Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

Όσο για το βενζινάδικο,όλα εκεί ακόμα και τα minivans που έχουν οι γυναίκες,όλα από 400-450 άλογα το καθένα θα είναι με v8 μηχανές 6-7 λίτρα και τα παλιά καίνε γύρο στα 20 λίτρα/100km,αλλά και ευρωπαικά με ίδια specs να βρεις ίδια καίνε.:p

Ρε μαν, για ποια Αμερική μιλάς?

Που είδες τα μινι-βαν των 400 ίπων να τα οδηγουν γυναίκες?

Γιατί εγώ βλέπω την Αμερική των Hyundai, των μικρών Ιαπωνικών και Αμερικανικών οχημάτων...οικογένειες πουλάνε τα ford/GM/Dodge suv τους για οικονομικά ευρωπαϊκά...

Επίσης, ποιο ευρωπαικό καίει 20λ/100? Ούτε η FXX δεν καίει τόσο...

Link to comment
Share on other sites

2 american classics

(για γελια?)

2 ευρωπαικα supercars

(για κλαματα?)

Κι ενα ταπεινο προσθιοκινητο "citycar" vs 3 x-supercars(7:30 και μετα)

http://www.youtube.com/watch?v=R8piMomlmwk

Τα συμπερασματα δικα σας

Link to comment
Share on other sites

Αυτος εδω ο ηχος τι σου λεει;

http://www.youtube.com/watch?v=foDcLUhUKqI

Ότι το συγκεκριμένο δεν έχει έχει σχέση ούτε σε τιμή,ούτε σε είδος,σε σύγκριση ένα challenger ή κάποιο τις κατηγορίας του ευρωπαικό,και ότι αν κάτσεις να ακούς ένα κουνούπι για ώρα στα 100+ db σταθμή ήχου που βγάζει,μάλλον στον ΩΡΛ θα πάς μια βολτίτσα.:p
Ελεος ρε jοhnsob, να πω οτι κυκλοφορεις στους δρομους και στην κινηση καθε μερα και εχεις μπουχτισει τα ευρωπαϊκα, παει στο διαολο. Βγαλε πρωτα διπλωμα, μαθε να οδηγεις, και μετα βλεπεις. Ο δρομος δεν ειναι αμερικανικη σειρα, και η οδηγηση δεν ειναι looking kewl, impala, eldorado και SUVoειδη μεγεθους ψιλικατζιδικου ειναι unreal και undriveable σε καθημερινες συνθηκες, και στα χερια ενος νεου οδηγου ΣΙΓΟΥΡΑ επικινδυνα για τους υπολοιπους. Μαθε να οδηγεις, μαθε πως στριβεις και πως/ποτε φρεναρεις, συνηθισε τον ογκο ενος αυτοκινητου που μπορεις να διαχειριστεις, να παρκαρεις και να ξερεις που παταει ποντο-στον-ποντο. Εχεις πολυ δρομο μπροστα σου μεχρι να διαμορφωσεις αποψη, και ελπιζω μεχρι να βγαλεις διπλωμα να εχει πηξει λιγο το κεφαλι σου, γιατι με αυτα τα μυαλα, καποιον θα σκοτωσεις ή θα σκοτωθεις ο ιδιος.

Για πρώτη φορά συμφωνώ μαζί σου,γιατί θυμίζω κάποιον ξεροκέφαλο με υπερβολικό fanboyσμο,αλλά όπως είπα γούστα είναι αυτά,και εγώ ξέρω φίλους μου που ο ένας ορκίζεται να τον βάλουν κάτω απ'την γη αν δεν πάρει supra και ο άλλος λέει η skyline ή θάνατος,.Ίδια τρέλα και αυτή με διαφορετικά αμάξια.:p

Επίσης και να οδηγώ ξέρω,και να στρίβω ξέρω,και suv (kia sportage) πάω άνετα.Βέβαια σε δρόμο δεν έχω βγει ακόμα και χωρίς δίπλωμα ούτε σαν ιδέα δεν μου περνάει σαν κάτι ηλίθια που πάνε και το παίζουν κάγκουρες και πάνε και στουκάρουν και μου λένε και μετά ήταν μαγκιά φίλε.

