Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

οταν το ξεκρεμας δεν πεφτουν κομματια χωματος στην επιφανεια του γραφειου σου?

δεν εχεις καπου αλλου να το βαλεις ή ειναι αποψη?

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

αποψη ;τι αποψη; η θεση του ειναι...

και ναι τωρα που το επιασα να το κατεβασω για να το πλυνω επεσαν 2-3 κομματακια.χαρα στο πραγμα.τα μαζεψα

πριν το πλυνω ειπα να του τραβηξω μερικες closeups :D

..

...

....

Πως το πλενεις μετα απο μια τοσο λασπερη βολτα;

-Λαστιχο

-Πιεστικο

η με πανι και πολυ φροντιδα; :p

Ρωταω γιατι εγω το κανω με λαστιχο/πιεστικο και οταν το λεω σε μερικους κοντευουν να με σκοτωσουν. :hmm:

επιτηδες το ειπα ετσι γιατι θυμηθηκα αυτη την φωτογραφια :)

Θανο : καλα κανεις..ετσι το πλενω και εγω..Τερμα τα γκαζια στο νερο και του δινω και καταλαβαινει.Μετα με ενα σφουγγαρακι με σαπουνι να ξεκολησουν τα κολλημενα απο σκελετο κλπ.

Απλως απεφευγε την μεσαια τριβη να ριχνεις πολυ νερο.

Και αφου στεγνωνει , περναω λιγο λαδακι μεσαια τριβη , και την αλυσιδα παλι λαδακι...

Και απο εκει κ περα σπρευ λιπαντικο στα ντεραγιε , ντιζες και επιλογεας στο τιμονι..

χαχαχα πωπω σήμερα το πρωί πάγωσα πηγαίνοντας στο γραφείο.. -9 είχε.. πόδια και σώμα ήταν μια χαρά με αυτά που φόραγα.. αλλά τα δάχτυλα μου τα έχασα εντελώς. Εντάξει τέτοιος καιρός θέλει γάντια για σκι όχι για ποδήλατο χεχε

Part 2, lunchtime στο χιόνι:

attachment.php?attachmentid=42171&stc=1&d=1292934075

4-5 πόντους χιόνι στο πάρκο.. Μιλάμε για τρελή απόλαυση, όργωμα κανονικό. Δεν είχα φρένα βέβαια, οπότε το σταμάτημα ήταν ένα θέμα.

post-23-1416074803,3086_thumb.jpg

εμεις με δισκοφρενα ειχαμε φρενο παντως....μπορει να σφυριζαν αλλα σταματαγε..

εγω προσωπικα επιασα 30+ km/h στο χιονι

24 ώρες απεργία σήμερα στα ΜΜΕ.....όχι δεν είμαι offtopic....

απλά θέλω να πω οτι φεύγω από το Περιστέρι με το ποδήλατο για να επισκεφθώ την ΦΑΕΕ Αθηνών στην Καλλιθέα.

Και να είχα αυτοκίνητο δε νομίζω οτι με τέτοιες εικόνες θα είχα εναλλακτική από το κουρσάκι

A...και επειδή δεν έχω λουκέτο αλυσίδα (και να είχε σιγά μη τ άφηνα στο πεζοδρόμιο στη Θησέως).....το κουρσάκι θα παρκάρει στον 4ο όροφο της ΦΑΕΕ Αθηνών :hehe:

περιστερι - καλλιθεα ειναι μικρη αποσταση για ποδηλατο.

Σκεψου οτι εδω πας πιο γρηγορα Καλλιθεα - μαρουσι απο αμαξι...

Κώστα εμείς είχαμε φρένα (και τα μηχανικά και τα υδραυλικά) αλλά τέτοιο κελάιδημα δεν έχω ακούσει ποτε ξανά...

Δεν ζεστενόντουσαν με τίποτα :D

Βέβαια το ότι είχαμε φρένα έχει να κάνει και με τα λάστιχα που φοράμε και ΔΕΝ φοράς εσύ ;)

Παίδες, όλοι εσείς που ανεβαίνετε βουνά, λαγκάδια και ρέματα... μετά, τί συντήρηση/ καθαρισμό κάνετε στο ποδηλατάκι, ώστε να συνεχίσετε να ανεβαίνετε δίχως προβλήματα για χρόνια? :)

Άρχισα κι εγώ σιγά σιγά... :dance3:

Ρε παίδες, για δείτε [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001690VC6/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE]εδώ[/ame].

Μου μοιάζει μαμώ τις προσφορές και με ψήνει τρελά.

Εχει ΚΑΙ το heart rate monitor, και το cadance sensor...

Κώστα κλπ, δεν είναι πολύ καλό deal?

είμαι έτοιμος να σκάσω την παραγκελεία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.