Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

να τα χαιρεσαι man! :)

να κανω μια ερωτηση? απο αυτα του δρομου, το πιο δυσκολο (το πιο δυστροπο) στην οδηγηση (στον ελεγχο)

ειναι αυτο τερμα δεξια?

Σε υψηλές ταχύτητες ναι, γιατί έχει αρκετά ψηλό μπροστινό μέρος, από την άλλη όμως βγάζεις πολλά πολλά χλμ εύκολα, γιατί έχει χαλαρή γεωμετρία και δεν είσαι στην τσίτα όλη την ώρα.

έριξα πολύ ψάξιμο για να καταλήξω εδώ.....γενικά νομίζω selle italia>>> all (εκτός ίσως από san marko που είναι εφάμιλλες)

τον τελευταίο μήνα δοκίμασα 2 specialized,1 fizik, 1 san marko, και 2 selle italia εκ των οποίων η μία είναι αυτή που παρήγγειλα.

Σαν ποιότητα κατασκευής βάζω selle italia και san marko παρέα. Οι άλλες είναι πίσω στο χιλιόμετρο.

Από θέμα γεωμετρίας τώρα (ο καθένας έχει διαφορετικό butt) η selle μου ταίριαξε απόλυτα στη λεκάνη.

Σε αντίθεση με μια Specialized Toupe που μαρτύρησα 5μέρες πάνω της.

Άντε να έρθει από Αγγλία την επόμενη βδομάδα να γουστάρω ποδηλατάκι κι άλλο.

Τελική τιμή 100ευρώ στρογγυλά στην πόρτα μου από evancycles. Ελλάδα δε την βρήκα κάτω από 135ευρώ.

Η slr δεν σε βόλεψε τελικα;Στα πόσα mm βγίνει αυτή;

Θέλω εντυπώσεις Από τιτανιο-ράγες σε σχέση με καρβουνινες . Θέλω να πάρω και εγω μια f-lite αλλα με προβληματίζει αν αξίζει η διάφορα Από τιτανιο σε κάρβουνο. βέβαια αυτή είναι gel ενώ η άλλη ήταν ελαστομερες

Η slr δεν σε βόλεψε τελικα;Στα πόσα mm βγίνει αυτή;

Θέλω εντυπώσεις Από τιτανιο-ράγες σε σχέση με καρβουνινες . Θέλω να πάρω και εγω μια f-lite αλλα με προβληματίζει αν αξίζει η διάφορα Από τιτανιο σε κάρβουνο. βέβαια αυτή είναι gel ενώ η άλλη ήταν ελαστομερες

Η SLR Carbon που είχα ήταν μοντέλο χωρίς το FLOW και σε μεγάλες διαδρομές ακόμα και με μαξιλαράκι είχα μια μικρή ενόχληση που αντιμετώπιζα με το να σηκώνομαι συχνά από τη σέλα πράγμα που μου χάλαγε την όλη φάση της ποδηλασίας.

Επειδή το ποδήλατο το έχω και για γενικότερη μετακίνηση και μικρότερες διαδρομές ήθελα μια σέλα πιο άνετη (άρα gel) και που να διαθέτει και το Flow σύστημα για τον προστάτη.

Οι διαστάσεις της νέας είναι 131χιλιοστά όπως και της Carbon που με βόλεψε αφάνταστα. Εξάλλου είναι και ίδιας φιλοσοφίας από την ίδια εταιρία.

Για όσο δοκίμασα τιτάνιο απέναντι σε carbon η αίσθηση δεν είχε μεγάλες διαφορές.....ίσως ελάχιστα μπροστά το τιτάνιο στο να απορροφά κραδασμούς αλλά επειδή στη μέση ήταν και το gel versus leather μπορεί να κάνω και λάθος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.