Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

σήμερα το πρόγραμμα έχει καθάρισμα όλο το κουρσάκι (σκελετό, αλυσίδα, ζάντες) ωστέ να βγάλουμε καμιά φωτό με τα καινούρια λάστιχα και το τσαντάκι.

δυστυχώς έχω πρόβλημα με το quick release από το topeak τσαντάκι.η λάμα με τις βίδες που πιάνει στις ράγες της σέλας είτε είναι πολύ μακριά είτε πολύ κοντή σε όποιο σημείο της ράγας και αν δοκίμασα να βιδώσω.....

bike1.jpg

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

No idea Γιώργη..

Τι πίκρα η σημερινή στο cyclocross.. έβρεχε όλη μέρα και το γρασίδι είχε βαλτώσει, τρελός αέρας και η λασπουριά σύννεφο. Μιλάμε για πολύ γέλιο όμως.

attachment.php?attachmentid=41386&stc=1&d=1288731630

post-23-1416074666,6629_thumb.jpg

Μιας και τελείωσα νωρίς στη δουλειά σήμερα, πρόλαβα μια γρήγορη βόλτα μέχρι το φράγμα στη λίμνη του Μαραθώνα.

sJTUP.jpg

ελα ρε ενταξει...

εγω ειδα την διαδρομη μου με το που ειπες λιμνη μαραθωνα γιατι μου δωσες ιδεα και ειναι Καλλιθεα - Μαραθωνας 32-33κμ με ανηφορικη κλιση

οποτε παει στο 65αρι πηγαινε-ελα

Αν δεν εβγαινα σημερα ισως ξυπναγα αυριο ξημερωματα και πηγαινα

η λιμνη εχει προσβασιμα μερη για φωτογραφιες ; εννοω κανα μονοπατι περιφερειακα...

Όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ, ήταν μία γρήγορη βόλτα μετά τη δουλεία. Μακάρι να είχα χρόνο για περισσότερα.

Γύρω από τη λίμνη έχει μονοπάτια(προσοχή σε κάποια απογορεύεται η είσοδος) αλλά δυστυχώς μετά τη περσινή φωτιά έχει χαθεί η μαγεία του μέρους.

Κυριακή στις 9 το πρωί έχει μάζωξη στο Village Park Ρέντη με προορισμό την Κηφισιά.

Ευκαιρία να χαρώ το φρεσκοπλυμένο και φρεσκολαδωμένο ποδηλατάκι μου με τα καινούρια του πατούμενα :D

bike1-1.jpg

1ον βαριέμαι το κλικ κλακ.....

2ον το παπουτσάκι που φοράω μια χαρά με βολεύει για ποδήλατο.

3ον επειδή οι διαδρομές που κάνω είναι κυρίως freeday και λοιπά γκρουπάκια που έχουν πολύ σταμάτα ξεκίνα το spd δε βολεύει με τίποτα.

Την επένδυση του τιμονιού να την κάνω μπλε ή να βάλω μια φρέσκια μαύρη ξανά?

πιο κλικ κακ ρε....

σα κανονικο παπουτσι ειναι

ασε που χωρις spd ειναι σα να μη κανεις ποδηλατο.

Εμεις δηλαδη τι κανουμε? :p

μπλε τιμονι με μπλε λαστιχα θα ταν υπερβολικο.Μαυρο i suggest!!!:T:

Ρε φράγμα γιατί έβαλες μπλε λάστιχα; Και γιατί σκέφτεσαι μπλε ταινία; Δεν κολλάει κάπου το μπλε.

Εμεις δηλαδη τι κανουμε? :p

οταν θα μαθεις να κανεις με spd , σιγουρα θα αναθεωρησεις πολλα πραγματα.

Οπως στο πως θα κανεις ποδηλατο , η στο πως θα χειριζεσαι το ποδηλατο , στην δυναμη σου , στην τεχνικη σου και σε πολλα αλλα που τα μαθαινεις καθοδων..

Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι καταληγουν σε spd...

δε διαφωνώ οτι το να κάνεις ποδήλατο με spd είναι σαφώς καλύτερο για όλα όσα αναφέρεις αλλά και για αρκετά ακόμη.

η διαφορά όμως που επιλέγω το απλό παπούτσι είναι οτι προς το παρόν οι διαδρομές μου δεν είναι καθαρά αγωνιστικές να μην αφήνω το πετάλι για 1-1μιση ώρα σερί......όταν λοιπόν κάνεις casual cycling με πολλά σταμάτα ξεκίνα εντός πόλης, δε συνάδει με το να βάλεις spd.

μπορεί να έχω ένα καλό κουρσάκι στην κατοχή μου αλλά προς το παρόν το στυλ ποδηλασίας μου δεν είναι για spd.

Μπορείς να βάλεις και πετάλια καλουπιέ (βέβαια όταν βλέπω κάτι τέτοιο σκέφτομαι "SPD fail" :D)

δε προσπαθω να σε πεισω αλλα μιλας για κατι που δεν εχεις δοκιμασει.

ειτε 1 μετρο κανεις ειτε 1000 δεν αλλαζει κατι.

δε χρειαζεται να ακολουθεις αγωνιστικες διαδρομες ουτε να κανεις επι 3 ωρες ποδηλατο.

εφοσων το ποδηλατο σου ειναι στη ζωη σου , τοτε τα spd η τα πεταλια του Racer ειναι must

edit : @racer τα ειχα αυτα παλια στην κουρσα μου...αστο uber fail.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.