Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Αποκλειστικό Kala Madata...Θα επιτραπεί η είσοδος ποδηλάτων στο ΜΕΤΡΟ

παίδες μετά από χθεσινή βόλτα παρατήρησα οτι όταν ζορίζω το μπροστά τμήμα του ποδηλάτου (π.χ. στηριζόμαι με περισσότερο βάρος στο τιμόνι) ακούω έναν μεταλλικό ήχο σαν να χτυπάς ακτίνα. 100% έρχεται από μπροστά και μάλλον χαμηλά στην περιοχή του τροχού.

ήμουνα λοιπόν με ακτινολόγο στο χέρι και τσέκαρα για χαλαρές ακτίνες μιας και από τότε που πήρα το κουρσάκι (10μήνες περίπου) δε του χω κάνει ποτέ ακτινολόγηση ή σερβις σε κατάστημα μιας και το φροντίζω μόνος μου.

εκτός από 2 ακτίνες που ήθελαν 1-1μιση στροφή σφίξιμο (δεν έπαιζαν απλά δεν ήταν όσο σφιχτές όσο οι άλλες) η ζάντα είναι ολόισια και δε παρατηρώ κάτι άλλο......

το κέντρο της campagnolo πως επιθεωρείται αν έχει θέμα?

Κοίταξε μήπως έχουν χαλαρώσει τα ποτήρια ή οι βίδες του λαιμού.Για το κέντρο δεν ξέρω να σου πω.Δυστηχώς όταν έχουμε να κάνουμε με ποδήλατο απο αλουμίνιο είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις απο που προέρχεται ο ήχος.

διαβάζω στο νετ για quick release που αν τα αφήσεις χωρίς λαδάκι μπορούν να το κάνουν......η αλήθεια είναι οτι μετά το πλύσιμο προ ημερών λάδωσα αλυσίδα και πετάλια αλλά όχι τα quick release....χμμ..λες?

λαιμός και ποτήρια τσεκαρίστηκαν πρόσφατα και είναι κομπλέ......

εκανα μια βολτα σημερα μετα τη δουλεια προς φιλοθεη και μου μυρισε ανοιξοκαλοκαιρι...

fragma οι παλμοι που ειναι??

Όποιος θέλει παιδιά, να κλείσουμε εισιτήρια και ξενοδοχείο να πάμε να δούμε τον fragma στον τερματισμό του Tour de France.

αν τα οικονομικά το επέτρεπαν και ήμουν καλά προπονημένος θα ήθελα πολύ να το κάνω.

προς το παρόν βολεύομαι και με διαδρομές εντός Ελλάδος 50χιλιομέτρων.

Από το σημερινό Freeday στα Γλυκά Νερά

Freeday Sweet Waters 11/2/2011 by georgespe at Garmin Connect - Details

Να πω οτι γράσωσα και το quick release και ο θόρυβος παραμένει.....φοβάμαι για κέντρο τροχού. :(

Φραγμα , ποτε θα μου δωσεις την κουρσα σου μια βδομαδουλα να κανω καμμια μεγαλη αποσταση ;

Δεν νομίζω ότι θέλει και κανεις να δώσει το ποδήλατο του σε σένα :hehe: :shout:

μία φατσούλα απλά δε φτάνει.......

:hehe:

ρε δε μου ...... λεω εγω :p

τι μπορει να παθει μια κουρσα σε ασφαλτο ;:p

cherryman : και μου λεγε οτι θα πατε μεχρι σουνιο.....αλλα δεν :p

cherryman : και μου λεγε οτι θα πατε μεχρι σουνιο.....αλλα δεν :p

Ναι πως :p

Άλλο 37, άλλο 100.

Αυτό είναι γίδι, δε νιώθει. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.