Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

καλα καλα....περιμενε αυριο.θα στον στειλω πακετο στο σπιτι με την γλωσσα απεξω :p

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
Φραγμα , ποτε θα μου δωσεις την κουρσα σου μια βδομαδουλα να κανω καμμια μεγαλη αποσταση ;

επειδή πλέον για να κινούμαι υπάρχει μόνο το κουρσάκι μπορώ να στο δώσω αν θες Τετάρτη-Παρασκεύη π.χ. Τις υπόλοιπες μέρες παίζουν δουλειές και ποδηλατοβόλτες :)

(δε ξέρω αν θα σε βολέψει το μέγεθος βέβαια......)

αν τα οικονομικά το επέτρεπαν και ήμουν καλά ντοπαρισμενος θα ήθελα πολύ να το κάνω.

προς το παρόν βολεύομαι και με διαδρομές εντός Ελλάδος 50χιλιομέτρων.

Από το σημερινό Freeday στα Γλυκά Νερά

Freeday Sweet Waters 11/2/2011 by georgespe at Garmin Connect - Details

Να πω οτι γράσωσα και το quick release και ο θόρυβος παραμένει.....φοβάμαι για κέντρο τροχού. :(

επισης που ειναι οι παλμοι παλι?

δε νομίζω να έχει νόημα να φοράω το heart rate στα Freeday......ο ρυθμός πλέον με 1200ποδήλατα και μέση ταχύτητα 12-15χλμ/ω θεωρείται απλά ως χαλάρωμα.

επίσης δε καταλαβαίνω γιατί να ντοπαριστεί κάποιος για να βγάλει το tour de france.....δεν είπα να νικήσω στο tour de france...να συμμετάσχω είπα.

δε ξερω απο που να πρωτοαρχισω..

η κατασταση απλα δεν περιγραφεται.Πρεπει να την ζησει καποιος για να καταλαβει πως νιωσαμε εμεις σημερα..

Ξεκινησαμε μια ομαδα 20+ ατομων , ετοιμη για πολλη δραση και ξεκ*λιασμα και στην πορεια απεκτησε νοημα η εκδρομη.

Να αναφερω το αφθονο γελιο μεταξυ μας ;οπως επισης τα τοσα διαφορετικα τερεν που ποδηλατισαμε ;

λασπες , στεγνο , ασφαλτο , χιονι , παγος και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε.

Ανηφορες ειχε μονο 2 καλες αλλα μικρες κατα τα αλλα αν εισαι αρκετα δυνατος την βγαζεις την διαδρομη.

Πολυ κροκαλα σε ορισμενα σημεια αλλα πανω απολα αυτο που σε εκανε και χαιροσουν την διαδρομη ηταν τα ομορφα τοπια που δεν ειχες καταφερει να δει..

αφθονο φαι , απειρο νερο (κοντα στα 4 λιτρα καταναλωσα) αρκετο καψιμο στα ποδια (στις ανηφορες αλλα ενιωθα πολυ boostarismenos ) και παλμους δεν ανεβασα.

ηταν απλα ΓΑΜΑΤΑ...

Ο Κωστας ταλαιπωρηθηκε λιγο λογω το οτι δεν εχει εμπειρια απο κοπανημα και στις διακυμανσεις στις κλισεις του δρομου αλλα παρολα αυτα τελειος

περιμενω στατιστικα

mo0o0o

Θα ανεβασω αυριο φωτογραφιες λογικα...

Καταπληκτική διαδρομή, το τι γέλιο έπεσε στα χιόνια δε λέγεται. Λάσπη και τρελό κοπάνημα επίσης. Νέα εμπειρία για μένα να ανεβαίνω κλήσεις 16-17% με κάτι κοτρόνες ΝΑ και λασπουρίλα. Η παρεά σούπερ και χάρηκα ιδιαίτερα που είδα μπαμπά και γιο να ποδηλατούν παρέα.

Με κούρασαν περισσότερο οι συχνές στάσεις παρά η διαδρομή, μιας και κρυώνω σχετικά εύκολα.

Όλα σούπερ πάντως, αν κάποιος έχει την φυσική κατάσταση να το κάνει ας πάει στην επόμενη βόλτα με τα παιδιά..

Και η βόλτα: Tour De Parnitha by astranoc at Garmin Connect - Details

5101 θερμίδες :hehe: (οκ υπερβάλει λίγο το Garmin).

@Fragma, στο Tour De France δε μπορείς να πάρεις μέρος, είναι σαν να λες ότι θέλεις να παίξεις στον τελικό του Champions League επειδή παίζεις 5χ5 με τους φίλους σου :p

150 avg HR ??

