Jump to content

iPhone 3G s!!!

HotPeanut

Recommended Posts

Α ωραία,βλέπω χρειάζεσαι δύο (και όχι ένα!) κατσαβίδια,ένα μαραφέτι να ξεκουμπώσεις την πρόσοψη,κάνα μισάωρο απ'τον χρόνο σου,και πολυσέλιδο manual σε περίπτωση που δεν έχει κάποιος knowledge...:p

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

εχει βγει "τιμοκαταλογος" για αμερικη

iPhone pricing for new and qualifying AT&T customers:

* iPhone 3G S will cost $199 16G and $299 32G.

* iPhone 3G will cost $99 8G and $149 16G.

* The 16 GB iPhone 3G will also be available for $149 while supplies last.

iPhone pricing for early upgrade customers (iPhone 3G owners):

* 8GB iPhone 3G (black) will cost $299.00.

* 16GB iPhone 3G S (black or white) will cost $399.00.

* 32GB iPhone 3G S (black or white) will cost $499.00.

No-contract, no-commit pricing:

* 8GB iPhone 3G (black) will cost $299.00 and 16GB (black or white) $349 while supplies last.

* 16GB iPhone 3G S (black or white) will cost $599.00.

* 32GB iPhone 3G S (black or white) will cost $699.00.

για ελλαδα θα περιμενουμε ακομα κανενα μηνα για να μαθουμε καθως θα κυκλοφορησει καποια στιγμη μεσα στον ιουλιο

Το 32άρι πολύ ωραίο.

Βγήκε Myst για iphone και το 8ρι μου δεν έχει χώρο . . . :p

Πάντως υποθέτω ότι το iphone os3 θα έχει ένα σωρό βελτιώσεις (kernel etc.) αλλά αν βγει ο Jobs και πει: ξέρετε βάλαμε καινούριο kernel στο iphone os και το κάναμε compile έτσι για να κάνει το άλλο και το παράλο θα τον κοιτάνε σαν κινέζο, ακόμη και απ'την ίδια του την εταιρία. Καλώς ή κακώς το τηλέφωνο δεν είναι το hax0rs toy (αν και μπορεί να γίνει, μέχρι και DNS server και hpptd έχει, τά χουν αυτά τα hax0r-ικα htc?), οπότε πρέπει να πουλήσει αυτά που θέλει ο πολύς ο κόσμος και λείπουν, όπως copy paste, mms etc.

Προσωπικά ποτέ δεν έχω στείλει mms, είχα λάβει μόνο με το htc s710 που ήταν μια τραγική εμπειρία γιατί κόλλαγε το σύμπαν με μεγάλης ανάλυσης εικόνα (άλλαζε η home screen).

Κάτι που δεν ξέρω είναι πότε θα βγει το Cydia για iphone os 3.

Πάντως πιστεύω ότι καλά έκανε η apple και κράτησε το παλιό σασί, ήδη είναι πολύ λεπτό και δεν πολυβολεύει (μόνο με θήκη με βολεύει εμένα), ενώ το 2g ήταν πολύ άνετο και σκέτο.

Το 32άρι πολύ ωραίο.

Κάτι που δεν ξέρω είναι πότε θα βγει το Cydia για iphone os 3.

Η Dev Team εχει κανει σιγουρα jailbreak την 3 απλα περιμενουν να κυκλοφορησει επισημα και μετα να δωσουν το QuickPwn για την 3 στο κοινο, εδω μετα απο καθε beta εκδοση βγαζαν και το αντιστοιχο QuickPwn.

Δειτε και μια λιστα με τα νεα features της εκδοσης 3:

1. Cut/Paste

2. Copy/Paste

3. Shake to undo/redo typing

4. Text selection for easy mass deletion

5. MMS

6. Landscape keyboard in Notes

7. Landscape keyboard in Mail

8. Landscape keyboard in Messages

9. Forward texts or picture messages

10. Delete individual texts or picture messages

11. Sending progress bar in Messages app moved to title instead of over the keyboard area (allows typing new message while the first one is sending)

