Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

2.35 φορας ρε ;

ημουν αναμεσα σε panaracer xc fire pro 2.1 και nevegal.

τελικα προτιμησα το πρωτο :p

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
2.35 φορας ρε ;

ημουν αναμεσα σε panaracer xc fire pro 2.1 και nevegal.

τελικα προτιμησα το πρωτο :p

φόραγα.πλεον δεν εχω bike.είναι απίστευτα λάστιχα τα nevegal.φρενάρεις σε χωμα/ασφαλτο και είναι λες και πετάς άγκυρα πίσω σου.και απο στροφές τρένο.

Μια πρακτική ερωτησούλα και απο μένα μάγκες. Λόγω ιστορικού κλοπών κλπ , πήρα ότι καλύτερο βρήκα σε κλειδαριά .

https://www.kryptonitelock.com/products/ProductDetail.aspx?cid=1001&scid=1000&pid=1095

Επειδή λοιπόν είναι λίγο τέρας (18mm) διάμετρος, 2,5kg και το κίτρινο μέρος είναι σε διάμετρο σαν μπουκάλι μπύρας 0,33l , ψάχνω ένα τρόπο να το στερεώσω στο ποδήλατο μιας και δεν έχει βγει dedicated βάση γι αυτό.

Έχει κανείς καμιά λύση /ιδέα? Σκέφτομαι με κάποιο τρόπο να το πιάσω στο σκελετό χαμηλά.

Είναι πολύ βαρυ για να μπει σε τσέπι ή να στερεωθεί στο τζιν. Θα γεμίσω μελανιές. Σκεφτόμουν καμιά βάση στήριξης στο σκελετό όπως έχουν οι Abus. Έχει κανείς υπόψιν καμιά universal?

νομίζω οτι επειδή είναι ήδη 2.5 κιλά........να μην ψάξεις και για βάση που να την κρατά στερεή.....γάζωσε 2 velcro strips σταθερά στο σκελετό και βάλε άλλα 2 στη κλειδαριά και αν τα φτιάξεις αρκετά σφιχτά και με μεγάλες επιφάνειες επαφής η κλειδαριά δε θα πάει πουθενά.

μολις γυρισα απο βραδυνη Παρνηθας (ψ@λοκρυο και χιονονερο) με το "καινουργιο" μου ποδηλατο!

παιδια ειμαι ΚΑΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!

πρωτον και βασικο η αναρτηση.Αλλη αισθηση.Νιωθεις οτι πετας, δε κουραζεσαι καθολου , νιωθεις οταν κατεβαινεις μονοπατακια με πολλες ριζες οτι ειναι αερινο ολο.

Επισης επιτελους εχω φρενα και σε αυτο που εμεινα πραγματικα αφωνος ειναι το λαστιχο.

Πηρα ιδιο με το δικο σου DJD.μη το αλλαξεις την καμμια.Griparei οσο δε μπορεις να φανταστεις.

Παιδια αλλο ποδηλατο ετσι.Πραγματικα αλλο ποδηλατο!Φωτογραφιες οχι ακομα γιατι θα δειτε ενα καφε πραγμα (απο λασπη :p)

:hehe:

Btw.. το άλλο σ/κ θα μαι ελλάδα, οπότε αν μπορεί κάποιος να βρει ένα mtb φύγαμε για βόλτα! (Δρόμου έχω ήδη βρει!)

δεν κρατηθηκα , να μια προχειρη

DSC_9241.jpg

gomar

πιο μοντέλο είναι τι φοράει πάνω του ...

και ποια λάστιχα είναι αυτά

τώρα που το βλέπω το cable routing του μπροστά φρένου είναι παράξενο.

Κανονικά ο σωλήνας πρέπει να έρθει από την μέσα μεριά της μπότας της ανάρτησης. Όχι πως αλλάζει τίποτις δηλαδη

που να τραβαγα και κανονικες φωτογραφιες πλυμμενο που το εχω δλδ :p

σας ευχαριστω παιδια.

ειναι το cube acid 2010 με Tora SL 2011 αναρτηση

shimano SLX φρενα με deore xt ροτορα 180αρη μπροστα και shimano 180 πισω , deore xt ντεραγιε , shimano δισκοβραχιωνα , deore επιλογεις στο τιμονι και τα γαματα λαστιχα panaracer fire xc pro 2.1

μολις γυρισα απο κοπη τη πιτα του cyclist..

μισο θα ανεβασω φωτο να δειτε πως εγινε το ποδηλατο απο λασπη :p

στην ιδια θεση εννοειται (εντωμεταξυ μια ωρα το καθαριζα χθες :p)

photo_57.jpg

photo_56.jpg

photo_55.jpg

photo_54.jpg

photo_53.jpg

photo_58.jpg

οχι για οσους ρωτησουν , δε το αφηνω βρωμικο μεσα ετσι

ποια ωραια πραγματακια armaggedon ? συγκεκριμενα το πηγα στον κεφαλα στην νικαια.Δε κανει παζαρια , αλλα κανει πολυ καλη δουλεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.