Σπουργιτακι εισαι??Tα κιλα τα εχεις παντως :p

Πραγματικα παντως...στο διαγραμμα που φαινονται οι στασεις??Με τα 1000 ζορια να πεσεις κατω απο 120 σφυγμους..

Πραγματικα παντως...στο διαγραμμα που φαινονται οι στασεις??Με τα 1000 ζορια να πεσεις κατω απο 120 σφυγμους..

Συνήθως σταματάει το μέτρημα στις στάσεις. Άσε που αν απομακρυνθεί πάνω από ένα μέτρο δεν τον "βλέπει".

εσεις που ειστε παρνηθιακοι γνωριζετε καποια διαδρομη/μονοπατι που να ειναι καθαρα καταβαση, αντε και με ελαχιστο πεταλι?

το σκουληκι

ανεβαινοντας απο κρυονερι

μετα απο 4,4 χιλιομετρα που ειναι η διασταυρωση.στα αριστερα σου ξεκιναει ενα μονοπατι ανηφορικο..μπαινεις , ανηφοριζεις ελαχιστα και μετα κανεις τον σταυρο σου

επειδη δεν εβγαλα ακρη στο google maps θα μπορουσες να μου δωσεις ενα στιγμα, ή να κανεις share το λινκ του google maps οταν βρεις το σημειο που ειναι η διασταυρωση?

thanks το βρηκα τελικα http://www.planetbike.gr/routes/?tid=1271705832

[ame]

[/ame]

Παιδια σημερα και εγω αν και 19 εμαθα ποδηλατο:fist:

Απο μικρος δεν ειχα ασχοληθει καθολου και το επιασα τωρα...:wall:

Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο και απο τωρα θα του δωσω να καταλαβει:p

Επισης θα ηθελα να μου προτεινετε κανενα ποδηλατακι οχι ιδιαιτερα ακριβο για να συνεχίσω...

Να προσθεσω οτι ειμαι 1,85 και 79 κιλα!

επειδη δεν εβγαλα ακρη στο google maps θα μπορουσες να μου δωσεις ενα στιγμα, ή να κανεις share το λινκ του google maps οταν βρεις το σημειο που ειναι η διασταυρωση?

thanks το βρηκα τελικα GPS Διαδρομή: Skouliki | planetbike.gr

Είναι η εντύπωση μου ή είναι το video σε fast forward?

Παίδες, ξέρει κανείς να μου λύσει μια τεχνική απορία?

Σε περίπτωση που στραβώσει η δισκόπλακα (όχι πάραπολύ, αρκετά όμως να κάνει το εκνευριστικό "ζινγκ-ζινγκ" και να "κοβει" το ποδήλατο αρκετά), ΠΩΣ διάολο την ισιώνουμε? :fist:

Σε περίπτωση που στραβώσει η δισκόπλακα (όχι πάραπολύ, αρκετά όμως να κάνει το εκνευριστικό "ζινγκ-ζινγκ" και να "κοβει" το ποδήλατο αρκετά), ΠΩΣ διάολο την ισιώνουμε? :fist:

Είσαι σίγουρος ότι είναι στραβή η δισκόπλακα; Στο δικό μου δυστυχώς στραβώσει η πατούρα του hub που βιδώνουν πάνω με 6-bolt οι ρότορες οπότε αναγκαστικά πάω για αλλαγή κέντρου. Έλεγξε το πρώτα!

Μετά διάβασε εδώ...

Γενικώς προτείνεται η αλλαγή της πλάκας, φθηνές είναι έτσι και αλλιώς!

δες αν ειναι στραβη η δισκοπλακα η χρειαζεται ακτινολογηση.

βαλε τον δεικτη σου σε αποσταση 1-2 χιλιοστα απο την ζαντα και γυρνα την ροδα.Αν σου "τριβει" το δαχτυλο δεν χρειαζεται.(ειναι σε ανεκτα επιπεδα δλδ)

αν ομως εχει ιδια συμπεριφορα οπως η δισκοπλακα τοτε ειναι θεμα ζαντας.Αλλιως υπαρχουν ειδικα μηχανηματα που ισιωνουν δισκοπλακες (ετσι μου χε πει ο ποδηλατας)

οι 160αρηδες συνηθως δε στραβωνουν ευκολα.

thanoolhs : ποσα λεφτα δεν μας ειπες.Το οχι πολυ ακριβο ειναι αναλογα τον ανθρωπο :p

eloydark : δεν ειανι σε fast forward αλλα σιγουρα κατι παιζει με frames (σα να πηδαει τα frames) .παντως ετσι οπως δειχνει το βιντεο ΔΕΝ πανε.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.