του την είπαν επειδή εκανε μλκια στον δρόμο τότε δεν θέλει πολύ. Εχθές ήμου ποσειδώνος και επειδή βιαζούμουν έπαιζα συνέχεια με λωρίδες,όταν το κάνω αυτό βέβαια έχω ΠΑΝΤΑ ΦΛΑΣ,οπότε σε κάποια φάση πάω να μπώ μεσαία και με το που μπαίνω με κλείνει αυτοκίνητο απ την δεξιά,λες κ το έκανε επίτιδες.Το αμάξι ήταν ένα μαύρο γυαλισμένο VW EOS. Κοντοστέκομαι δίπλα όπου είναι τυπάς καράφλας με γκομενάκι μέσα του και εξακολουθεί ο διάλογος. Ρε φίλε,ένα φλασάκι δεν είναι αμαρτία -ε? Λέω ένα φλασάκι δεν είναι αμαρτία να βγάλεις για να μην γίνουμε -Τι θες ρε μλκισμένο Όπα,φίλε πρόσεχε πως μιλάς,εγώ δεν σε έβρισα -Θες να σε γαμ@σω?Λέγε ρε θες να σε γαμ@σω Δεν σε έβρισα μίλα όμορφα -Ρε τι θες?Να σε γ@μ2σω, λέγε Εκεί που πάω να το χοντρύνω και εγώ το θέμα βλέπω τον τυπά να βάζει το δεξί του χέρι στην κεντρική κονσόλα. Αμέσως κατεβάζω δευτέρα και έφυγα. 3 πραγματα μπορεί να γινόντουσαν 1.Να του φώναζε το γκομενάκι δίπλα και να της έκανε νόημα να σταματήσει. 2.Να μπλοφάρει ότι πάει να βγάλει κάτι 3.Να έχει όντως σιδερικό. Ποιος θα καθόταν να μάθει?
Kostas007 Οκτώβριος 29, 2009 #984 Οκτώβριος 29, 2009 Αν προσέξεις η ολη φαση ξεκιναει με το που βγαινει απο το τουνελ ( και συνειδητοποιεί πως ειναι σταματημενα στην λωριδα του ) δλδ οχι οτι καλύτερο για την όραση μιας και το ματι αλλαζει απο πολυ σκοτεινο σε ξαφνικο φως +++ οτι το σταματημενο που στουκαρε ητανε ασπρο . Οχι οτι αυτο τον δικαιολογει Απλα ηταν καποιοι παράγοντες που επηρέασαν . ΥΓ . Πολύ καπνό αφήσανε παντως τα λάστιχα , abs δεν ? ? ? ? δε νομιζω οτι τυφλωθηκε απο το φως,αυτο πρεπει να ηταν ορατο μονο στη καμερα μεχρι να ρυθμισει αυτοματα η φωτεινοτητα.
GoMaR Οκτώβριος 29, 2009 #985 Οκτώβριος 29, 2009 +1 στον ΑΝ7Απορω με τι ευκολια ο κοσμος ο απλος κοσμακης δλδ , βγαζει πιστολι και πυροβολλει για μια βρισια η για μια διαφωνια...ειναι φοβερο.Γιαυτο καλο θα ηταν να αποφευγουμε γιατι ο αλλος ποτε δε ξερουμε τι ειναι..
ea6gka Οκτώβριος 29, 2009 #986 Οκτώβριος 29, 2009 σημερα ειδα και πως τραβανε οι καμερες φωτογραφια , ενα μαυρο αστρα στο αντιθετο ρευμα πρεπει να εβγαλε γαμω τις φωτογραφιες
nickstamat Οκτώβριος 29, 2009 #987 Οκτώβριος 29, 2009 Αν προσέξεις η ολη φαση ξεκιναει με το που βγαινει απο το τουνελ ( και συνειδητοποιεί πως ειναι σταματημενα στην λωριδα του ) δλδ οχι οτι καλύτερο για την όραση μιας και το ματι αλλαζει απο πολυ σκοτεινο σε ξαφνικο φως +++ οτι το σταματημενο που στουκαρε ητανε ασπρο .Μπα. Το μάτι συνηθίζει αμέσως.Έχει κάποιο φως μέσα το τούνελ, ενώ και το βλέμμα σου είναι στραμμένο προς την έξοδο, άρα δεν μπορεί να συνηθίσει στο σκοτάδι.Εγώ βλέπω κανονικά σε παρόμοιες περιπτώσεις. ΥΓ . Πολύ καπνό αφήσανε παντως τα λάστιχα , abs δεν ? ? ? ?Όντως...
