Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

εμεις οι βουνισιοι πιστευω ειναι must το 705 για μονοπατια διαδρομες δασικους σε βουνα μεσα.και να μας καθοδηγει αλλα και να φτιαχνουμε δικες μας διαδρομες

Το αυτό, κάνει μεγάλη διαφορά για uncharted more or less διαδρομές.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

που μωρε ; μονο μια πιστα εχει ανοιξει....

Δευτερα θα παω Παρνασσο....

Αρα πας Αραχωβα για snowboard( ναι ετσι το λεμε τωρα )

ελεγα για βασιλικα 30χιλιομετρα και μετα Κυριακη Πεντελη 1300elevation και καμμια 50αρια χιλιομετρακια..

Κοίτα αφού ανοίγει πρέπει να πάω, είναι και θέμα αρχής.

Απλα είναι πολύ ρευστό ακόμα πιοι θα πάμε, που θα μείνουμε, για πόσο κλπ.

Και έχω και έξοδο σήμερα που παίζει να τραβήξει.

Οπότε δεν εχω ιδεα ρε μπόυ.

Θα σε τηλ το βράδυ να σε πω. Απο τα 2 που λες, το Βασιλικά είναι αυτό που ίσως βγει αν είναι να βγεί κάποιο.

Πολύ καλή τιμή, τσίμπα το αν ο χρήστης είναι legit.

μέχρι πόσα αξίζει να το χτυπήσω? αυτή τη στιγμή είναι στα 155δολλάρια (115ευρώ) μέ τα μεταφορικά.

Bike24 - Garmin GPS Edge 500 Cycling Computer gray/blue

Edge 500

Garmin Edge 500 GPS Trainingscomputer - BIKE-COMPONENTS.DE

Evans Cycles | Garmin Edge 500 GPS Enabled Computer | Online Bike Shop εχει και 10% με voucher αλλα δεν το έψαξα παραπάνω

Garmin Edge 500 Neutral | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Απο τα γνωστά ποδηλατάδικα με stock. τώρα κρίνε εσυ πόσο να χτυπήσεις

μετα απο την χθεσινη βολτα

να το κουκλι μου :

bike.jpg

σημερα πηγα στο νοσοκομειο για ακτινογραφιες ωμου.

Κακωση ωμου τελικα.

Αρθρωσεις και οστα ολα κομπλε

Οχι αυτη την φορα δεν ετρεχα , αυτη την φορα δεν δοκιμασα κατι extreme.

Αυτη την φορα απλως με επιασε αδιαβαστο ενα εμποδιο (1-2χιλιομετρα πηγαιναμε.Καθαρα τεχνικο δλδ) και αφου με φερνει καθετα το ποδηλατο και μενω 2-3 δευτερολεπτα στον αερα με εντο , σκαω με τον ωμο κατω στο χωμα (ειχε κ πετρες ) και μετα με το κεφαλι στο μετωπο.(μου εκανε εναν ερεθισμο στο δερμα απο το χτυπημα με το κρανος) αλλα ολα οκ.

Εκατσα λιγο ηρεμησα βεβαια και εκανα νοημα στους αλλους πως ολα οκ.Γιατι τρομαξαν

Εκει που εχω προβλημα ειναι με τον ωμο που δεν μπροω να τον κουνησω.

μου εδωσε φαρμακο για τον ωμο και απαιτειται ξεκουραση..

ανεξαρτητα με το χτυπημα του ωμου , σταθηκα ΠΟΛΥ τυχερος που φοραγα κρανος.Γιαυτο ΠΟΤΕ χωρις κρανος γιατι και σταματημενος να εισαι μπορει να την πατησεις.

btw επειδη ηταν μεγαλο το υψος , αν ειχα παραπανω χιλιομετρα θα με εσωνε και δε μα γυρναγε τουμπα

Προσοχη μαγκες..

αυτο συγκρατησες απο ολο κειμενο ;

οχι δε το πλενω , κοιμομαστε μεσα στην σκηνη μαζι..

εννοειται ρε οτι ακολουθει πλυσιμο μετα απο καθε βρωμοδουλεια , αλλα χθες οπως διαβασες εκ των πραγματων δεν γινοταν να ασχοληθω.

σημερα πηγα στο νοσοκομειο για ακτινογραφιες ωμου.

Κακωση ωμου τελικα.

Αρθρωσεις και οστα ολα κομπλε

Mαλλον σε αρχισε η γυναικα στις γρηγορες.Και ποια δε θα το κανε αμα εβλεπε ενα bike μεσ'το σπιτι ετσι.... :hang3:

ποια γυναικα ωρε....απο τωρα παντοφλα;:p

σημερα ξυπνησα 7+ και πηρα το αμαξακι μου κ πηγα μονος μου στο νοσοκομειο για ακτινογραφιες..

σε κανεναν δεν ειπα τπτ κλπ.

Anyway το φαρμακο που μου δωσε ειναι παρα πολυ καλο.Κανει αμεσως δουλεια

Pennsaid λεγεται

δεν ειναι τοσο τραγικα μη νομιζεις..Πιο πολυ ανεφερα το γεγονος οτι ειναι πολυ πολυ ευκολο να την πατησεις και ας μην τρεχεις.

btw

το κουναω απλως με περιοριζει ΠΟΛΥ και ποναω αρκετα.

Πιστευω τα χριστ/να θα ξανα εχω ποδηλατο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.