HotPeanut Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 Βγήκε το καινούριο οεο; http://www.apple.com/iphone/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 ναι και η 3.0 θα βγείς στις 17/6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 Γιατι κατηγοράτε το copy-paste ωρέ παλληκάρια. Έχετε καλομάθει και τα θεωρείτε όλα δεδομένα.... Έχει κανεις ιδέα τι υποδομή χρειάζεται για να υποτηρίξεις copy-paste πέραν του απλού κειμένου? Βέβαια όχι ότι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν/βάλουν εξ'αρχής - ήταν θέμα πολιτικής φαντάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούνιος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Ρε παίδες, να ρωτήσω κάτι? Έχει bluetooth σαν hardware, αλλά δεν το λειτουργεί το OS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 9, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Έχει κανεις ιδέα τι υποδομή χρειάζεται για να υποτηρίξεις copy-paste πέραν του απλού κειμένου? Ένα structure και ένας pointer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Ιούνιος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Μπορεί από περιέργεια να ρώτησε το παιδί :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 9, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 δεστε τι βρηκα:http://www.apple.com/iphone/iphone-3g-s/"The Fastest iPhone EverThe first thing you’ll notice about iPhone 3G S is how quickly you can launch applications. Web pages render in a fraction of the time, and you can view email attachments faster. Improved performance and updated 3D graphics deliver an incredible gaming experience, too. In fact, everything you do on iPhone 3G S is up to 2x faster and more responsive than iPhone 3G.The new 3-megapixel camera takes great still photos, too, thanks to built-in autofocus and a handy new feature that lets you tap the display to focus on anything (or anyone) you want."και πολλα αλλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 9, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos53 Ιούνιος 9, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Και εγω περιμενω το πολυ αναμενομενο νεο os οχι τοσο για τα παραπανω μιας και το κινητο το χρησιμοποιω σαν "τηλεφωνο" και μονο αλλα το κυριοτερο ειναι η υπαρξη Ελληνικων οποτε τερμα τα "σπασιματα" κλπ κλπ.Τωρα οσον αφορα το οτι καθε φορα μου αναφερεται η λεξη "iphone" γινεται ενας χαμος ειλικρινα μετα απο τοσο καιρο που ειναι στην αγορα πιστευα οτι θα αλλαζε αλλα τι να πω? ειναι τελικα μεχρι να το παρεις στα χερια σου και μετα απο αυτο τα υπολοιπα μοιαζουν ξυστρες :jump1:Ωπ να τα μας.Αυτο θα ειναι το νεο iphone? Σαν design ουτως η αλλως ηταν αλλου αλλα τοσο ιδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 9, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 ιδιο ακριβως ειναι εμφανισιακα...δεν ξεχωριζουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 9, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Ιδιο είναι εξωτερικά...Αλλα λογικα εβαλαν γρηγορότερο επεξεργαστή και ισως ραμ (εξ ου και το S[speed])3mp camera +Auto focus +video recταχυτερο δεκτη 3g και 2πλασια χωρητικότητα μνημηςΜαγνητικη πυξιδαΩστοσο το iphone 3g θα συνεχίσει να πωλείται 100 ευρω φτηνοτερα για να ''καλύψει'' το κενο στην αγοραΤο 3gs θα ειναι διαθέσιμο απο 9 Ιουλιου 09Moar info: http://www.iphonehellas.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 9, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 πανω που θα πηγαινα σε 3g απο 2g..παλι καλα θενξ guys...παω για 3gs...