Στην ικανότητα του να πάω ένα αμάξι εντελώς σωστά,αι βέβαια δεν γίνεται,και σαν έναν που έχει δίπλωμα και έχει κάνει τρελά χιλιόμετρα στην κίνηση το βρίσκω πολύ πρώιμο.

Αλλά δεν είναι ότι δεν ξέρω καν πως πάει ένα αμάξι και λέω θα πάρω το τάδε να πάω στην δουλειά.

Επίσης τα suv και τα sedan,που είναι 5 μέτρα σε μάκρος και δεν μπορείς να τα στρίψεις χωρίς να τρακάρεις εδώ,δεν είναι unreal,καθόλου unreal θα έλεγα και μια χαρά πάνε,απλά εμείς που έχουμε μάθει σε άλλα αμάξια και έχουμε και μικρούς δρόμους μπροστά στις Η.Π.Α που ο ένας αυτοκινητόδρομος πιάνει απ'την μία πλεύρα της γης και φτάνει στην άλλη.

Όσο και να μεγαλώσω,για κάποια πράγματα πιστεύω ότι δεν αλλάζω γνώμη,όπως τόσα χρόνια δεν έχω αλλάξει γνώμη για το ati vs nvidia,για το intel vs amd,για το z-5500 sucks και πάει λέγοντας.

2 american classics

(για γελια?)

2 ευρωπαικα supercars

(για κλαματα?)

Κι ενα ταπεινο προσθιοκινητο "citycar" vs 3 x-supercars(7:30 και μετα)

http://www.youtube.com/watch?v=R8piMomlmwk

Τα συμπερασματα δικα σας

Το aston martin μου αρέσει,αλλά δεν είναι ούτε ίδιας κατηγορίας,ούτε το παίρνεις και σε βολεύει σαν ένα καινούριο όπως ένα crown victoria ίδιας χρονολογίας.

Επίσης λίγο άσχετο,αλλά το charger το θεωρούν εκεί "redneck oldie",και το torino κλασικό αμερικάνικο.

Το aston martin και το jaguar αν το δώσεις σε redneck ή θα στο φέρει καπέλο γιατί θέλει αμάξια τύπου charger,ή με τίποτα bull bars τρένου μπροστά και εξατμήσεις στο καπό,φωνάζοντας YIIIIHAAAA και ακούγοντας country.

Ρε μαν, για ποια Αμερική μιλάς?

Που είδες τα μινι-βαν των 400 ίπων να τα οδηγουν γυναίκες?

Γιατί εγώ βλέπω την Αμερική των Hyundai, των μικρών Ιαπωνικών και Αμερικανικών οχημάτων...οικογένειες πουλάνε τα ford/GM/Dodge suv τους για οικονομικά ευρωπαϊκά...

Επίσης, ποιο ευρωπαικό καίει 20λ/100? Ούτε η FXX δεν καίει τόσο...

Για την βόρεια αμερική (καναδά - Η.Π.Α) που και ο φτωχός,είναι πιο πλούσιος από τον φτωχό στην χώρα μας μιλάω.

Minivans τύπου Dodge Caravan για οικογένιες είναι,και suv τύπου tahoe για μεγάλες οικογένιες,και δεν είναι τα μόνα μοντέλα γιατί κυκλοφορούν και άλλα τόσα

Τώρα το ότι έχει ένας το τάδε αμάξι το γιαπωνέζικο,δεν πάει να πει ότι όλη η χώρα θα έχει τα ίδια,εκτός αν νομίζεις ότι σε δυό τόσο μεγάλες χώρες,που πιάνουν τον περισσότερο χώρο στην γη ως single countries,όλοι είναι ίσοι και όμοιοι και όλοι ίδια αμάξια και λεφτά έχουν.

Πάντως όποιος νομίζει ότι Η.Π.Α και Καναδάς είναι φτωχές χώρες,και ότι όλοι εκεί ζητάνε ψωμί βερεσέ,κάνει λάθος.

