Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Το καμάρι μου! :inlove:

dsc0025un.jpg

Περιμένω να τελειώσει η εξεταστική για να αρχίσει το ξέσκισμα. Κανείς απο Θεσσαλονίκη με παρόμοιες προσδοκίες?

Ωραίο :T: Στο παλουκόσελο έχεις βάλει ταινία; Αν ναι, γιατί;

---

Μετά από πολύ καιρό έκανα κουρσοβόλτα.. Είμαι τέρμα ψόφιος :hehe:

Ναι, την έχω βάλει εκεί για να βρίσκεται, σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη.

Σκέφτομαι να τη βγάλω όμως -ή να τη μετακινήσω κάπου αλλού!- γιατί όλο με ρωτάει ο κόσμος διάφορα, όπως "σου έσπασε το παλουκόσελο?" "κιόλας το χάλασες ρε?" "τιν' τουτο?" κλπ. :hehe:

Θα βάλω και μια με τέρμα ανοιγμένη τη μπροστινή ανάρτηση μόλις βρω χρόνο (είναι μεταβλητής διαδρομής, απο 90mm σε 140mm), το κάνει και φαίνεται πιο "wild" :p

Σήμερα το πρωί που έφτασα με το καράβι Πειραιά μπήκα ηλεκτρικό και δεν κατέβηκα Μοναστηράκι αλλά μπήκα και στο μετρό για να κατέβω Σεπόλια. Μοναστηράκι-Σύνταγμα βρήκα ζόρι για να επιβιβαστώ και τελικά περίμενα 2 συρμούς μετά για να βρω κάπου χώρο και για το κουρσάκι.

Αν εξαιρέσουμε έναν ηλικιωμένο που μου τα χωνε για λίγα λεπτά κανείς άλλος δεν μου πε κάτι. Ούτε ήρθε κάποια ασφάλεια του Μετρό να με εμποδίσει.

Σίγουρα δεν περίμενα να μπω με την πρώτη με τόσο κόσμο που πάει στις δουλειές του στις 8 το πρωί γι αυτό και πρόσεχα μην γίνω ανεπιθύμητος....

αλλά νομίζω οτι και να με σταματάγανε οι security, έχοντας πληρώσει εισητήριο 1.40ευρώ μου κακοφάνηκε τόσο που θα συνεχίζω να μπαίνω κανονικά και σε όλους τους σταθμούς. Εντάξει 10-15λεπτά καθυστέρηση για να βρω χώρο για το bike δε με πειράζει.....

και στην τελική Ενιαίο εισητήριο και Ενιαίο φορέα για τα σταθερής τροχιάς δε θέλανε? Να έχουμε τότε και ενιαίους κανόνες για τα ποδήλατα......όπως και στον ηλεκτρικό και στο τραμ έτσι και στο μετρό.

Τσάκωνα....έχεις κάτι να προσθέσεις στις κυρώσεις που μπορώ να δεχτώ και τι μπορώ να μή δεχτώ (π.χ. προσωποκράτηση από security)

geogegoland λογικα προς free ride δεν ειναι ;

γιατι δε του βαζεις 140-160 μπροστα;

Είναι All mountain με στοιχεία freeride (πρόσεξε τους δίσκους μπροστά), και η ανάρτηση που έχω για τη χρήση που του κάνω είναι ιδανική. Ανηφόρες και αποστάσεις τύπου XC με τη διαδρομή στα 90-100mm, και άμα βρεθώ σε καμιά καλή κατηφοριά ή ανώμαλο χωματόδρομο, τη ρυθμίζω επιτόπου στα 120mm ή 140 -κάτι που αλλάζει και τη γεωμετρία του ποδηλάτου σε μεγάλο βαθμό- και.. πετάωωω! :p

χθες γυρισαμε απο βραδινη στο αιγαλεω με μονοπατια και 3 900aria lumens..

μαγευτικη νυχτα και πολυ καλη προπονησουλα..

Πιστευω στον Κωστα αρεσε η ιδεα και επιτελους ηρθε Ελλαδα και θα φυγει παλι πισω ξεροντας τι εστι MTB :)

Λοιπον το προγραμμα της κυριακης ειναι για πολυ δυνατα ποδια

Προτιμας αιγαλεω 40αρα

η προτιμας αυτο που κανονιζεται για την Κυριακη???

Gyro Parnitha by pxatzis at Garmin Connect - Details

δε το εχω κανει ποτε μου..

Σούπερ ήταν εχθές.. και πολύ κοπάνημα στα κατσάβραχα! Η νύχτα ήταν εντελώς ανοιξιάτικη και η θέα στην νυχτερινή αθήνα πολύ όμορφη, τόσο που δε ξέρω αν θέλω να την δω ημέρα :p

Μάλλον το 2ο, ο πολύ κόσμος δε με ψήνει πάνω στο βουνό!

Κι η χθεσινή βόλτα: http://connect.garmin.com/activity/67380253

χθες γυρισαμε απο βραδινη στο αιγαλεω με μονοπατια και 3 900aria lumens..

Αν αυτό είναι 900 lumens εγώ είμαι πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως και στην επόμενη βόλτα, ελάτε να σας ευλογήσω : P

Ήταν στο low στη φώτο :p

Θα ρθεις παρέα την Κυριακή Γιάγκο;

Αν είναι αντρικά στο Αιγάλεω ναι. Αν αρχίσουμε τα αδελφίστικα των βασιλοφρόνων να πάτε μόνοι σας : P

Αν αυτό είναι 900 lumens εγώ είμαι πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως και στην επόμενη βόλτα, ελάτε να σας ευλογήσω : P

900 το καθε ενα

ειναι μεχρι να πεσει πανω σου το φως να σε τυφλωσει

900 το καθε ενα

ειναι μεχρι να πεσει πανω σου το φως να σε τυφλωσει

Ο βαθμός τύφλωσης που επιφέρει η δέσμη δεν είναι μέτρηση. : P

Συνέκρινα την δέσμη του με τον 4Sevens Quark AA² Turbo που δίνουν για 190 ANSI lumens και υπερτερούσε ελάχιστα.

Αυτό είναι Γιάγκο: DealExtreme: $76.85 HA-III Cree SSC P7-C (SXO) 3-Mode 900-Lumen LED Headlamp Set (4*18650 included)

Μη κρίνεις από τις φώτος, είναι πολύ δυνατό μηχανάκι.

Όταν λέω ότι το συνέκρινα, δεν εννοώ από την φωτογραφία. Το έχω αγοράσει.

Τα έβγαλα και τα δυο στο δρόμο την νύχτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.