3likos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2009 Γεια σας... Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου μία Gigabyte 8S661FXM-RZ της οποίας λείπει η (στρόγγυλη) μπαταρια του BIOS ! Που μπορώ να βρω μία? Δουλεύει χωρίς αυτή? Εχω διαβάσει ότι μπορώ να αγοράσω μία από ένα οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκρονικών ειδών αρκεί να γνωρίζω τον ακριβή τύπο της μπαταρίας... Το θέμa είναι ότι δεν γνωρίζω τον τύπο της μπαταρίας... Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη...!:-)
chubros Ιούνιος 9, 2009 #3 Ιούνιος 9, 2009 Ακριβώς αυτή είναι...CR2032. Θα την βρεις σε όλα τα κατ/ματα μπαταριών. Κοστίζει περίπου 1-4 Ευρώ.Ενημερωτικά σου αναφέρω πως η μητρική σου θα δουλέψει και χωρίς αυτήν αλλά θα χάσει τις ρυθμίσεις του BIOS όταν της κόψεις το ρεύμα...
nickstamat Ιούνιος 9, 2009 #4 Ιούνιος 9, 2009 Ακριβώς αυτή είναι...CR2032. Θα την βρεις σε όλα τα κατ/ματα μπαταριών. Κοστίζει περίπου 1-4 Ευρώ. Μπα, πολλά λες, γύρω στα 0,60 € τις αγοράζω εγώ Είναι καλό να έχεις 1-2 εφεδρικές μπαταρίες. Αν δεις π.χ. ότι σου χάνει την ώρα ή τις ρυθμίσεις, την αλλάζεις και ξεμπερδεύεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.