Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

οπωσδήποτε φωτάκι.σε κάποια σημεία χωρίς φως απλά δε πας βήμα όσο και να σου φωτίζει ο διπλανός...και μια σαμπρέλα με πολυεργαλείο δεν θα ήταν άσχημο......

όποιος ψήνεται ας μου ρίξει τηλέφωνο κατά τις 7.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

ρε Γιωργο....φωτακι απο τους "κανονισμους" λεω οχι για τον ποδηλατη :p

Σιγα μη παρω σαμπρελα μαζι μου για 4km/h οταν ανεβαινω βουνα και κατεβαινω με 40+

κανονισμούς? εγώ πάντως προτιμώ να είσαι με το σωστό εξοπλισμό για να μην αγχώνομαι να σε βάζω ενδιάμεσα της βόλτας ωστέ να σε προστατεύουν τα δικά μου φώτα από τα αυτοκίνητα.

θα ξεκινήσουμε 2 και φλοίσβο θα βρούμε από κανέναν έως 20άτομα που αράζουμε συνήθως έξω από το breeze στη μαρίνα.

δεν είναι κανονισμένη κάποια ομαδική βόλτα.εγώ το προτείνω και όποιος θέλει

λιγο πολυ μεχρι το ~1.30 τα εχουμε δει ..τα εχουμε κανει.

Χωρις χερια δεν ειχα ξαναματαδει..:p

http://www.youtube.com/watch?v=6MeMbXnUeA8

(soz για το mini-offtopic)

Δεν εχουν και ουσια να τα κανουμε...απλες καγκουριες.Εγω ουτε την κανονικη σουζα δεν καταφερα ποτε μου και ουτε επιχειρησα...

Κάτι που θα ενδιαφέρει πολλούς νεοφερμένους στο άθλημα.

Πείτε παίρνω καινούριο ποδήλατο (το IDEAL Prorider 00' τα χει φτύσει).

Για μεγάλες αποστάσεις (>20km) βοηθάει πολύ να έχεις κατάλληλα ρούχα (αυτά τα αντρικά τα κολλητά λέω), έναντι απλών φορμών;

Επίσης όλα αυτά τα extra (κολλάν...σορτομπλούζα,κοντέρια,κράνη, κλπ) περίπου πόσο κάνουν; Με καλή αναλογία ποιότητας/τιμής. Όχι τα πιο φθηνά που θα είναι χειρότερα από το να φοράς φόρμες/το κράνος θα σπάει με 10G επιβράδυνση/το κοντέρ να δείχνει μόνο τρέχουσα ταχύτητα, αλλά ούτε και τα top of the pop.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εννοείται ότι βοηθάνε, τώρα όταν το καβαλάω με κανονικά ρούχα μου φαίνεται σκληρό. Για κολάν υπολόγιζε από 30€ για κάτι καλό, αλλά προτείνω bib (αυτό με τις τιράντες). Για jersey άλλα τόσα. Αλλά αν είναι να πάρεις τώρα ρούχα, κοίτα καλύτερα για χειμερινά, αν κάνεις βέβαια ποδήλατο το χειμώνα.

πηγα στο εξοχικο μου στην Ευβοια γιατι ηξερα οτι θα βρεχε...

Και ηθελα επιτελους να γινω γουρουνι με το ποδηλατο παρεα...

Αφου αρχισε η βροχη , αρχισα να ανεβαινω το βουνο και η λασπη εμποδιζε την αλυσιδα για να κανω πεταλι...Το ποδηλατο γλιστραγε και δεν ειχα ελεγχο λογω της λασπης.Απλα απολαυση.

Βεβαια μου πηρε μιση μερα καθαρισμος μετα αλλα αξιζει και με το παραπανω!

εδω πανω στο βουνο τραβηγμενη απο το κινητο μου

Photo0050.jpg

και εδω αφου γυρισα λιγο πριν παρω το λαστιχο και αρχισω το πλυσιμο , εμενα και το ποδηλατο :hehe:

photo_24.jpg

photo_25.jpg

photo_22.jpg

Πολύ ωραίος, μόνο δύο σχόλια:

1. Πολύ προς τα πίσω δεν είναι η σέλα; Σίγουρα δεν σου δημιουργεί πρόβλημα;

2. Ελπίζω να μην έριξες με πίεση στο ποδήλατο με το λάστιχο γιατί μετά θες καθάρισμα τις τριβές γιατί θα έφυγε το γράσο.

εριξα με πιεση γιατι δεν εφευγε με τπτ.

Σαφως και τα προβλεψα ολα για τις τριβες..Και δε το κινησα απο προχθες το ποδηλατο.Θα παω να παρω και σπρευ για τις τριβες απο αυριο για να γινει παλι μαχιμο.

οσο για την σελα , με βολευει εκει.Την ειχα ελαφρα πιο μπροστα αλλα με ενοχλουσε.

Αν είναι κλειστες τριβές δεν έχεις ανάγκη. Άσε που πλέον όλοι τώρα βάζουν αδιάβροχο γράσο. Απλά ενα περασματάκι με το δάχτυλο ανάμεσα σε μπράτσα δισκοβραχίονα και μεσαία τριβή

άλλαγμα το γράσο κάθε εξάμηνο/σεζόν

δε ξερω αν σε βοηθαει....σε skoda felicia που πεφτουν τα πισω καθισματα , χωραει στο οριο με την ροδα βγαλμενη

Μια ερωτηση οποιος εχει ζμαρτ, χωραει μεσα το ποδηλατο με τη μπροστινη ροδα βγαλμενη??
δε ξερω αν σε βοηθαει....σε skoda felicia που πεφτουν τα πισω καθισματα , χωραει στο οριο με την ροδα βγαλμενη

ποουντ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.