Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

ε και ; λογικα μπορει να παιρνει DOT3 η DOT4(δες τι υγρο παιρνει)

παιρνεις ενα μπουκαλακι...παιρνεις απο ενα ποδηλαταδικο μια συριγγα καταλληλη για φρενα και βαζεις υγρο.Χαρα στο πραγμα.

Αν και δεν γνωρίζω τα συγκεκριμένα, αυτό που φαίνεται με μια ματιά είναι ότι ξεκούμπωσε η μπίλια από την υποδοχή. Αν δεν έχει κάτι άλλο να την βαστάει τότε θέλει λίγη πίεση να κουμπώσει ξανά.

Δοκίμασα να το πιέσω αλλά φοβάμαι μη το σπάσω, θα το πάω από το μαγαζί σήμερα να του ρίξουν μια ματιά.

Μετά από σχεδόν 2 μήνες αποχής από την κούρσα, και μετακίνησής μου με FS και HT, ένα έχω να πω.

WOW :shout::hehe:

Ότι είναι πολύ πιο γρήγορο, οι αλλαγές ταχυτήτων αστραπιαίες, το τιμόνι ξυράφι κλπ :p Το μόνο κακό είναι ότι δε μπορώ να κάνω αλματάκια όπως έκανα με το GT :p

@racer θες τα λαστιχα μου ;

@dem :

τι λες για rockshox Tora SL (αερος) + λαστιχακι panaracer xc pro 2.1 και Shimano SLX φρενα με 203 μπροστα / 180 πισω (υποστηριζει η tora μεχρι 210)

θα μου πεις οτι ειναι υπερβολη το 203 αλλα τα βρισκω μεταχειρισμενα με αυτο το σετ

εξαρταται απο την τιμη

στο crc κοιταξες εχει κατι -50 -60%

203 ?? χαχαχα νταξ δεν χρειαζεται τσαμπα βαρος στην ροδα αλλα αν τοοοοσο καλη η τιμη....

δες και Manitou 2010/2011 εχει πολυ καλες τιμες και ποιοτητα σε σχεση με τις αλλες

ειχε κανει μια κοιλια παλια και τωρα επανερχεται (με την Hayes απο πισω) με πολυ καλα πραγματα απο 2010 και μετα

βασικα 10 και 11 τα ιδια ειναι μονο η εμφανιση αλλαζει και κατι ψιλα.

καλοβλεπα την Μanitou Minute 29" του 10' και τωρα την Tower pro 11'.

ειναι καλυτερη απο κατι Reba KAI φθηνοτερη απο αυτα που διαβαζω χωρις να εχω προσωπικα γνωμη.

Eγω Μanitou θα παρω παντως.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0zLuqKNKOqs&feature=player_embedded]YouTube - If Only Every Mountain Biking Video Was Shot Like This - Afrojacks.flv[/ame]

τελος εβδομαδας παιρνω το ποδηλατο με tora SL 2011 air ασπρη, shimano SLX φρενα, 180 μπρος πισω

και λαστιχα panaracer xc fire pro κοκκινα.

τελος εβδομαδας παιρνω το ποδηλατο με tora SL 2011 air ασπρη, shimano SLX φρενα, 180 μπρος πισω

και λαστιχα panaracer xc fire pro κοκκινα.

θελουμε photos με τα updates..:T:

Εχθές μέσα στη μαύρη νύχτα ήμουν πάνω στα βουνά.. με έπιασαν δύο λάστιχα, ευτυχώς το 2ο μόνο 4-5χλμ από το σπίτι και περπάταγα για 45-50 λεπτά. Σκεφτόμουν... αν έφευγα σε κανά χαντάκι μέσα στη νύχτα.. μετά από πόσες μέρες θα με βρίσκανε; :hehe:

tubeless η μη κανεις ποδηλατο.απλο :p

Μαλλον ο θεος της κουρσας σε καταριεται που αλλαξοπιστησες και το γυρισες στο βουνο :hehe:

θυμαμαι και στο αχλαδι :p

Εχθές μέσα στη μαύρη νύχτα ήμουν πάνω στα βουνά.. με έπιασαν δύο λάστιχα, ευτυχώς το 2ο μόνο 4-5χλμ από το σπίτι και περπάταγα για 45-50 λεπτά. Σκεφτόμουν... αν έφευγα σε κανά χαντάκι μέσα στη νύχτα.. μετά από πόσες μέρες θα με βρίσκανε; :hehe:

kenda nevegal 2.35 stick-e folding με maxxis ενυσχημένες σαμπρέλες και 30-35 psi.Best compo ever!!!

ΜΑ ΠΟΤΕ σκάσιμο.Εκεί που άλλοι ανέβεναν περίεργα πεζοδρόμια και τους έσκαγαν εγώ την κοπάναγα από λάθως bunny hop(καμιά φορά) και δεν ένιωθε.Έβλεπαν γυαλιά στο δρόμο και έκαναν το παν να τα αποφύγουν και εγώ απλώς πέρναγα από πάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.