Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

τελικά τα 3x 5w cree led μπρος και 6led πισω φωτάκια ήρθαν.......

φοβερό στο κανονικό mode.......φέγγει τα πάντα με πολύ συγκεντρωμένη δέσμη.

μάπα στο flash mode......τα tail lights δε λένε και πολλά αλλά τη δουλειά τους την κάνουν.

όποιος SLN και λοιποί θέλουν έχω 2 tail lights για χάρισμα.:p

Λοιπόν, έχω 4 διαφορετικά set ανάλογα την εποχή από 10 μέχρι 95ευρώ. Το παράγγειλα κι εγώ το συγκεκριμένο σετ έτσι για δοκιμή και μου ήρθε προχθές. To συγκεκριμένο έχει μια φθηνή αίσθηση, ο μηχανισμός συγκράτησης είναι μάπα, το πίσω φως είναι ψιλοψόφιο (καινούριες μπαταρίες) και αμφιβάλω και για το πόσο αδιάβροχα είναι. Το μπροστινό είναι έτσι κι έτσι, σαφώς καλύτερο από τα φτηνά της cateye, αλλά μέχρι εκεί. Για 5ευρώ πάντως δεν χωράει παράπονα. Μένει μόνο να δοκιμάσω πόσο αντέχει η μπαταρία.

Εγω απλα θελω να μαθω αν ειναι χαρισμα το tail lights του φαρμα και σε φαση delivery@κυψελη...

Αμα ειναι να τρεχω στου διαολου τη μανα να παραλαβω το δωρο μου... σκτ "χαρισμα" ειναι :p

Εγω απλα θελω να μαθω αν ειναι χαρισμα το tail lights του φαρμα και σε φαση delivery@κυψελη...

Αμα ειναι να τρεχω στου διαολου τη μανα να παραλαβω το δωρο μου... σκτ "χαρισμα" ειναι :p

τς τς τς.......δεν έχει και κάνα μπασκετάκι να δούμε αυτό το καιρό.....παλιογκρινιάρη παππού θα σε βολέψω....αν περνάω από τα μέρη σου θα σου σκάσω τηλέφωνο

Φράγμα κράτα τα για εφεδρικά :)

αυτή τη στιγμή έχω 4....1 cateye και 3 του ebay...πίστεψέ με.....ειδικά τα tail lights δε χαλάνε...με τίποτα.

Η σημερινή διαδρομή:

http://ridewithgps.com/trips/83065

Η απόσταση όπως τη μέτρησε το κοντεράκι:

dsc00197v.th.jpg

ωραίος Κωστή. Ζόρικη διαδρομούλα με αρκετή ανηφόρα.

Συγνώμη ολοι οι παλιοκουρσάδες εδω είστε μαζεμένοι??? 4 βουνήσιοι είμαστε όλοι κ όλοι??

Εγώ είμαι wannabe, χαχαχα :p. Το έχω πει πως αν υπήρχε χώμα πιο κοντά θα έπαιρνα MTB :)

:jump1:

DSC_0293.jpg

BTW έπαθα ένα μικρό σοκ με τα λάστιχα.. ~400γρ με ψιλοφουσκωμένη σαμπρέλα. (Kenda Kampaign) :mamba:

Αντί να ψάχνεις για γραμμάρια.. χάσε εσύ καμιά 10αριά κιλά και θα ναι σαν να έχεις αγοράσει carbon De Rosa :p

Έχω χάσει 3 και έχω σφίξει γάμπες :flex:

Α, σήμερα πήγα για τρέξιμο στο στάδιο. Έκανα 3 γύρους.. Αρκετά επίπονο :p

Σοβαρά τώρα αν είναι λάστιχο και σαμπρέλα είναι 400γρ δεν είναι πολύ άσχημα.. Μπορείς να δεις το Schwalbe Ultremo R.1 μαζί με σαμπρέλα Specialized Turbo Ultralight Road για λιγότερο βάρος.

Καλά τώρα δεν αλλάζω.. Όταν φανούν οι ίνες θα αλλάξω :p

Έκανα και τράμπα μπρος-πίσω στις νέες ζάντες

Αμέ, έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από Bike24.net (προς Ιρλανδία βέβαια).

Ωραία όλα αυτά, αλλά κανείς να έχει παραγγείλει από Γερμανία; :p

Έχω παραγγείλει από bike24, CRC και το site της Planet-X, όλοι μια χαρά :)

EDIT: Δεν πάω καλά.. διαβάζοντας το review του Fractal PSU το μάτι μου στον πίνακα έπεσε απευθείας στο βάρος :hehe:

Thanks.. Άντε γιατί εδώ πολύ ακριβά τα δίνουν τα ποδήλατα (ειδικά στο Ηράκλειο έχουν χάσει τη μπάλα...) και δε θέλω να χρεώσω πολύ τον SLN μου - είναι και σε δύσκολη ηλικία...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.