12. USB tethering

13. Bluetooth tethering

14. Stereo bluetooth (A2DP)

15. Spotlight search (searches all app titles, mail, media, contact details, and calendar appointments)

16. Search in Notes

17. Search in Mail

18. Search in iPod

19. In-App purchases

20. Option to have double clicking the home button go to the Spotlight Search

21. Option to have double clicking the home button go to the Camera

22. Preview icon in lower left hand corner for last shot taken in Camera app

23. Shake to shuffle in iPod

24. Scrolling of screenshots in App Store

25. Type of phone used under each call in Recents (i.e., mobile, home, work, etc.)

26. Call history log (including call duration)

27. Option to Share Contact in each contact listing

28. Hold link in Safari to Copy

29. Hold link in Safari to Open in New Page

30. Auto Fill contact information, usernames and passwords in Safari

31. Login to your YouTube account

32. See Comments in YouTube

33. Subscribe in YouTube

34. Rate in YouTube

35. Shake to undo what you have typed

36. Option to retry sending failed text messages, indicated by red exclamation point next to text

37. Turn-by-turn GPS capabilities

38. Maps can be run inside other applications

39. Access to dock port for accessories to communicate

40. Peer-to-peer connectivity using Bluetooth (no Wi-Fi required)

41. New Voice memo application

42. Extended Parental controls

43. Anti-phishing

44. Wi-Fi auto login

45. Note syncing in iTunes

46. Improved Stocks app

47. New calendar types (CalDAV)

48. Prompt to confirm deleting a note

49. Prompt to confirm deleting a photo

50. Option to select multiple photos to attach to an email

51. "Find My iPhone" option for MobileMe users

52. Unlimited size podcast downloads over 3G

53. Pushing home button on first home screen takes user to Spotlight

54. Pushing home button on Spotlight takes user to first home screen

55. Variable speed playback for audio books

56. App Store subscriptions

57. Push notifications

58. Audio/Video tags

59. New video streaming capabilities (HTML 5 video, h.264 and HTTP)

60. Calendar subscriptions

61. iTunes login

62. iTunes account creation

63. Encypted profiles

64. LDAP (directory services)

65. VPN on-demand

66. EAP SIM

67. Proxy support

68. OTA profiles

69. Revoke certificates

70. Exchange ActiveSync Policies

71. Media scrubber

72. More languages

73. Improved keyboards

74. Failed app updates now are shown in a duplicate icon and labeled "Paused"

75. When selecting multiple emails to forward/delete, any unread emails' blue dot are shown next to the red selector dot instead of being overridden by the red selector dot

76. Non-contact phone calls list their city and state of origin in Recents and Visual Voicemail under the number.

77. Ability to change ringtones straight from Favorites

78. Lap time display now displayed smaller and above time in Stopwatch

79. Polished Phone, Messages, and iPod icons

80. Swipe to delete notes in the Notes app

81. Advanced Bluetooth options for Handsfree devices

82. Option to close a single web page in Safari page view, which immediately opens a new blank page

83. Improved predictive dictionary

84. Blue dot now displayed in center of location circle in Maps (V1 only)

85. Listening to music while charging the battery now displays the album art instead of the battery

86. Smaller font for song title on lock screen

87. Option in Phone Settings to choose your phone number

88. Option to disable text message reminder alerts

89. Option to disable text message previews

90. Option to show subject field in text messages

91. Ability to integrate iPod music into apps

92. Clickable email links in App Store app descriptions

93. JavaScript 3x speed boost

94. 11 homescreens now allowed

95. Reboots to "slide to unlock" screen instead of homescreen

96. In Settings>General>Home>Search Results, users can choose what is searched on the phone and in what order.

97. Application count added in Settings>General>About

98. Option "Load Remote Images" added in Mail settings

99. Global address book option available if Exchange account is set up

100. Speed control in audiobooks

101. 30 second repeat option for audiobooks

102. Improved scrubbing speeds when holding white dot in song progress bar in iPod

103. When sending a text, your text box where you typed smoothly fades from white to green instead of instantly changing from white to green.

104. When moving an app across homescreens, holding the app on either the left or right side will slowly advance the app one through one homescreen at a time, without leaving empty spots in the bottom right corner or each homescreen it advances through.

105. Album name displayed on lockscreen iPod controls

106. Shake to shuffle on lockscreen iPod controls

107. Podcasts saved on iPhone now show Run Time, Time Left and Date Published

108. Screen goes from dimmed to full brightness after each song when playing the iPod while plugged in

109. WAVE file support in Mail

110. Attachment no longer automatically downloaded until user taps the attachment in Mail

111. When using a bluetooth headset with iPod, volume bar is removed and bluetooth headset name is displayed in its place.

