Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Τα νυχια μου θα μυρισω ρε; χαχα

μλκ προσεχες μη φας καμια σαβουρα...

btw

αν λεμε αν γινει κατι βρε παιδι μου τον 10-20 σε ποιον τον αφηνεις???:hehe:

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

εγώ πάντως πάω για μια μικρή εξόρμηση με 700x23 και spd τώρα που ακόμα δε το χει στρώσει.......ελπίζω να μην γυρίσω με σπασμένα πλευρά :hehe:

μολις γυρισαμε...ας σας πει ο κλεισθενης τις εμπειριες του....

η περιμενετε για τις φωτογραφιες:)

θέλω και γω mountain για χιονοκαταστάσεις :cry:

αποστολή εξετελέσθη......τα Vredestein Fortezza Tricomp μαμάνε! ούτε γλίστρα ούτε σούπα.....και το παπουτσάκι δε γλυστράει καθόλου! και το bar tape άψογο στο χιόνι με το γαντάκι.και το γαντάκι ζεστό.και το μπουφανάκι και όλα! :D

είμαι τρομερά ικανοποιημένος από τις αναβαθμίσεις στο ποδήλατο και τις τελευταίες μέρες το χαίρομαι όσο δε πάει :T:

O Gomar του δινει και καταλαβαινει καθε φορα που το παει βουνο!!!

...σε σημειο να το λυπαμαι!

παντως η d90 που εγινε ασπρη απο το χιονι , μια χαρα δουλευε :)

ενιωθες να ''φευγει'' ο κ**ος του cude?????

:D

edit:για το αυτοκίνητο είχες αλυσίδες?

@performer : παντα

:man_in_love:

edit: νομιζα πως ελεγε για τα παντιλικια, αλλα αυτος στις αλυσιδες αναφερετε

fail:P

:man_in_love:

edit: νομιζα πως ελεγε για τα παντιλικια, αλλα αυτος στις αλυσιδες αναφερετε

fail:P

χαχα τωρα το ειδα το αλλο

Εννοειται οτι εφευγε ο κωλος του κυβου.Ειδικα αν χωνοταν σε κανα 15cm στρωμα χιονιου , σου εφευγε.Αλλα οχι τοσο οσο σε λασπη!

συνονοματε : απολαυση.Για πολλους το θεωρουσαν ταλαιπωρια και επικυνδινο..Αλλα μια αποφαση ειναι.Ουτε ταλαιπωρια ουτε να κινδυνεψεις πας.Πας να χαρεις!

Σας ζηλεύω :p

Εδώ προς το παρόν στον έβρο δεν έχουμε δει άσπρη μέρα ευτυχώς..

αλλα και να δούμε,δεν έχω ποδήλατο :hehe:

οταν αρχισα το snowboard και ανεβαινα στα βουνα , πηγα φανταρος..Να βλεπεις την γλυκα που δε μπορεις να κανεις τπτ λογω στρατιωτικων υποχρεωσεων.

Πηξε π*στονεο :p

Ετσι είναι!

Ηταν ίσως η καλύτερη βολτα εβερ, απόλυτη υσηχία, ηρεμία, πάντες, και μια χαρά με το κρυο!

Γενικά γλυστρούσαν αρκετά αλλά όχι να μην μπορείς να ανέβεις η κάτι.

1 τούμπα ολη και όλη με 3 κμ/ω και σε πούδρα.

Στην καταβαση ήταν περίεργο γιατί δεν έβλεπες καλά με τον κόντρα αέρα και δεν ξεχώριζες εύκολα που έχει μαζεμένη πούδρα που σε έριχνε για πλάκα.

Γενικά άξιζε με τα 1000:T:

Γενικά αν και τα λάστιχα γινόντουσαν ντόνατς απο το χιόμι έφευγε γρήγορα και με το σκεπτικό πως σε λίγα μέρη (που ξύριζε ο αέρας) είχε πάγο απο κάτω, δεν είχαμε "τρελό" θέμα πρόσφυσης.

Ναι έπαιξε πολύ γλύστρα αλλά το περιμέναμε χειρώτερο.

Λίγο ζόρι είχε απλά το ανέβασμα στην πούδρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.