Jump to content

Ψαχνω CMOS ΜΠΑΤΑΡΙΑ για Gigabyte 8S661FXM-RZ !!!!

3likos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας...

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου μία Gigabyte 8S661FXM-RZ της οποίας λείπει η (στρόγγυλη) μπαταρια του BIOS ! Που μπορώ να βρω μία? Δουλεύει χωρίς αυτή? Εχω διαβάσει ότι μπορώ να αγοράσω μία από ένα οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκρονικών ειδών αρκεί να γνωρίζω τον ακριβή τύπο της μπαταρίας... Το θέμa είναι ότι δεν γνωρίζω τον τύπο της μπαταρίας... Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη...!:-)

Ακριβώς αυτή είναι...CR2032. Θα την βρεις σε όλα τα κατ/ματα μπαταριών. Κοστίζει περίπου 1-4 Ευρώ.

Ενημερωτικά σου αναφέρω πως η μητρική σου θα δουλέψει και χωρίς αυτήν αλλά θα χάσει τις ρυθμίσεις του BIOS όταν της κόψεις το ρεύμα...

Ακριβώς αυτή είναι...CR2032. Θα την βρεις σε όλα τα κατ/ματα μπαταριών. Κοστίζει περίπου 1-4 Ευρώ.

Μπα, πολλά λες, γύρω στα 0,60 € τις αγοράζω εγώ :)

Είναι καλό να έχεις 1-2 εφεδρικές μπαταρίες. Αν δεις π.χ. ότι σου χάνει την ώρα ή τις ρυθμίσεις, την αλλάζεις και ξεμπερδεύεις ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.