Αυτά που βλέπουμε εδώ,να υπάρχουν κάτι θέματα πχ που βγαίνει η γιαγιά με την σύνταξη και λέει δεν έχει να φάει γιατί τις κόψανε τα μισά που έπαιρνε,δεν γίνονται παντού,και ειδικά σε τέτοιες χώρες.

Εκεί επειδή έχω συγγενείς,και ξέρω πάρα πολύ καλά τι παίζει,εκτός αν με δουλεύουν ψηλό γαζί ότι δεν βλέπεις fiat και ford ka εκεί,και ότι τα αμάξια που κυκλοφορούν και toyota να ναι είναι κλάσεις ανώτερα από αυτά που βλέπεις εδώ.

(Αν έχει σημασία,ένα παλιό bmw και ένα ford sedan ψηλοκαινούριο έχουν οι γονείς στην οικογένια εκεί,μάλιστα το BMW 318 μοντέλο 90κάτι το φέρνουν στην σητεία κάθε καλοκαίρι που έρχονται στο εξοχικό για διακοπές)

Εκεί πολλά άτομα έχουν οικονομικό πρόβλημα,αλλά στην ζωή εκεί όποιος έχει οικονομικό πρόβλημα,δεν είναι φτωχός σαν τον ΕΛΛΗΝΑ ΦΤΩΧΟ,που φτωχός ξεφτωχός ο έλληνας,όλο και σε κάποιο κανάλι δείχνει ένα ακριβό station wagon 2500cc και μετά λέει να βάλει βενζίνη δεν έχει.

ΒΕΒΑΙΑ υπάρχουν ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ άνθρωποι,άλλοι που τα βγάζουν πέρα,και άλλοι που δεν τα βγάζουν καθόλου,και άλλοι που πάνε και κλεβουνε για να ζήσουν,αλλά όταν κάποιος έχει οικονομικό πρόβλημα εκεί,έχει περισσότερα λεφτά απ'τον έλληνα που δεν έχει (κυρίως γιατί πολλοί θέλουν 1000ε την ημέρα όπως έχουν κακομάθει),και έχουν μέχρι και 100% καλύτερο αυτοκίνητο από εμάς.

Επίσης αν κοιτάξεις στο rentals.com για σπίτια,βρίσκεις department σε συγκρότημα με πισινά στο Austin πχ,για ενοίκιαση με λιγότερα,με τα οποία λιγότερα δεν παίρνεις ούτε στάβλο εδώ.

Γι'αυτό τα κόλπα με τις πωλήσεις αυτοκινήτων για αγορά μικρότερου,δεν γίνονται όσο συχνά γίνονται εδώ,που όλοι ψάχνουν το οικονομικότερο και καλά κάνουν.

Επίσης άνοιξε μια traffic cam ή δες εικόνες από κίνηση σε κάποια πολιτεία στις Η.Π.Α,και ειδικά στο Texas (με τα Texas Cadillacs τα SUT τα dodge ram) και μέτρα πόσα αμερικάνικα,πόσα από αυτά είναι sut και suv με μηχανές 7 λίτρα,και πόσα ευρωπαικά βλέπεις.Μετά λέμε φτωχοί,παπαπα φίλε ούτε βενζίνη δεν μπορούν να βάλουν οι άνθρωποι.

Όσο φίλε μου για το ποιά ευρωπαικά καίνε 20 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα,δεν ξέρω γιατί το 20 λίτρα κατανάλωση ήταν ένα average για μια αντίκα σαν το impala 67 με την 427 μηχανή 7000cc,αλλά αν θες να δεις ευρωπαικό με κατανάλωση,πιάσε βρες κάτι audi,κάτι bmw,και τα rover τα suv και δες.

Το ότι είναι ευρωπαικά δεν πάει να πει ότι δεν καίνε όσο τα αμερικάνικα αν ΚΑΙ αυτά έχουν μηχανές που θέλουν ένα βαρέλι μόνο για ανάφλεξη.