δεν το συζητω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Ιούνιος 9, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Τωρα οσον αφορα το οτι καθε φορα μου αναφερεται η λεξη "iphone" γινεται ενας χαμος ειλικρινα μετα απο τοσο καιρο που ειναι στην αγορα πιστευα οτι θα αλλαζε αλλα τι να πω? ειναι τελικα μεχρι να το παρεις στα χερια σου και μετα απο αυτο τα υπολοιπα μοιαζουν ξυστρες :jump1:Υπερβολες, 2 iphone εχουν περασει απο τα χερια μου και τωρα ειμαι με Νοκια 5800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 9, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 πανω που θα πηγαινα σε 3g απο 2g..παλι καλα θενξ guys...παω για 3gs...δεν το συζητωΚαι εγώ προχτές ενημερώθηκα... θα περιμένω να σκάσει στην Voda λογω επιδότησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 9, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 εγω παντως απο τοτε που πηρα το 2g απο αμερικα..εδω και κανα χρονο δεν θυμαμαι..δεν εχω ξαναπεσει στο τριπακι αλλαγης συσκευης....για πρωτη φορα στα δεδομεναοσο για την εμφανιση ειναι τοσο ομορφο λιτο και μινιμαλ που δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποια αλλαγη...ισως το πιο διαχρονικο γκατζετ φον που εχει περασει ποτε απο τα χερια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughter18 Ιούνιος 9, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Τώρα εχω ενα κινητο πατατα, έρχεται η θεία απο την Αμερικη και λέω να της πω να μου το φέρει χωρίς συμβόλαιο (599=>16gig white) λέτε να το βρω πιο φθηνά εδώ, θέλω καρτοκινητή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 9, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 εγω παντως απο τοτε που πηρα το 2g απο αμερικα..εδω και κανα χρονο δεν θυμαμαι..δεν εχω ξαναπεσει στο τριπακι αλλαγης συσκευης....για πρωτη φορα στα δεδομεναοσο για την εμφανιση ειναι τοσο ομορφο λιτο και μινιμαλ που δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποια αλλαγη...ισως το πιο διαχρονικο γκατζετ φον που εχει περασει απο τα χερια μουαυτο που ειναι "μεταλικο" απο πισω εχεις ε;εμφανισιακα ειναι το καλυτερο και δεν εχει βρομισει η αγορα με δαυτο οσο με τα 3g;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 9, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 ναι ναι αυτο που ειναι ασημι απο πισω....και ειναι και σκυλι δεν εχει παθει τιποτα...και χει φαει και ενα καρρο jailbreak..και ολα νορμαλ.. @ Slaughter απο αμερικα φερτο ρει...φυσικα και θα το βρεις πιο φθηνα...απλα καθυστερησε την θεια σου λιγο μπας και προλαβεις το 3GS... τραβα του και ενα jailbreak και εισαι αρχοντας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Ιούνιος 10, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Ελπίζω σε αυτό να βγαίνει η μπαταρία και να μην το στέλνεις πακετάκι στην apple κάθε φορά που σου χαλάει... Τέλος πάντων... Για τιμή χωρίς συμβόλαιο ξέρουμε τίποτα; Αν είναι πάντως πιο ακριβό από αυτό που κυκλοφορεί,θα είναι Fail η τιμή,δεν είναι για πιο πάνω παίρνεις ολόκληρο laptop και pc με quad.Πρέπει να πέσει η τιμή του παλιού και να ρθει αυτό στην τώρα τιμή του 3G. Είδα την παρουσίαση το απογεύμα στο δελτίο του ΑΝΤ1,μπορώ να πω ότι με τον τρόπο που το πάσαραν,θα χουν από τώρα anti-apple πελάτες.Τουλάχιστον εγώ αν το βρω σε λογική τιμή ίσως το πάρω κάποτε,όχι επειδή μου άλλαξαν γνώμη,αλλά επειδή επιτέλους κάνει το "IPHONE" αυτά που κάνει ένα κινητό των 50ε (plug and play παρακαλώ) τα οποία σε μια τέτοια τιμή δεν πρέπει να λείπουνε,όπως στο πρώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 10, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Ελπίζω σε αυτό να βγαίνει η μπαταρία και να μην το στέλνεις πακετάκι στην apple κάθε φορά που σου χαλάει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.