Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Από ότι καταλαβαίνω καλύτερα ο καθένας μόνος του και ας δώσουμε λίγα πάρα πάνω, παρά να χαθεί το δέμα ή να θεωρηθεί εισαγωγή προς εμπορεία από το τελωνείο.

οποτε παιδια τι κανουμε ;ο καθενας μονος του ; δεν γλυτωναμε ετσι κιαλλιως πολλα απο την ομαδικη.

λοιπον ο καθενας μονος του.

Επισης για MTB κυριως αφορα.Αλλα στο αλλο θεμα μονο εγω ο κλεισθενης και ο Jason μπαινουμε.

δειτε αυτο το βιντεο.Λεει ωραια πραγματακια

How To Vol 2 | #extreme-vidz

η κατεβαστε το

παραγγελια απο dx 50 ευρω ηρθε πριν μερικες μερες ως gift κανονικα και ειχα κανει και remove dx logo.

περιειχε laser, εξαρτηματα φακου,μπαταριες και αλλα μπιχλιμπιδια.

νομιζω πανω απο 30 ευρω εχει και tracking number αλλιως τιποτα.

Με το καλό Γιάσονα!!!

btw, to link δεν δουλεύει, πήγα να το τσιμπήσω το βίντεο και τσίμπησα ενα φρύδι.

ασε το φρυδι και πατα στο τορρεντιδι

btw μου δουλευει και σαν streaming εμενα αλλα το κατεβασα

telefrik - mpafi

Starts in: Αχαρναί, Αττική 13672, GR

Distance: 15.2 km

Selection Distance: 15.2 km

Elevation: + 855 / - 179 m

Max Grade:

17.3 %

Avg. Grade:

5.3 %

κ μετα επιστροφη απο το μονοπατι του Αγιου Γεωργιου

επεσε και ΠΟΛΥ κουβαλημα και αρκετα τεχνικο μονοπατι

συνολο 30χιλιομετρα

συνολικη ωρα 5,30 ωρες

οι οποιες 3+ ηταν ποδηλατικες με την απιστευτη αναβαση σε σκληρο πολυ χωμα

Μετα κατσαμε στο καταφυγιο του Μπαφι (1100~ υψομετρο)για ζεστη σοκολατα και τυροπιτουλα και παστελακι για ενεργεια και ανεφοδιασμο σε νερα.

Μετα αρχισε το γλεντι με τα απιστευτα χιλιομετρα της καταβασης (74,5km/h επιασα σε ασφαλτο)

κατα τη γενικη ετσι εικονα , ηταν πολυ ωραια διαδρομη.Πιστευω μια φορα την εβδομαδα αντε 2 επιβαλεται μια τετοια διαδρομη.Πολυ καλο στα ποδια , αντοχες , παρεα , φυση.Τα συνδιαζει ολα

post-5513-1416074696,9359_thumb.jpg

post-5513-1416074696,9854_thumb.jpg

post-5513-1416074697,0112_thumb.jpg

post-5513-1416074697,0534_thumb.jpg

telefrik - mpafi

Starts in: Αχαρναί, Αττική 13672, GR

Distance: 15.2 km

Selection Distance: 15.2 km

Elevation: + 855 / - 179 m

Max Grade:

17.3 %

Avg. Grade:

5.3 %

κ μετα επιστροφη απο το μονοπατι του Αγιου Γεωργιου

επεσε και ΠΟΛΥ κουβαλημα και αρκετα τεχνικο μονοπατι

συνολο 30χιλιομετρα

συνολικη ωρα 5,30 ωρες

οι οποιες 3+ ηταν ποδηλατικες με την απιστευτη αναβαση σε σκληρο πολυ χωμα

Μετα κατσαμε στο καταφυγιο του Μπαφι (1100~ υψομετρο)για ζεστη σοκολατα και τυροπιτουλα και παστελακι για ενεργεια και ανεφοδιασμο σε νερα.

Μετα αρχισε το γλεντι με τα απιστευτα χιλιομετρα της καταβασης (74,5km/h επιασα σε ασφαλτο)

κατα τη γενικη ετσι εικονα , ηταν πολυ ωραια διαδρομη.Πιστευω μια φορα την εβδομαδα αντε 2 επιβαλεται μια τετοια διαδρομη.Πολυ καλο στα ποδια , αντοχες , παρεα , φυση.Τα συνδιαζει ολα

Ρε είναι παρα πολλά τα 74km/h. :| :|

Πάντως από αυτά που διάβασα μου φαίνεται ότι περάσατε τέλεια και γεμίσατε τα πνευμονια σας καθαρό αέρα,μου την σπάει που μπαίνω στρατό και δεν μπορώ να ακολουθήσω σε τέτοιες βόλτες...

Εμένα μου τη σπάει που ούτε ποδήλατο έχω για να ακολουθήσω (αν και αυτό διορθώνεται), ούτε θα μπορούσα να ακολουθήσω (δύσκολο να διορθωθεί).

Αν το θες πραγματικά πιστεύω μπορείς τα φτιάξεις όλα εκτος αν έχεις κάποιο σωματικό πρόβλημα οποτε okay,κανεις πίσω.

Είμαι αρκετά βαρύς και στις ανηφόρες θα μένω πίσω και θα καθυστερώ τους κανονικούς ποδηλάτες.

εχω δει ποδηλατες με παραπανω κιλα και μεγαλυτερης ηλικιας απο σενα και τα καταφερνουν μια χαρα.

μη κοιτας τις ανηφοριες και τις διαδρομες που κανουμε εμεις...Αυτα ειναι πολυυυυυ μπροστα

ξεκινα χαλαρο , να ζεσταθει το ποδι , να συνηθισει στην κινηση και βδομαδα με βδομαδα θα βλεπεις οτι θα εισαι ολο και πιο δυνατος.

Αν κανεις την αρχη σε συνδιασμο με θεληση φτανεις ευκολα στον στοχο σου.

εκανα πεζοπορια το 10 μονοπατι του υμηττου και ψηθηκα πολυ για downhill οπως τους εβλεπα. (καιρο το σκεφτομαι αλλα δεν ειχα δει και απο κοντα τη φαση)

δε ξερω τις γνωσεις σου πανω σε καταβασεις αλλα αν εχεις hardtail , μαθε ΑΡΙΣΤΑ την τεχνικη με αυτο και μετα πας σε FS η dirt bike

δεν εχω γνωσεις σε καταβασεις, απλα ο μονος λογος που θα αγοραζα και θα ξαναρχιζα ποδηλατο ειναι αυτος.

φυσικα αν το κανω δεν θα παω να τσακιστω στον υμηττο,θα ξεκινησω πιο λαητ.

Στο γυμναστήριο εδώ και χρόνια που πηγαίνω, κάνω πάντα 20 λεπτά ποδήλατο (πολύ έντονα κάποιες φορές, με τους παλμούς να είχαν φτάσει σε κάποια φάση τους 198 πρόπερσι) οπότε τα γυμνάζω τα πόδια.

Καβάλησα πριν από λίγο, κούρσα φίλου (τιμής περίπου 1200 ευρώ, χωρίς δισκόφρενα, 2 δίσκοι εμπρός, 9 πίσω, κάρμπον στο παλουκόσελο και στο ψαλίδι, χωρίς ανάρτηση) και η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ ελαφριά, ξεκόλλαγε εύκολα στις επιταχύνσεις, αλλά το σύστημα αλλαγής ταχυτήτων με ξένισε αρκετά

(μανέτα φρένου με κίνηση μπρος-πίσω για το φρένο και δεξιά-αριστερά για τις αλλαγές).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.