Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

ναι αλλα..

οι αερος λαδιου παντως χρηματικα ειναι το μεγαλο κλεψιμο στην ποδηλατικη βιομηχανια....

ελεος μιλαμε για 2 μπουκαλες με λιγο λαδι και τις κοστολογουν λες και παιρνεις αναρτηση

για μηχανη των 15.000 Ε

Σε κάποια φάση έκανα dirt με μια rock shox μουσταρδί του 93΄ 60mm(μοντέλο ποτέ δεν έμαθα).Το rebound της ήταν από άλλο πλανήτη.Όταν την ανοίξαμε για συντήρηση αντί να βρούμε ελατήρια μέσα βρήκαμε κάτι σαν μεγάλα ζελεδάκια που είχαν πολύ μεγάλη επαναφορά όταν τα ζούπαγες.:boxed:

αυτες οι τωρινες

οι dart3 για τα χρηματα τους ειναι αρκετα καλες

δεν συγκρινονται με λαδιου, αλλα εχουν και 5πλασια και πανω τιμη

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

[quote=Dem;1062872624

αυτες οι τωρινες

οι dart3 για τα χρηματα τους ειναι αρκετα καλεςΓια τα λευτά που ζητάει είναι απίστευτη ανάρτηση.Αυτή και η 2.Απλά για όσο την δούλεψα κατάλαβα πως άμα ο αναβάτης είναι πάνω από 85 κιλά βυθίζεται σχετικά εύκολα

Μόλις επέστρεψα από το Sean Kelly Tour, 160km, 5h58m, 26.6 avg speed και 2.121 μέτρα ανάβαση. Όπως ανεβαίναμε την 3η ανηφόρα, είχα κόντρα άνεμο και 10% κλίση, ώρες ώρες νόμιζα ότι δεν κουνιόμουν. Έχασα κάποια στιγμή τα πόδια μου μεταξύ 120ου και 130ου χλμ αλλά επανήλθαν στα 135κάτι όπου και εκτοξεύτηκα στον τερματισμό.

Συνολικά έφαγα: 1 αυγό, 2 λουκάνικα, 2 φέτες μπέικον και 2 φέτες ψωμί με βούτυρο για πρωινό, 3 μπανάνες, 4 energy bars, 6 energy gels, 3 σάντουιτς, ένα μικρό μπολάκι πέννες, 2 muffins και περίπου 4 λίτρα νερό. Συνολικά χάλασα περίπου 5.000 θερμίδες.. μπορεί να πήρα τις διπλές :hehe:

Συνολικά έφαγα: 1 αυγό, 2 λουκάνικα, 2 φέτες μπέικον και 2 φέτες ψωμί με βούτυρο για πρωινό, 3 μπανάνες, 4 energy bars, 6 energy gels, 3 σάντουιτς, ένα μικρό μπολάκι πέννες, 2 muffins και περίπου 4 λίτρα νερό. Συνολικά χάλασα περίπου 5.000 θερμίδες.. μπορεί να πήρα τις διπλές :hehe:

Αν έτρωγα με το ρυθμό σου, δεν θα χρειαζόμουν ποδήλατο. Θα κυλούσα δεν θα περπάταγα : P

Ακόμα μια αναβάθμιση στο ποδήλατο, μιας και ο κολλητός αποφάσισε να μου κάνει δώρο τα παρακάτω:

FSA Gossamer Alloy Road Bars

FSA OS-150 White Edition Stem

και τον άξονα του λαιμού

p8290177.jpg

Uploaded with ImageShack.us

p8290178.jpg

p8290180.jpg

πήρε πρόσφατα και ένας φίλος cube και σφυρίζουν και εκείνου....ειδικά το πίσω....υπάρχει λόγος? να τον ενημερώσω κι αυτόν δηλαδή

Άλλος 1 κάτοχος κύβου ...... http://img801.yfrog.com/gal.php?g=38256004.jpg

To μόνο μου παράπανω τα φρένα ... σφυρίζουν :shutup:

δε θα κανεις αποτομο φρεναρισμα για τα πρωτα χιλιομετρα.

να πατησει καλα το τακακι.

Και εμενα σφυριζουν και σε αλλους σφυριζουν

Ανεβαίνοντας τον Seskin hill, avg 13-14% κλίση με spike 21.3%. Περιέργως δείχνω ιδιαίτερα χαρούμενος :p

post-23-1416074579,8744_thumb.jpg

Ναι compact είναι, έχω 12-25 κασσέττα οπότε με standard double θα μου έβγαινε η πίστη εις διπλούν. Αν όλα πάνε καλά θα έχουμε αναβάθμιση του χρόνου..

Κι' εγώ 12-25 έχω αλλά μπροστά έχω 52-39. Έχεις δοκιμάσει τέτοιον;

Θέλω να τρέξω εδώ κι' ένας compact δε θα με χάλαγε, αν βοηθά βέβαια.

Τι αναβάθμιση; Super Record; :p

Περιμένω να δω την ηλεκτρονική της Campaq και μετά θα αποφασίσω :p Αλλά έχουμε πολύ καιρό για αυτό.. να μαζέψουμε κανά φράγκο (θα με σκοτώσει η δικιά μου δε το γλυτώνω..)

Έχεις την διαδρομή για αυτό που θέλεις να κάνεις; Μπορεί να μην έχει πολύ βουνό και να μην χρειάζεσαι την compact. Αν σε ζορίζουν οι ανηφοριές μπορείς να βάλεις 12-27 ή και 29 ακόμα, είναι σχετικά φτηνές οι κασέτες.

Αυτή είναι

http://ridewithgps.com/routes/165915

Έχω κάνει την ανάποδη διαδρομή, από εκεί που λέει Αρτεμισία. Στο κατέβασμα δε μου φαίνεται και τόσο δύσκολη, αλλά δεν την έχω ανέβει για να ξέρω. Πιο δύσκολα πρέπει να είναι μετά την Αρτεμισία, που αρχίζει το ανέβασμα για το Τουριστικό (εκεί που τελειώνει η διαδρομή).

Για 8άρα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές :(

Βατή φαίνεται η διαδρομή αλλά όπως και να 'χει είναι 20χλμ ανάβαση! Ζηλεύω!

δε θα κανεις αποτομο φρεναρισμα για τα πρωτα χιλιομετρα.

να πατησει καλα το τακακι.

Και εμενα σφυριζουν και σε αλλους σφυριζουν

Το στρώσιμο το έχω κάνει , είμαι γύρω στα 200kmh ....

Με το μπροστά έχω θέμα, πολλές στιγμές ψιλοακούγεται (εκνευριστικό τσίκ τσίκ)χωρίς να το πατάω καν :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.