Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

ηθελα να βαλω pic...

Περα του οτι δεν ασχοληθηκα και πολυ σημερα με φωτο .πρεπει να ξεχασα και τον σπασμενο αξονα της πισω ροδας στο εξοχικο.

Μπορω να βγαλω pic την τρουπα που εχω πλεον στο κεντρο της ροδας:p

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
πως και δεν εχουμε κανενα μινι-threadaki με ζημιες??

Ολοι απροβληματιστα ποδηλατα εχετε?:p..

Θα έπρεπε να είχαμε και κάποιο σχετικά με λάθη του ατζαμή. Πάω λοιπόν στο βενζινάδικο να βάλω αέρα στα λάστιχα αφού το χώμα το έχω καταργήσει για την ώρα. Maximum 85 psi έγραφε στο λάστιχο, οπότε από 50 που είχε το "γέμισα" στο όριο του κατασκευαστή. Πάω να ξεκινήσω, αλλά το ποδήλατο δεν κουνιόταν. Τα τακάκια είχαν μαγκώσει πάνω στην ρόδα και δεν είχα κλειδάκι μαζί μου. Τελικά έλυσα τα V-brakes και πήγα σιγά-σιγά μέχρι το σπίτι για να τα ρυθμίσω (κατεβάζοντας και την σέλα για να μπορεί να πατήσει όλο το πόδι κάτω σε περίπτωση φρεναρίσματος). Αυτά...

9455gr βγήκε το Intempo.. λίγο κάτω απ' ό,τι περίμενα :D. Βέβαια δε λέει κάτι μπροστά στο "παράνομο" S-Works του Κοσμά των 6745gr :man_in_love::man_in_love:

Σαν να το βλέπω μπροστα μου

Star channel 3:45 a.m

Ημιγυμνος άντρας με six pack μέχρι και στ αυτιά και δίπλα του αιθέρια ξανθιά υπαρξη να βολτάρουν ανέμελοι στις πρασινάδες

"Βαρεθήκατε την μονοτονία και την κλεισούρα του σπιτιού?"

"Πονάει το κωλ@ρίνι σας απο την σελα?"

"Θέλετε να περπατάτε και να πετάτε?"

"Θέλετε να χάσετε 80 κιλά σε ένα μήνα με 1.5 λεπτά άσκησης την ημέρα?"

"Σας προσφέρουμε τώρα την random αμερικάνικη βλακεία μόνο με 1000 ευρώ και αν τηλεφωνήασετε στα επόμενα 10 λεπτά δώρο ένας ατμομάγειρας λαχανικών.........":hang3:

2-3 πραγματάκια που άλλαξα σήμερα στο ποδήλατο..

χαμήλωμα τιμονιού, παλιά είχε και τους 2 κρίκους κάτω από το λαιμό.

Sharpenedversion2.jpg

τσαντάκι, το αγόρασα 14 ευρώ από τοπικό κατάστημα.

είναι βράχος και χωράει πολλά..

Sharpenedversion3.jpg

Sharpenedversion4.jpg

παγουρο-θήκη specialized, 12 ευρώ πανάλαφρη(πιο ελαφριά από τις ψεύτικες carbon που κυκλοφορούν στο ebay)

Sharpenedversion6.jpg

Sharpenedversion7.jpg

και γενική για το πως φαίνονται τσαντάκι και θήκη..

Sharpenedversion-1.jpg

άλλαξα την κλίση του τιμονιού προς τα κάτω, θα βγω το πρωί για καμιά βολτίτσα να δω τι παίζει.

Πήρα bib της Specialized σήμερα και το έβαλα για τα 30 μεσημεριανά ΚM.. Απλά καμία σχέση ε, χθες έκανα την ίδια διαδρομή -με κανονικό σορτσάκι- και μετά με πόναγε ο (_)_) μου :red:

Λάθος, το τρέξιμο και το ποδήλατο χρησιμοποιούν τελείως διαφορετικούς μυς.

Με το ποδηλατο δυσκολα λαχανιαζω εκτος αν εχει καμια ανηφορα καλη που πρεπει να βαλεις μικρο δισκο κλπ, πιο πολυ αρχιζουν και καιγονται τα ποδια μου.

Ακομη και μια μιαμιση ωρα ποδηλατο δεν κουραζομαι πολυ.

Εγω πηρα ενα MTB γιατι τα κουρσας παραειναι ευαισθητα για σκαλια και πεζοδρομια!

IMG_8161.jpg

Με το ποδηλατο δυσκολα λαχανιαζω εκτος αν εχει καμια ανηφορα καλη που πρεπει να βαλεις μικρο δισκο κλπ, πιο πολυ αρχιζουν και καιγονται τα ποδια μου.

Καλο κάνει αυτό.

Σημαίνει ότι αρχίζουν και δουλεύουν οι μείς/δυναμώνουν τα πόδια σου.

Εγω πηρα ενα MTB γιατι τα κουρσας παραειναι ευαισθητα για σκαλια και πεζοδρομια!

IMG_8161.jpg

Ολε! Και εσυ δικος μου!:D

μεγειες ο κυβος σου.καλοταξιδος

ngt , dolly και λοιποι βουνισιοι για παρτε τα mountain bikes σας και παμε σε κανα βουνο

ναι και εμενα σε μια αναβαση :D

DSC_0063.jpg

Έφτασαααααν...

attachment.php?attachmentid=40527&stc=1&d=1282582161

attachment.php?attachmentid=40528&stc=1&d=1282582172

Δεν είναι ότι πιο ελαφρύ υπάρχει σε Aero wheel.. αλλά την κάνει μια χαρά την δουλειά του.

post-23-1416074567,8041_thumb.jpg

post-23-1416074570,3923_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.