Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Σήμερα έκανα την πρώτη ΚΑΛΗ βόλτα με το Garmin 500.

εδώ δείτε πλήρη περιγραφή :D

και εδώ με τον player ένα ωραίο κινούμενο γραφικό με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε στιγμή

εντάξει ξέρω οτι μερικοί θα κοροιδεύετε με τα νούμερα αλλά να προσθέσω οτι είχαμε και 2 γυναίκες στην παρέα και αναγκαστικά έκοβα συνέχεια εκτός από τα φανάρια και την κίνηση που βρήκαμε για το 1ο μισό της διαδρομής.

το 500αράκι πάντως είναι ΤΡΕΛΑ!:dance3:

(μόλις το μάθω να το χειρίζομαι και καλύτερα θα είναι ακόμα πιο τρέλα) :p

Α και να σημειώσω οτι το Garmin 500 μετά από 3μιση ώρες λειτουργίας με το backlight αναμμένο περίπου 1μιση από τις 3ώρες διαδρομής έδειξε μπαταρία 95% !

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται την Κυριακή θα πάω Σαλαμίνα και θα παίξει αυτή η διαδρομή

Bicycle Path - σαλαμίνα από πίσω ΙΙ at Bikely.com

Κυριακή 9/1/2011

11:00π.μ. Ανω Λιόσια, σταθμός προαστιακού (αναχώρηση 11:20)

πρόσβαση στο σημείο συνάντησης:

...a. με προαστιακό, αναχωρήσεις από Πειραια 10:44, από Αθήνα 11:06, από Πεντέλης 10:48

b. με ποδήλατο, 12 χιλιόμετρα από κέντρο Αθήνας

όποιος θέλει έρχεται:magic:

Σήμερα έκανα την πρώτη ΚΑΛΗ βόλτα με το Garmin 500.

εδώ δείτε πλήρη περιγραφή :D

και εδώ με τον player ένα ωραίο κινούμενο γραφικό με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε στιγμή

εντάξει ξέρω οτι μερικοί θα κοροιδεύετε με τα νούμερα αλλά να προσθέσω οτι είχαμε και 2 γυναίκες στην παρέα και αναγκαστικά έκοβα συνέχεια εκτός από τα φανάρια και την κίνηση που βρήκαμε για το 1ο μισό της διαδρομής.

το 500αράκι πάντως είναι ΤΡΕΛΑ!:dance3:

(μόλις το μάθω να το χειρίζομαι και καλύτερα θα είναι ακόμα πιο τρέλα) :p

κατι δεν παει σωστα με τους παλμους. μηπως ησουν με μηχανακι?

μια χαρα ειναι οι παλμοι.

45χιλιομετρα σε 3ωρες

πως να κουραστει ιδρωσει ;χαλαρη βολτα ηταν

Freeday Κηφισιά 7/1/2011. Λόγω οτι έκανα και τη σκούπα πολλές φορές και έκλεινα διασταυρώσεις θα δείτε πολλά σκαμπανεβάσματα. Μόνο στην αρχή στο κέντρο ήμουνα χαλαρά με σταθερό ρυθμό. Στην επιστροφή χρειαζόμασταν άτομα να σιγουρεύουν την ασφάλεια όλων των υπολοίπων από τους μάγκες της βραδινής εξόδου της Παρασκευής.

Freeday_Kifisia_7_1_2011 by georgespe at Garmin Connect - Details

βάρεσα και μερικά καλά σπριντάκια για να νιώσω και λίγο τους παλμούς να βαράνε κόκκινο. (182bpm max)

Freeday Κηφισιά 7/1/2011. Λόγω οτι έκανα και τη σκούπα πολλές φορές και έκλεινα διασταυρώσεις θα δείτε πολλά σκαμπανεβάσματα. Μόνο στην αρχή στο κέντρο ήμουνα χαλαρά με σταθερό ρυθμό. Στην επιστροφή χρειαζόμασταν άτομα να σιγουρεύουν την ασφάλεια όλων των υπολοίπων από τους μάγκες της βραδινής εξόδου της Παρασκευής.

Freeday_Kifisia_7_1_2011 by georgespe at Garmin Connect - Details

βάρεσα και μερικά καλά σπριντάκια για να νιώσω και λίγο τους παλμούς να βαράνε κόκκινο. (182bpm max)

παλι κατι δεν μου αρεσει με τους παλμους σου. και το χαμηλο ειναι πολυ χαμηλο, αλλα και το υψηλο ειναι αρκετα χαμηλο (εκτος αν δεν ειναι το μεγιστο).

56 παλμους και να εισαι απλα ορθιος ειναι πολυ λιγο, εκτος αν εχεις κανενα ελαχιστο 35.

παιδιά εγώ είμαι ασχετος αλλά ψήνομαι τελευταία να παρω ένα. σε κατάστημα στο μοναστηράκι που πιθανώς γνωρίζουν οι γνώστες μου πρότείναν ένα city της leader στα 170 ευρώ. τι άποψη έχετε. θα είναι καλό ποδήλατο; δυστυχως δε γνωρίζω μοντέλο ουτε το βρήκα στο net.

Αμάν εσείς και οι χλιδάτες κούρσες σας σ' αυτό το thread....μία είναι η πατέντα!:hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CiJeHHGqSSw&feature=player_embedded]YouTube - Epic Steam Bike[/ame]

Γιώργο πρέπει να πέρασες απο μπροστά μου την Παρασκευή γιατί ήμουν στο φανάρι της Κηφισιάς όταν περάσατε...

Πολύ κόσμο απο όσο είδα, θα έρθω και εγω αν πας την ερχόμενη μαζί σας!

Να έρθεις ωρέ :D

Αν και εκτός Παρασκευής έχει βόλτες και Τετάρτη και Κυριακή και ψηνόμαστε να χτίσουμε μια και Τρίτη...όλες βραδινές (περίπου 8-9) εκτός Κυριακής που είναι μεσημεριανή (3:30)

Χτες πάντως καταευχαριστήθηκα βόλτα 80χλμ και 4ώρες σελάτος.

http://connect.garmin.com/activity/62814191

άντε να ανεβάσω χιλιόμετρα και μέση ωριαία.:magic:

162714_500194838520_681858520_5870649_4433809_n.jpg

fragma : τελικα πως σου φαινονται τα spd με την εμπειρια σου ως τωρα ;

αξιζε η αγορα ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.