Tsakonas Οκτώβριος 29, 2009 #988 Οκτώβριος 29, 2009 Αφιερωμένο από χρήστη του Lab για άλλο χρήστη του Lab σε άλλους που του έλεγαν διάφορα για αυτά που έλεγε περί αυτοκινήτων ( δεν είμαι εγω ) Πολυ βρισια στο βιντεακι και εχουμε και ανηλικα Πιστευω θα το καταλαβες οτι απο ολους οσους μπηκαν εδω μεσα,μονο ο Jason και η αφεντια μου εκατσαν να ακουσουν το αριστουργημα του φιλου σου.Δηλαδη εκανε παταγο.Πες του θελουμε και υπογραφη σε κανα σινγκλακι.
Athens2004 Οκτώβριος 29, 2009 #989 Οκτώβριος 29, 2009 Μπα. Το μάτι συνηθίζει αμέσως.Έχει κάποιο φως μέσα το τούνελ, ενώ και το βλέμμα σου είναι στραμμένο προς την έξοδο, άρα δεν μπορεί να συνηθίσει στο σκοτάδι.Εγώ βλέπω κανονικά σε παρόμοιες περιπτώσεις.Όντως... Οχι φίλος . Το μάτι ( ενος average οδηγου , δεν μιλαμε για ταλεντα ) δεν συνηθιζει κατευθειαν και αυτο εχω καταλάβει τα 10 χρόνια που οδηγάω ( με δίπλωμα απο τα 18 ) Ειδικα οταν βγαινεις απο τουνελ με κοντρα τον ηλιο κανα δευτερολεπτο δεν βλεπεις οπως εβλεπες πριν μπεις στο τουνελ . Μπορει να βλεπεις καπως , δεν λεμε οτι εισαι τυφλός αλλα δεν βλεπεις το ιδιο σιγουρα . Μην μιλησουμε για αντιληψη του ποσο παει το μπροστα οχημα που ειναι κατι πιο λεπτομερες . Και ειδικα στην οδηγηση το μισο και το ενα δευτερολεπτο κανουν την διαφορα σε τετοιες καταστασεις . Οπως θα εκανε την διαφορα και το abs . Που αν το ειχε ενεργοποιημενο θα ειχε περιθωρια ελιγμου ακα θα ειχε μπει αναμμεσα στις λωριδες που ειχε χωρο . Αλλα με μπλοκαρισμενους τους μπροστα να σκορπανε καπνο που τιμονι . . . . Αnywai ο τυπας η ητανε μες την νταγκλα και την μαστουρα με το στερεο να χτυπαει 100db η πηρε το car ( του μπαμπα , του αδερφου η του φιλου ) πρωτη φορα βολτα και σαν κλασικος καγκουρας πρωτα εμαθε να το γκαζωνει και μετα πως φρεναρει και κραταει , δυστηχως για το αυτοκινητο .
ΝTG Οκτώβριος 29, 2009 #990 Οκτώβριος 29, 2009 δε νομιζω οτι τυφλωθηκε απο το φως,αυτο πρεπει να ηταν ορατο μονο στη καμερα μεχρι να ρυθμισει αυτοματα η φωτεινοτητα.και το ματι θελει το χρονο του...(οχι οτι με το ασπρο αμαξι και τετοιο ηλιο δεν επιασε jackpot o ατυχος οδηγος.)Επισης ολοι εχουμε δικαιωμα στην τρακα.Δεν ειναι περισσοτερο/λιγοτερο αχρηστος οδηγος επειδη οδηγουσε το συγκεκριμενο αμαξι.εδιτμε προλαβανε για 1-2 sec
nickstamat Οκτώβριος 29, 2009 #991 Οκτώβριος 29, 2009 Οχι φίλος . Το μάτι ( ενος average οδηγου , δεν μιλαμε για ταλεντα ) δεν συνηθιζει κατευθειαν και αυτο εχω καταλάβει τα 10 χρόνια που οδηγάω ( με δίπλωμα απο τα 18 ) Ειδικα οταν βγαινεις απο τουνελ με κοντρα τον ηλιο κανα δευτερολεπτο δεν βλεπεις οπως εβλεπες πριν μπεις στο τουνελ . Μπορει να βλεπεις καπως , δεν λεμε οτι εισαι τυφλός αλλα δεν βλεπεις το ιδιο σιγουρα . Μην μιλησουμε για αντιληψη του ποσο παει το μπροστα οχημα που ειναι κατι πιο λεπτομερες . Και ειδικα στην οδηγηση το μισο και το ενα δευτερολεπτο κανουν την διαφορα σε τετοιες καταστασεις . Οπως θα εκανε την διαφορα και το abs . Που αν το ειχε ενεργοποιημενο θα ειχε περιθωρια ελιγμου ακα θα ειχε μπει αναμμεσα στις λωριδες που ειχε χωρο . Αλλα με μπλοκαρισμενους τους μπροστα να σκορπανε καπνο που τιμονι . . . . Αnywai ο τυπας η ητανε μες την νταγκλα και την μαστουρα με το στερεο να χτυπαει 100db η πηρε το car ( του μπαμπα , του αδερφου η του φιλου ) πρωτη φορα βολτα και σαν κλασικος καγκουρας πρωτα εμαθε να το γκαζωνει και μετα πως φρεναρει και κραταει , δυστηχως για το αυτοκινητο . Εντάξει βρε, με ήλιο κόντρα δε βλέπεις γενικότερα, είτε βγαίνεις από τούνελ είτε όχι. Έχω οδηγήσει πολύ λιγότερο από εσένα (σχεδόν 1 χρόνο με δίπλωμα), αλλά δεν έτυχε ποτέ να έχω πρόβλημα βγαίνοντας από τούνελ. Εν πάσει περιπτώσει, αν ο οδηγός του βίντεο αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα ας μην πάταγε γκάζι. Ας έκοβε και ας πέρναγε μετά την έξοδο από το τούνελ. Ήταν εξαιρετικά ανώριμη αντίδραση αυτή, αν δεν έβλεπε καλά. Συμφωνώ με τα υπόλοιπα και με όσα είπες περί ABS, όμως είναι δυνατόν να απενεργοποιείται?
