Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
Στο γυμναστήριο εδώ και χρόνια που πηγαίνω, κάνω πάντα 20 λεπτά ποδήλατο (πολύ έντονα κάποιες φορές, με τους παλμούς να είχαν φτάσει σε κάποια φάση τους 198 πρόπερσι) οπότε τα γυμνάζω τα πόδια.

Καβάλησα πριν από λίγο, κούρσα φίλου (τιμής περίπου 1200 ευρώ, χωρίς δισκόφρενα, 2 δίσκοι εμπρός, 9 πίσω, κάρμπον στο παλουκόσελο και στο ψαλίδι, χωρίς ανάρτηση) και η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ ελαφριά, ξεκόλλαγε εύκολα στις επιταχύνσεις, αλλά το σύστημα αλλαγής ταχυτήτων με ξένισε αρκετά

(μανέτα φρένου με κίνηση μπρος-πίσω για το φρένο και δεξιά-αριστερά για τις αλλαγές).

+δεν πρόκειται να βρεις κούρσα με δισκόφρενα ή ανάρτηση. Συνεπώς αν θες να ασχοληθείς με δρόμο, προφανώς σε αυτό το στυλ να ξέρεις ότι πρέπει να συνηθήσεις!:baby:

Πέτρο εγω ξεκίνησα το καλοκαίρι και κάνω 2 μέρες κάθε ΣΚ.

Ουσιαστικά ξεκίνησα απο Σεπτέμβρη...

Δεν είμαι Γομαρος αλλά πραγματικά η βελτίωση είναι ΠΟΛΥ μεγάλη.

Μην συγκρίνεις για ΚΑΝΕΝΑ λόγο στατικό ποδήλατο με το έξω, αλλά παρόλα αυτά ξεκίνα το, και σιγά σιγά.

το καινουργιο μου βιντεακι :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Cj6ho1-G6tw&feature=player_embedded]YouTube - Danny MacAskill - "Way Back Home" - NEW street trials riding short film[/ame]

[ame=http://vimeo.com/15929380]Inversion Riders on Vimeo[/ame]

Κατεβαίνουν το βουνο κλιπαρισμένοι....Παναγία μου!!!

Θέλω να πάρω ένα ζευγάρι καθημερινά παπουτσάκια SPD για ποδηλασία αλλά και περπάτημα! Θυμάμαι ότι η shimano είχε μέχρι πρόσφατα έκπτωση, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει ακόμα! Έχετε τίποτα να προτείνετε;

Έχω ήδη τα Μ121Β αλλά ψάχνω σε κάτι πιο καθημερινό για τις βόλτες στην πόλη!

Δεκτά και online καταστήματα!:)

Υ.Γ.: Τι n00b που είμαι, σωστός ΓιαγκΤ, και να πεις ότι δεν παρακολουθώ το νήμα...

Θέλω να πάρω ένα ζευγάρι καθημερινά παπουτσάκια SPD για ποδηλασία αλλά και περπάτημα! Θυμάμαι ότι η shimano είχε μέχρι πρόσφατα έκπτωση, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει ακόμα! Έχετε τίποτα να προτείνετε;

Έχω ήδη τα Μ121Β αλλά ψάχνω σε κάτι πιο καθημερινό για τις βόλτες στην πόλη!

Δεκτά και online καταστήματα!:)

http://www.thelab.gr/off-topic/podilato-thread-65113-70.html

τα πρωτα 1080km και εκανα full service.

τελικα με τα φρενα αντιμετωπιζω προβλημα.αυτο ειανι σιγουρο.

Παρολο που θελαν εξαερωση και DOT4 , συνεχιζουν να μην εχω καλο φρενο.Αλλα επειδη τα περασαμε απο πολλα χημικα , θα δω πως θα παει με το στρωσιμο και βλεπουμε.

Το νυχι ηθελε ρυθμισμα(απο πολλα κοπανηματα εφευγε μισο-ενα ποντο) λιπανση η ντιζα για ταχυτητες , ρυθμισμα οι ταχυτητες.Οπου να ναι παω για αλλαγη αλυσιδας (γιατι ηδη μου εχει σπασει μια φορα στην Παρνηθα σε μονοπατι)

Κατα τα αλλα επανηλθε στα φυσιολογικα του.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οι ζαντες δε χρειαστηκαν ακτινολογηση με τοσα κοπανηματα σε σκ@τοδρομους

Αν τα έχεις κάνει και εξαέρωση τους έχεις αλλάξει και τακάκι και δεν σε καλύπτουν δες εδώ ενα συγκριτικό

How We Test Hydraulic Disc Brakes - BikeRadar

Για το δεύτερο ποδήλατο έχω ήδη παραγγειλει τα απλά shimano deore. Φρένα των 100ευρώ συναγωνίζονται φρένα για downhill των 400+ ευρώ(formula the one,shimano saint).Βέβαια ζυγίζουν αρκετά

εχω δοκιμασει φρενα shimano deore σκετα και τα SLX...

απλα απιστευτα φρενα και τα δυο..

το ποδηλατο καθεται ολο κατω.προοδευτικο και πιανει γερα.Δε σε προδιδει.

Περί Ταινίας τιμονιού ο λόγος.......

Ποιά να διαλέξω για το κουρσάκι? Η παλιά που είχε πάνω ξέφτυσε για τα καλά. Δεν ήταν gel αλλά αυτό το αφρώδες κλασσικό μαύρο.

Σκέφτομαι αντί για μαύρο να βάλω χρώμα γκρι ή carbon να δένει με το πιρούνι και το παλουκόσελο.

προτάσεις?

εγω σαν χρωμα μονο μαυρο θα του εβαζα.(τωρα που ξαναειδα την φωτογραφια)

τωρα απο υλικο δε ξερω.

τα spd τα πηρες τελικα ;

Και που πηρα φωτογραφικη μαζι μου τι καταλαβα....

την ξεχασα στην αραχωβα :p

ωραια διαδρομη , ωραιο βουνο , ωραια ελατα.

τα φρενα αναψαν και δουλεψαν κομπλε (με εσωσαν κιολας - λεπτομεριες ο Κλεισθενης που με εβλεπε απο πισω)

ηθελα κιαλλο να κανω αλλα δε μας το επετρεπε η ωρα

Σπαστηκα γιατι ο @#$@#$@ κατι εκανα στην αναρτηση και ηταν πολυ σκληρη κ ηταν σα να μην ειχα.

Deeeeem : για πες ρε πως μαλακωνουμε την αναρτηση στην dart3??

Έχω πάρει 6 κιλά.. και τα ρημάδια τα μετανιώνεις εύκολα όταν ανεβαίνεις...

Κι ένα video από cyclocross αγώνα:

[ame=http://vimeo.com/17028514]Stevens Supercross Cup on Vimeo[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.