112. A hard reset on your phone (holding sleep and home for 10 seconds) now turns it off instead of restarting it.

113. A space is no longer needed between two words for predictive texting to function.

Ένα structure και ένας pointer... :hehe:

Να κάνεις και registration τις κλάσεις στο OS γιατί δικό του είναι το clipboard, να κάνεις τις εφαρμογές να το υποστηρίζουν γιατί αλλιώς τι θα το κάνεις, να μάθουν οι developers τα βασικά πρώτα, κτλ κτλ

Δειτε και μια λιστα με τα νεα features της εκδοσης 3:

Ξέχασαν να βάλουν τον Βασιλιά ή κάνω λάθος ? :hehe::hehe::hehe:

Υπερβολες, 2 iphone εχουν περασει απο τα χερια μου και τωρα ειμαι με Νοκια 5800

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασαν 2 iphone από τα χερια σου και κατέληξες σε μια κακή αντιγραφή του iphone!:suicide2: Θα το καταλάβαινα αν πήγαινες σε κάτι με κουμπιά...αλλα αυτό πρώτη φορα το ακούω και δεν μπορώ να το πιστέψω

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασαν 2 iphone από τα χερια σου και κατέληξες σε μια κακή αντιγραφή του iphone!:suicide2: Θα το καταλάβαινα αν πήγαινες σε κάτι με κουμπιά...αλλα αυτό πρώτη φορα το ακούω και δεν μπορώ να το πιστέψω

Εδω θα συμφωνησω, μπορει να μην εχει mm, copy/cut/paste και αλλες λειτουργειες ακομα αλλα ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με οτι κυκλοφορει στην αγορα, το iphone απο τη στιγμη που το δοκιμασεις γινεται τροπος ζωης

Δεν κατάλαβα δηλαδή όποιο βγεί με οθόνη αφής σε όλη την πρόσοψη είναι αντιγραφέας του iphone; Αν το πάμε έτσι και το iphone αντιγράφει και αυτό πάρα πολλά κινητά με full faceplate touch screen.

Επίσης το nokia 5800 δεν είναι αντιγραφή του iphone,αλλά και να ήταν,καλή ξεκακή τουλάχιστον κάνει copy-paste,και έχει a lot better camera.

Το nokia 5800 επειδή έχω φίλους που το έχουν,έχει symbian και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις πάνω,επιπλέον είναι και σε τιμή που μπορείς να πεις ότι πήρες ότι πλήρωσες,αντίθετα που αν το iphone ήταν της κατηγορίας του 5800,θα ήταν ίδιο με το ipod touch και αν έπαιρνε τηλέφωνο πάλι καλά να λέγατε,γι'αυτό καλύτερα να μην ξαν'ακουστεί κάτι για ένα κινητό που αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω,και επιπλέον να μην γίνεται σύγκριση ενός smartphone των 300ε,με ένα gadget phone των 600.

Όσο για τα νέα features,πραγματικά δεν ξέρω με ποιό να πρωτογελάσω,σας ζητάω πραγματικά συγνώμη,μα λυπάμαι αλλά με τα "νέα" features του iphone,μου κόπηκε ακόμα και το γέλιο.

Την ιδια αποψη εχουν πολλοι που δεν το εχουν χρησιμοποιησει ακομα, αν ομως το παρεις και το χρησιμοποιησεις θα δεις οτι εχει διαφορα απο αλλα κινητα της κατηγοριας του, ισως να ακουγονται πολλα τα 600€ που κοστιζει αλλα δε μπορει να συγκριθει με τα υπολοιπα, λιγα ειναι αυτα τα οποια μπορουν να το πλησιασουν και αυτα ειναι σε τιμες παρομοιες αν οχι υψηλοτερες του iphone. Οσο για τα features τα οποια δεν ειναι διαθεσημα με την πρωτη κυκλοφορια του κινητου, ειναι απλα πολιτικη της apple και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ εξυπνη πολιτικη, αν παρ' ολα αυτα καποιος τα θελει ολα με τη μια υπαρχει το jailbreak το οποιο σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις πολλα περισσοτερα απο οτι οποιοδηποτε αλλο κινητο χωρις κοπο. Κατα τη γνωμη μου επειδη εχω χρησιμοποιησει κινητα με symbian και με windows mobile λειτουργικο, το iphone os ειναι μακραν καλυτερο απο τα υπολοιπα, πολυ δυνατο, πολυ γρηγορο και αξιοπιστο, θελει πολυ προσπαθεια για να το ζορισεις και να κολησει. Πριν το δοκιμασω σκευτομουν να παρω καποιο με windows mobile λειτουργικο οπως το omnia και το touch hd αλλα αφου πηρα το iphone και μετα αλλαξα γνωμη μιας και ειδα τις δυνατοτητες του και την αξιοπιστια του.

