Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
just ordered :D

DealExtreme: $79.62 MJ-808 HA-III SSC P7-C (SXO)3-Mode 900-Lumen LED Bike Light Set

θα σας πω εντυπωσεις μολις μου ερθει για να ακολουθησουν κιαλλοι στην αγορα αυτου

μου ρθε ειδοποιητηριο σημερα.Οποτε απο αυριο :D

ενταξει λιγοτερο απο μηνα καναν απο dealextreme.ολοι γκρινιαζατε....:p

Παιδακια, θελω να παρψ ενα ποδηλατο, οχι τρελα πραγματα, ετσι λιγο για ασκηση και μικρες διαδρομες. Το παλιο που εχω ειναι 15ετιας πλεον, ενα αγωνιστικο Kynast (αγωνιστικο εννοω μεγαλες ροδες, λεπτα λαστιχα και τιμονι που επιτρεπει να το πιασεις σκυφτος κλπ, δε ξερω τους ορους) το οποιο ομως επειδη εχουν στραβωσει οι 2 ζαντες μου σκαει διαρκως τα λαστιχα και δεν εχει νοημα. Απ'οσο ρωτησα ειναι τοσο παλιο και τετοιο το κοστος επισκευης (γιατι θελει και αλλα πραγματα προφανως, φρενα/σασμαν κλπ) που δεν αξιζει με τιποτα σε σχεση με την αγορα ενος καινουριου.

Το θεμα ειναι ενας εντελως ασχετος οπως εγω, τι να αγορασει και να μη τον πιασουν κοτσο? Θελω κατι με value4money και μπορω να διαθεσω μεχρι 300 ευρω το απολυτο ταβανι, θα ηθελα λιγοτερα ομως, πχ ~200...

Νιωθω οτι αμα παω απλα σε ενα ποδηλαταδικο (πχ εχει στο Φαρο που ειναι κοντα μου εναν Τσιρικο, χρονια μαγαζι) θα παρω κατι μετριο και θα μου πιασουν και τον κωλο...

Η χρηση ειπαμε ειναι απλα βολτιτσες στην περιοχη μου για ασκηση κυριως, δε μιλαμε για βουνα/φιγουρες και τετοια...

Θελω δηλαδη να μου προτεινετε κατι που να ειναι της προκοπης και στα λεφτα μου, για να μιλησω στη γλωσσα μας, εναν core i5 και που να το παρψ σε λογικη τιμη, οχι να παω σαν την κυρα-κουλα στο Πλαισιο και να μου δωσει core i3 σε τιμη i7...

ψαξου καλυτερα σε μεταχειρισμενο και οχι καινουργιο.

η για ideal freeder περσινο μοντελο αν θες καινουργιο

Την Τετάρτη που μας πέρασε πήγα με 2 ακόμη άτομα από Περιστέρι στο halbike (halandri bike).

H διαδρομή και τα στατιστικά της ήταν αυτή

chstath's Activities | RunKeeper

Αν υπολογίσουμε επίσης οτι πριν φτάσουμε κάναμε διαδρομή Περιστέρι-Κέντρο-Χαλάνδρι ( 20χιλιόμετρα και 45λεπτά)

και στο γυρισμό είχαμε Χαλάνδρι-Κέντρο-Καλλιθέα (να αφήσουμε το 1 άτομο) και πίσω Περιστέρι (30χιλιόμετρα και 1μιση ώρα)

μπορώ να πω οτι χάρηκα το κουρσάκι και τα spd προχθές. :D

Γύρισα βέβαια στις 2μιση σπίτι αλλά το άξιζε και με το παραπάνω.:T:

ψαξου καλυτερα σε μεταχειρισμενο και οχι καινουργιο.

η για ideal freeder περσινο μοντελο αν θες καινουργιο

Θα προτιμουσα σε καινουριο και ας ειναι περσινο/προπερσινο/whatever μοντελο...

To Tiburon που προτεινες racer παραπανω, παιζει φτηνοτερα απο 360 που βλεπω στη σελιδα? Γιατι εχω απολυτο οριο τα 300 και μεταξυ μας, ουτε αυτα θελω να φτασω...

Επισης για το μεγεθος, τι ψαχνω? Ειμαι ~1.85 σε υψος...

εννοειται οτι παρακολουθω σα τρελος τις χιονοπτωσεις σε ολη την αττικη τωρα

και περιμενω αυριο την χιονοβολτα στην παρνηθα με τα ποδηλατα μεσα στο χιονιι!!!!!!!!!!!!! οεοεοεοοεοε

chains.jpg

09%20deep%20snow%20spike%20tire%20.jpg

μλκ προσεχες μη φας καμια σαβουρα...

btw

αν λεμε αν γινει κατι βρε παιδι μου τον 10-20 σε ποιον τον αφηνεις???:hehe:

Καλα οποιος περιμενει να παει χιονι με τις αλυσιδες στο ποδηλατο ειναι γελοιος.Sorry...

Με τα ειδικα τα λαστιχα κατι θα γινει,αλλα οχι οπως στην πρωτη φωτο,προς θεου ΧΑΧΑΧΑΧ :hang3:

Ενταξει ρε man.Εχω δει ομως ποδηλατο με τα λαστιχα της δευτερης φωτο εν δρασει.Κανει δουλεια ,οσο του το επιτρεπει η ποσοτητα του χιονου στο εδαφος...

Τα νυχια μου θα μυρισω ρε; χαχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.