Υπάρχει επίσης το gas converse που και δεν βγάζει η σακαράκα σου co2 με το κιλό να το τρώμε στην μάπα εμείς,και η τσέπη σου μένει πιο γεμάτη αν κυκλοφορείς όλην την ημέρα,και έχεις ΤΟΣΟ μεγάλο πρόβλημα να καίει 5 λίτρα/100 χιλιόμετρα αντί για 3.

Και κάτι τελευταίο για να κλείσω το post εξηγώντας τα πράματα όπως πρέπει...

Όπως δεν σας αρέσουν τα αμερικάνικα καλά ή μαπά να ναι,εμένα δεν μου αρέσουν τα ευρωπαικά και τα γιαπωνέζικα για δικούς μου λόγους.

Κάποια ευρωπαικά που μου αρέσουν είναι κάτι παλιά BMW 316,κάτι BMW 520,κάτι mercedes 90's τα οποία τα δίνουν σε τιμή χώμα τώρα,κάνα saab (GM platform),άντε και κάνα volvo s40.

(Οκ με πιάσατε,μου αρέσουν όχι και λίγα ευρωπαικά...)

Για να κάνω άλλη σύγκρισημ,εσείς θέλετε LCD τηλεόραση,και εγώ θέλω Plasma,επειδή θεωρώ ότι η LCD είναι μάπα σε κάποια πράγματα και δεν μου κάνει.

Έτσι όπως βλέπετε την γνώμη μου πάνω στις TV,έτσι και στα αυτοκίνητα.

Και το αν θέλω αμερικάνικο ή μπαγκλαντέζικο,και αν και έχουμε χρόνο ακόμα πολύ να δω τι αμάξι θα πάρω,απλά αφήστε με να καταλάβω μόνος μου τα υπέρ και τα κατά με τα αμερικάνικα.

Όπως το βλέπω αυτήν την στιγμή,μου τρέχουν τα σάλια για αμερικάνικο και αμερικάνικο θα πάρω αν το κρίνω σωστό γιατί ΜΠΟΡΩ να το πάρω όσο και να κάνει ακόμα και αν βάλω χρέος στην τράπεζα 50 χρόνια,ή ακόμα και αν επιλέξω το chrysler new yorker απ'τα σκουπίδια.

Και το αν είναι καλό ή όχι,το αν θέλω να κυκλοφορώ με cool κουκλάρα αντίκα 50ετίας ή και απ'το 1930 ακόμα,το τι να το κάνω μέσα στην πόλη,το αν μπορώ να γίνω κομμάτια,αν θα το τρακάρω στις στροφές επειδή είναι πιο μακρί και από νεκροφόρα,αφήστε με όπως είπα να το τακτοποιήσω εγώ αυτό,και εσείς πάρτε όποιο νομίζετε για σας καλό.Με την current γνώμη μου βλέπω ότι ο κακοήθης καρκίνος σε άσχημο μέρος που σε σκοτώνει σε έναν μήνα,με τραβάει περισσότερο από ένα αμάξι ίσα με το γραφείο μου το οποίο δεν θέλω ρε παιδιά να το πάρω και ας είμαι νέος οδηγός.

Από δω και πέρα επειδή πήρε fanboyστικες διαστάσεις το θέμα,όποιος μου απαντάει ένα post_thanks.png θα παίρνει ότι είδα το post του δηλαδή,γιατί συζητήσεις σαν και αυτές ούτε με ενδιαφέρουν,ούτε δίνω σημασία σε τίποτα,γιατί αυτός που είμαι τώρα και αυτός μένω,και δεν θα αλλάξω σήμερα και αύριο.

Και αν νομίζετε ότι είμαι λάθος,λέγοντας απλά την διαφορετική γνώμη μου,και λέω το τι πιστεύω έξω απ'τα δόντια και σύμφωνα με το γούστο μου,όπως ακούω και την γνώμη του αλλουνού και την σέβομαι,παρακαλώ διορθώστε με.