Αν θελει καποιος να βγαζει καλες φωτογραφιες ας παρει φωτογραφικη μηχανη, το iphone ειναι ενα εργαλειο που μπορει να παιρνει και τηλεφωνο αλλα δεν ειναι δουλεια του να βγαζει φωτογραφιες

εμενα οτι iphone εχει πεσει στα χερια μου , εχει κολλησει μετα απο 5 λεπτα.

Αν θελει καποιος να βγαζει καλες φωτογραφιες ας παρει φωτογραφικη μηχανη, το iphone ειναι ενα εργαλειο που μπορει να παιρνει και τηλεφωνο αλλα δεν ειναι δουλεια του να βγαζει φωτογραφιες

αμα θελει να στειλει mms? αμα θελει να τραβηξει ενα βιντεακι για πλακα; αμα αμα; εργαλειο ειναι το μαυρομουρο, το ιphone ειναι τουλαχιστον μετριο για τηλεφωνο. 150% δυσχρηστο απλα.

mms και βιντεο μια χαρα εχει και το iphone, μονο το storm ενδεχομενος να μπορει να συναγωνιστει με το iphone. αν εχει κολησει καποιο iphone ειτε εχει προβλημα ειτε του εχουν φορτωσει υπερβολικα πολλα θεματα και αχρηστα πραγματα

mms και βιντεο μια χαρα εχει και το iphone, μονο το storm ενδεχομενος να μπορει να συναγωνιστει με το iphone. αν εχει κολησει καποιο iphone ειτε εχει προβλημα ειτε του εχουν φορτωσει υπερβολικα πολλα θεματα και αχρηστα πραγματα

απο μαμα εχει mms και βιντεο ; τεσπα , για να το πω με 2 κουβεντες, το iphone ειναι οπως Ο,ΤΙ βγαζει η apple : μετρια προιοντα σε hyperpremium τιμη.

Η apple δε βγάζει κάτι αν δεν είναι 100% σίγουρη πως θα δουλέψει... υπέρ της... χωρίς να την ενδιαφέρουν οι απαιτήσεις των πελατών. Γι αυτό έχει το τμήμα marketing...

Το υπέρ του iphone είναι πως έχει λογισμικό που κάθεται σε συγκεκριμένο hardware και κάνει συγκεκριμένα (και περιορισμένα) πράγματα. Έτσι είναι βελτιστοποιημένο για να κάνει σωστά και γρήγορα τα (λίγα) πράγματα που κάνει. Αυτό είναι κάτι που εγώ που έχω wm το ζηλεύω.

Αλλά αυτό το νταβατζιλίκι της apple... ε δεν το μπορώ

@nio επειδή και εγώ το έχω χρησιμοποιήσει γιατί αν όχι δεν θα μίλαγα... Αν σε ανακουφίζει,μόνο η οθόνη είναι καλύτερη από τα κινητά που ξέρω εγώ και εσύ,καταλαβαίνεις διαφορά οθόνης με το που το παίρνεις στα χέρια,στα άλλα δεν βρίσκω κάτι σημαντικό εκτός από την λίγο παραπάνω ταχύτητα,που και πάλι δεκάρα δεν δίνω,είναι γνωστό τι laptop χρησιμοποιώ ενώ έχω κλάσεις ανώτερα pc.

Όχι εγώ θέλω να βγάζω τέτοιες με κινητό όπως με το k850,ακόμα και αν χρειαστεί να πειράξω τον camdriver.

Από την άλλη αν δεν είναι η δουλειά του να βγάζει καλές φωτογραφίες το iphone,να βγάλουν τελείως την σάπια κάμερα που έχει και να ρίξουν την τιμή,ή να βάλουν καλύτερη με αυτή την τιμή που έχει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.