Jump to content

Tearing @ Video Playback Thread.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

κλασικα.

αλλαγη drivers και ναι ο MPC-HC αποκτα πανεμορφο tearing.

το αντιμετωπιζα και με την Nvidia καρτα μου αυτο συχνα btw.

Αρα δεν ειναι θεμα καρταc γραφικων.

moar info soon.

til then poast ur info

Το πρόβλημα είναι πολύ έντονο όσο πέφτει το refresh rate. Αυτό δοκιμάζαμε και με τον gomar μια μέρα για να παίξουμε 24p υλικό στα 24Hz.

Δεν ξέρω γιατί γίνεται. Θα έπρεπε να είναι smooth ειδικά σε tv που υποστηρίζουν 24Hz.

To antitearing option είναι πολύ buggy. Δεν το προτείνω ιδιαιτέρως

το κανει και σε μενα, αλλά μόνο στην secondary οθόνη, όποια και να είναι. το anti tearing option, δεν δουλεύει σε μένα. Η μόνη λύση που βρήκα ότι μειώνει λίγο το tearing, είναι να αυξήσεις το refresh rate όσο αντέχει η lcd (75hz). Θα δοκιμάσω το νέο mpc hc, και θα σας πω.

το κανει και σε μενα, αλλά μόνο στην secondary οθόνη, όποια και να είναι. το anti tearing option, δεν δουλεύει σε μένα. Η μόνη λύση που βρήκα ότι μειώνει λίγο το tearing, είναι να αυξήσεις το refresh rate όσο αντέχει η lcd (75hz). Θα δοκιμάσω το νέο mpc hc, και θα σας πω.

θα κανω και γω δοκιμες με τα refresh rate γιατι δεν γινεται καθε τρεις και λιγο να βαζω βγαζω και να ρυθμιζω ενα ενα προγραμμα .

σε ολα.

Σημερα που επαιξα COD5 παρατηρησα οτι στο ιδιο σημειο που εμφανιζεται στο βιντεο-δεν ειχα χρονο να καθισω να το φτιαξω-εμφανιστηκε και στο game!

εμένα, πάντως δεν το κάνει στα παιχνίδια, το κάνει μόνο ο mpc και μόνο στην secondary οθόνη (hd tv). ο windows media player, δεν κάνει τίποτα σε tearing πουθενά. επίσης, πως επιλέγεις σε ποια οθόνη θα δείχνει full screen και σε ποια όχι?? σε εμένα, έχει επιλογή μόνο για το monitor, και όχι την secondary οθόνη...

στο Call λογικο ειναι να υπαρχει tearing αφου το τρεχω στα 140+ fps(vsync off).

Το "κουλο" ειναι οτι συμβαινει στο ιδιο σημειο με τα βιντεο.

Οθονη?

βαζεις το Direct3D και κοβεται τελειως το tearing Και εχει και πολυ πιο ομαλη απεικονηση.

βεβαια χανεις τα osd menu...

βαζεις το Direct3D και κοβεται τελειως το tearing Και εχει και πολυ πιο ομαλη απεικονηση.

βεβαια χανεις τα osd menu...

δεν με ικανοποιει και η ποιοτητα εικονας -δεν εχεις τις επιλογες βελτιστοποιησης που χεις με τα αλλα-

• 2 weeks later...

bump.

σημερα σκαλισα τις ρυθμισεις τις οθονης και ενω ειχε στρωσει και δεν ειχα tearing απεκτησα ΠΑΛΙ και σε MPC και σε VLC.

σκεφτομαι απο CCC να ενεργοποιησω V SYNC ON unless application specifies.

μπας και .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.