Αν και μου φαίνεται τζάμπα σπάμε το κεφάλι μας για το τι θα οδηγώ εγώ και εδώ,γιατί έχω την εντύπωση πως ή σε καμιά έρημο στην αυστραλία θα πάω να χω κάνα safari car ίσα με νταλίκα,να κάνω την πλάκα μου,ή καμιά βόρεια αμερική στον καναδά ας πούμε,να βλέπω και τα αμάξια που μου αρέσουν,και παράλληλα να σας αφήσω να κοιμάστε χωρίς φόβο,ξέροντας ότι έξω κυκλοφορεί δεν ένας τρελός που δεν ξέρει τι κάνει.:p

FIXED (τουλάχιστον έτσι νομίζω)

|

v

Έγινε επεξεργασία από johnsonb
Link to comment
Share on other sites

ουτε quote δεν μπορω να κανω στο κειμενο σου, για να αντιπαραθεσω επιχειρηματα

ειναι αδυνατον να ξεχωρισεις προταση που να στεκεται μονη της και να βγαζει νοημα

το καταλαβαινω οτι μαλλον το εγραψες εν βρασμω και σε προχωρημενη ωρα

αλλα ποτε δεν ειναι αργα για μερικα κομματα, λιγες τελειες και καμια δυο τρεις παραγραφους

ολα αυτα φυσικα, εφοσον σε ενδιαφερει να διαβαστει

αν απλα ηθελες να τα πεις για την παρτη σου και μονο, παω πασο.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

το πεθανες και πεθανε...δηλαδη η φ1 με τις μετρησεις σου ποσο εχει; 150λ/100χλμ ?

βλεπεις το λινκ και παρ ολα αυτα επιμενεις....:tomato:

οσο για τα F1

Race fuel consumption rate is normally around 75 litres per 100 kilometers travelled (3.1 mpg).

Έγινε επεξεργασία από Kostas007
Link to comment
Share on other sites

@johnsonb

Θα σταθώ σε αυτό που είπε ο spresv.

Είσαι 15 χρονών,δεν έχεις πιάσει ποτέ τιμόνι κτλπ κτλπ.

Mόνο και μόνο το παράδειγμα των φίλων σου με το Supra και το Skyline που μέχρι να βγάλετε δίπλωμα θα έχει αλλάξει μοντέλα, μου θυμίζει τα δικά μου ανώριμα μυαλά όταν ήμουν 12, γιατί με αυτή την ατάκα μόνο άνθρωπος που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα

και αμερικάνικο θα πάρω αν το κρίνω σωστό γιατί ΜΠΟΡΩ να το πάρω όσο και να κάνει ακόμα και αν βάλω χρέος στην τράπεζα 50 χρόνια

Εδώ φαίνεται πόσο άπικτο ακόμα είναι το μυαλό σου.

Όσο για το μέγεθος,ξεχνάς να το κυκλοφορείς στο κέντρο.Και όχι μόνο στο κέντρο της αθήνας αλλά και κάθε πόλης που γίνεται χαμός.Αν πιστεύεις ότι επειδή θα γίνεις ο uber οδηγός και εμείς είμαστε άχρηστοι που σου λέμε ότι δε χωράει,απλά πάλι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα.

Για ένα 2ο/3ο/.../8ο what evah αμάξι, να το έχεις στο γκαράζ άντε και να πας καμιά βολτα σε κανένα Σούνιο-Καβούρι άντε και καμιά Γλυφάδα σε συγκεκριμένους δρόμους δρόμους εκει, μια χαρά τέλειο είναι

get real και προσγειώσου στην πραγματικότητα.

Στο λένε τοσα άτομα που έχουν περάσει απ την φάση που είσαι τώρα αλλά εσύ δεν έχεις φτάσει εκεί που είναι αυτοί(Εκει που είσαι ήμουν και δω που είμαι θά 'ρθεις)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δεκτό και ίσως έχεις δίκιο και δεν το πιάνω εγώ,αλλά δηλαδή αν αρχίσω να λέω "ΚΟΟΟΟΣΜΜΕΕΕΕ ΚΟΣΜΕΕΕ θα πάρω το πεζό το 406!!! Η ΤΟ ΤΟ FIAAAT COUPEEE!!! ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ" αντί να λέω ότι θα πάρω αμερικάνικο sedan,θα είμαστε εντάξει;

Για κάποιον λόγο μου έχει δωθεί μια εντύπωση εδώ και λίγη ώρα,ότι αν εξαφάνιζα την λέξη "αμερικάνικο" απ'το λεξικό μου,και έλεγα "Fiat" το ίδιο αμάξι που λέω αμερικάνικο,με το ίδιο μέγεθος,δεν θα έλεγε κανείς τίποτα.:look:

Όσο για το μέγεθος,δεν λέω ότι δεν χωράει και δεν σας πιστεύω ότι είναι μεγάλα αφού ο ίδιος το λέω.