Athens2004 Οκτώβριος 29, 2009 #992 Οκτώβριος 29, 2009 Δες μια φορα το βιντεακι προσεκτικα και θα παρατηρησεις οτι ο οδηγος ειναι χωμενος πισω απο την νταλικα ( και προφανως εκνευρισμενος να την περασει ) και μέσα στο τουνελ !!! , , , , Δρομο και exit ( και γενικα φως στο τουνελ που λεμε μεταφορικα & κυριολεκτικα ) βλεπει οταν εχει ηδη κανει το σκασιμο για να προσπερασει . Και ξαφνικα αφου προσπερναει βγαινει στο φως και βλεπει ενα ασπρο βαν μπροστα του να τον πλησιαζει επικινδυνα ( εχει και καμια 100ρα+++ το viper ας πουμε . ) . Nαι ειναι σταματημενο!!!!!!!!!!!! of ****.... : D Φρενα πανικου . μπλοκ οι τροχοι . Μετα το μονο που μενει να κανει ειναι να κρατηθει καλα απο το τιμονι ,,,, .
Kostas007 Οκτώβριος 29, 2009 #993 Οκτώβριος 29, 2009 πρωτη φορα βολτα και σαν κλασικος καγκουρας πρωτα εμαθε να το γκαζωνει και μετα πως φρεναρει και κραταει , δυστηχως για το αυτοκινητο .αυτο ειναι ολο το ζουμι:yes4:Υ.Γ. στην ΛΕΑ ηταν σταματημενοι οι αλλοι η σε κανονικη λωριδα?
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 29, 2009 #994 Οκτώβριος 29, 2009 Δες μια φορα το βιντεακι προσεκτικα και θα παρατηρησεις οτι ο οδηγος ειναι χωμενος πισω απο την νταλικα ( και προφανως εκνευρισμενος να την περασει ) και μέσα στο τουνελ !!! , , , , Δρομο και exit ( και γενικα φως στο τουνελ που λεμε μεταφορικα & κυριολεκτικα ) βλεπει οταν εχει ηδη κανει το σκασιμο για να προσπερασει . Και ξαφνικα αφου προσπερναει βγαινει στο φως και βλεπει ενα ασπρο βαν μπροστα του να τον πλησιαζει επικινδυνα ( εχει και καμια 100ρα+++ το viper ας πουμε . ) . Nαι ειναι σταματημενο!!!!!!!!!!!! of ****.... : D Φρενα πανικου . μπλοκ οι τροχοι . Μετα το μονο που μενει να κανει ειναι να κρατηθει καλα απο το τιμονι ,,,, .Άσε που το πιθανότερο είναι να κοίταγε τον φορτηγατζή, ο οποίος δεν είχε σταματήσει, δίνοντας του λάθος πληροφορία για την λωρίδα του.
GriGaS Οκτώβριος 31, 2009 #995 Οκτώβριος 31, 2009 παίζει να μου στείλει κάποιος το link με το video με πμ?
fotme Οκτώβριος 31, 2009 #996 Οκτώβριος 31, 2009 Σημερα κλεινω μια εβδομαδα με σπασμενη κυλινδροκεφαλη.. Well done my german friends
fotme Οκτώβριος 31, 2009 #998 Οκτώβριος 31, 2009 Μπραβο ρε Spresv και σε ειχα στο μυαλο μου για καποιες ερωτησεις.Ν45 μοτερ-1600- απο bmw σειρα 1 60000km... Ενα σπασμενο και ριγμα σε αλλα 2 καβαλετα των εκκεντροφορων => τζογοι στον εκκεντροφορο οποτε και τα πεταξε ολα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.