Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

eloydark : δεν ειανι σε fast forward αλλα σιγουρα κατι παιζει με frames (σα να πηδαει τα frames) .παντως ετσι οπως δειχνει το βιντεο ΔΕΝ πανε.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο :p

Μόλις το κατέβασα και το είδα στον VLC σε 0,50x... Χμμμ σαν να φαίνεται πιο φυσική αυτή η ταχύτητα...:tomato:

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

thanoolhs : ποσα λεφτα δεν μας ειπες.Το οχι πολυ ακριβο ειναι αναλογα τον ανθρωπο :p

Καλημερα!!!

δινω μεχρι 200ε :clap:

λιγα λεφτα για να μπορει να την βγαλει καθαρη..

ψαξε για ideal freeder ειτε περασμενο μοντελο ειτε μεταχειρισμενο

Αύριο το Freeday πάει τελεφερίκ Πάρνηθας.....Ο καιρός θα είναι πολύ βροχερός με κρύο και αέρα....ξέρω οτι εδώ μέσα έχουμε κόσμο που γουστάρει Πάρνηθα και τέτοιες καιρικές συνθήκες οπότε ενημερώνω....προς το παρόν είμαι αναποφάσιστος για τέτοιο μανίκι με το κουρσάκι.....είδωμεν.

προστατευτικα παπουτσιων παρε μαζι σου.Αλλαξιες σε καλτσες να εχεις.

αντιανεμικο - αδιαβροχο , σκουφακι σιγουρα..και σιγουρα ισοθερμικο μακρυμανικο

αλλα επειδη το κοβω να ειναι πολλες ωρες το ποδηλατο και με αργους ρυθμους και πολλες στασεις λογω καιρικων συνθηκων , θα σου λεγα αν δε ξερεις απο τετοιες συνθηκες να το αποφυγεις.

δυστυχώς το ποδηλατικό παπούτσι είναι καλοκαιρινού τύπου και έχει τρύπες από κάτω για να αναπνέει......σκέφτομαι αν αξίζε τα λεφτά για καλύμματα overshoes αλλά πόσες βροχές να κάνει ακόμα και να βγω για ποδήλατο ρε γμτ.εξωτερικό έχουν 30...εδώ 40ευρώ..δε περισσεύουν....το πολύ πολύ παίρνω σακούλες μικρού μεγέθους και τις περνάω μια ταινία λευκή να συγκρατούνται από πάνω και ανοίγω μόνο μια τρύπα για τα spd cleats.

αδιάβροχο μπουφάν με κουκούλα check

αδιάβροχο παντελόνι check

σκουφί check

ισοθερμικό μακρυμάνικο check

αλλαξιές σε κάλτσες check (έχω και μάλλινες υδρόφοβες που θα φορεθούν πάνω από τις κανονικές)

με προβληματίζει μεταξύ ισοθερμικού και μπουφάν τι θα βάλω.......θα ρίχνει τα κέρατά του Πάρνηθα και θα έχει και αέρα με κρύο.

δυστυχώς το ποδηλατικό παπούτσι είναι καλοκαιρινού τύπου και έχει τρύπες από κάτω για να αναπνέει....

Όλα έτσι είναι. Δεν υπάρχουν χωρίς τρύπες εκτός κάποιων σπάνιων εξαιρέσεων που είναι για χιόνια. : )

Αν θέλεις να "μονώσεις" το παπούτσι μπορείς να στάξεις λίγο κερί γύρω γύρω από το σχαράκι που κλειδώνει στο πετάλι. Διαφορετικά και overshoes να έχεις αν ρίχνει παπάδες το πόδι σου θα γίνει μούσκεμα από κάτω. Η άλλη λύση είναι αδιάβροχες κάλτσες, περί τα 30-35 ευρώ το ζευγάρι.

Μιλούσα μόλις τώρα με έναν φίλο Ιρλανδό. Ξεκίνησε τον Αύγουστο από Ιρλανδία για Αυστραλία... με το ποδήλατο. Μέχρι στιγμής έχει περάσει όλη την Ευρώπη, πέρασε από Τουρκία, Συρία και τώρα βρίσκεται Ινδία με προορισμό το Νεπάλ. Μιλήσαμε μόλις 10-15 λεπτά και πρόλαβε να μου πει καμιά 10αριά ιστορίες.. αν πω ότι δεν ζηλεύω θα πω ψέμματα..

τελικά ο Γόμαρος πέρασε από τα μέρη μου και μου άφησε τα overshoes του. :hug:

την ωρα δεν ειπες :p

6 το πρωι..:hehe:

τελικά επειδή μας πήραν τηλέφωνο οτι η Πάρνηθος κατέβαζε κοτρόνες και διάφορα άλλα αντικείμενα σαν χείμαρος η βόλτα τελεφερίκ θα γίνει άλλη Παρασκευή.

οπότε διαλέξαμε άλλα βουνά......Λυκαββητό και όρος Αιγάλεω.

Freeday 18/2/2011 Teleferik Parnithas cancelled by georgespe at Garmin Connect - Details

αφού δεν έβρεξε όσες ώρες ήμουν στο ποδήλατο :hehe:

εντάξει τουλάχιστον τα απόνερα από το ποδήλατο και το δρόμο που πεταγόντουσαν στα παπούτσια καμιά σχέση....έκαναν τρελή δουλειά θενκ κιου γόμαρε :hug:

πουλάω την αγωνιστική σέλα μου.

si_slr_carbonio01.jpg

http://reviews.roadbikereview.com/blog/selle-italia-slr-kit-carbonio-saddle-pro-review/

πλέον με τόσο ποδήλατο που κάνω χρειάζομαι μια στα μέτρα μου και όχι μια που περίπου μου κάνει και ήταν ήδη πάνω στο Principia.

Tωρα που χαλαρωσαν λιγο τα πραγματα και επιτελους την παλευουν οι κοιλιακοι να βγω και εγω για καμια χαλαρη βολτα...

Gomar για πε ρα εντυπωσεις απο το πιρουνι...

τι να πω...αν εχεις dart3 η μερα με την νυχτα.

Αποροφα ολους τους κραδασμους , το ποδηλατο ειναι αερινο , δεν ποναν τα χερια σου.ειναι αλη φαση η ρημαδα.

Η dart3 δεν παλευοταν.Βεβαια δεν ειναι φοξ η tora αλλα η διαφορα απο μια καλη φοξ ειναι πολυ μικροτερη απο την χαοτικη αναμεσα σε Dart3 και tora

αναφερομαι για την αερος 2011 tora SL

;)

ετσι πως σε εβλεπα πορωμενο βουνισιο

στα λεγα εγω για το πιρουνι απο την 1η μερα, και μου κανες το δυσκολο :p

καλα χιλιομετρα, λιωστην!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.