Σας πληροφορώ επίσης ότι εγώ κέντρο δουλειά δεν έχω ποτέ οπότε μην λες,και εδώ από κάτω έχει θέσεις στο garage να βάλεις ένα κοπάδι hearses.

Αλήμονο δηλαδή μην αφήνω αμάξι στον δρόμο με τα χτυκιά που κυκλοφορούν.Ρε και opel kadett (το οποίο δεν κρύβω ότι μου αρέσει ένα απείραχτο του 75' σε μαύρο) να είναι στο garage αφού υπάρχει.

Υ.Γ 17 πάω σε λίγο περισσότερο από μισό χρόνο,δεν είμαι δεκαπέντε,και δεν χρειάζεται να τρώμε το κεφάλι μας τώρα,γιατί σε πάνω/κάτω σε 1.5 χρόνο θα μάθουμε τι θα γίνει με το αυτοκίνητο,αλλά ΑΝ συνεχίζω όμως να θέλω αμερικάνικο,πρέπει να παιχτεί γερό στοίχημα από τώρα για να είμαι χαρούμενος που ή εσείς θα χάσετε,ή εγώ θα είμαι απογοητεύμενος που θα είχατε δίκιο.

Έγινε επεξεργασία από johnsonb
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά , έλεος δηλαδή , αυτοκίνητα είναι , ένα μέσο μετακίνησης , γιατί κάνατε ολόκληρο θρεντ με 43 σελιδες ? Για τα αυτοκινητα ??? και μετα λετε για τον σαπιλα τον Johson :fight:

Link to comment
Share on other sites

Για κάποιον λόγο μου έχει δωθεί μια εντύπωση εδώ και λίγη ώρα,ότι αν εξαφάνιζα την λέξη "αμερικάνικο" απ'το λεξικό μου,και έλεγα "Fiat" το ίδιο αμάξι που λέω αμερικάνικο,με το ίδιο μέγεθος,δεν θα έλεγε κανείς τίποτα.:look:

Μα ρε Γιάννη το ''αμερικάνικο'' καθορίζει κάποια χαρακτηριστικά. Δε νομίζω να πιστεύεις ότι ο αντιαμερικανισμός φτάνει μέχρι και την αυτοκίνηση.

Νομίζεις ότι είναι τυχαίο που εδω στο forum (μα και στον ευρύτερο κοινωνικό μας κύκλο) υπάρχουν ιταλόφιλοι, γερμανόφιλοι, japan lovers ακόμα και γαλλάκια, ενω πιο εύκολα βρίσκεις δεινόσαυρο παρά κάποιον που γουστάρει τα αμερικάνικα ;

Και μιλάμε για παιδιά που κατέχουν. Δε μιλάμε για τη trendy γκομενίτσα που τα κριτήρια της εξαντλούνται στις ''τσαχπινιές'' της καμπίνας.

Ρε και opel kadett (το οποίο δεν κρύβω ότι μου αρέσει ένα απείραχτο του 75' σε μαύρο) να είναι στο garage αφού υπάρχει.

Τα βλέπεις πολύ ρομαντικά ρε 'συ. Αντιλαμβάνεσαι πόση μεγάλο ρόλο παίζουν 30 χρόνια στην τεχνολογική εξέλιξη ;

Απλά δε θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά για την οποία το αγοράζεις.

Να υποθέσω ότι θα ανοίξεις το κλασσικό ''Αγορά καινούριου αυτοκινήτου'' thread όταν θα έρθει η στιγμή. ε ;:D

Έγινε επεξεργασία από tamerlan
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.