Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Πηγα στο cyclist.gr...εβαλα ποδήλατα πόλης..κοιτάζω τα trek7.2 ...δεν βλέπω διαθεσιμότητα στο μέγεθός μου (22")....που να βρώ κάτι σε ideal megisto (το λέω καλά;)

Κάποια άλλη πρόταση πέρα του DEM; με τα μεγεθη τι παίζει; για >190 λέει 60αρι...τιακριβώς εκφράζει αυτο

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από δισκόφρενα. Για την πόλη και για τον δρόμο γενικώς μπορώ να πω ότι είναι περιττά. Αλλά για λάσπες, χώματα κτλ είναι απαραίτητα αν θες να σταματήσεις :D Αν έπαιρνα mountain θα έπαιρνα με δίσκους πάντως, αν έπαιρνα trekking θα έπαιρνα χωρίς..

Sstav βρες πιο ποδήλατο σου ταιριάζει/αρέσει και πήγαινε στο site του κατασκευαστή. Όλοι έχουν sizing charts.

Κώστα, 1 comment σχετικά με τα δισκόφρενα πλζ? για να μαθαίνουν οι νέοι :)

τα μηχανικα δεν εχουν διαφορες απο τα V brakes, αν νομιζεις οτι θα πηγαινεις απο λακουβες με νερα οπου θα μπαινει

ολο το λαστιχο και το στεφανι μεσα παρε μηχανικα, αλλιως μη το πολυσκεφτεσαι

αν δεν σου βγουν καλα τα μηχανικα ενδεχεται να σπασουν και τα νευρα σου με ρυθμισεις και σφυριγματα και θορυβους...

με τα αλλα δεν θα εχεις προβλημα

τα υδραυλικα εχουν τεραστια δυναμη και αλλη αισθηση αλλα κοστιζουν.

γενικα εγω, απο πολυ φθηνα υδραυλικα θα προτιμουσα καλα μηχανικα και απο πολυ φθηνα μηχανικα

v brakes (ΑΝ δεν ειχα σκοπο, να περναω μεσα απο λακουβες με νερα.)

Πηγα στο cyclist.gr...εβαλα ποδήλατα πόλης..κοιτάζω τα trek7.2 ...δεν βλέπω διαθεσιμότητα στο μέγεθός μου (22")....που να βρώ κάτι σε ideal megisto (το λέω καλά;)

Κάποια άλλη πρόταση πέρα του DEM; με τα μεγεθη τι παίζει; για >190 λέει 60αρι...τιακριβώς εκφράζει αυτο

trek7.2 καλο ποδηλατο ΑΛΛΑ δεν εχει αναρτηση μπροστα

με μια μικρη αναρτηση ναι μεν γινεται πιο βαρυ το ποδηλατο

αλλα γλιτωνεις πολλους κραδασμους (σκεψου τις και τις αρθρωσεις σου)

χωρις αναρτηση (ακομα και αν κλειδωνει) ολη η δυναμη παει στην κινηση

και κινησε πιο γρηγορα (σε συνδυασμο με το πιο ελαφρυ συνολο)

αλλα στην κατηγορια αυτη και πιο γρηγορα (αλλα και πιο ξερα) απο το 7.2 λογο ελαστικων...

ειναι το SCOTT SUB 40

http://www.tsirikosbikes.gr/index.php/bikes/on-road/scott-sub-40.html

και το

Speci SIRRUS

http://www.tsirikosbikes.gr/index.php/bikes/on-road/fitness-bikes/specialized-sirrus-1.html <--- αυτο βγαινει και με carbon πιρουνι μπροστα , καλη φαση ... : p (SIRRUS SPORT)

βεβαια σε συνδυασμο με τα λεπτα λαστιχα και τους ελληνικους σε καποια φαση αν δεν προσεχεις

που πατας θα το παρεις στο χερι... : p

-----------------------------------------------------

ΑΛΛΑ η γνωμη μου ειναι να παρεις με αναρτηση μπροστα

.

Έγινε επεξεργασία από Dem
  • Like 2

Εγώ μετά από μία σύντομη έρευνα (και τις πολύτιμες συμβουλές του SLN τις οποίες, φυσικά, αγνόησα) ζαχαρώνω το Cube LTD CLS Pro 2010...

Έχει δοκιμάσει να παραγγείλει κανείς απο Γερμανία; Τα βρίσκω αρκετά φθηνότερα (529 delivered και 429 το "μικρότερο" Comp).

Εναλλακτική, πιο οικονομική (τουλάχιστον με τιμές Ελλάδας), το αντίστοιχο Specialized Crosstrail.

Έγινε επεξεργασία από Shaman

Εγώ μετά από μία σύντομη έρευνα (και τις πολύτιμες συμβουλές του SLN τις οποίες, φυσικά, αγνόησα) ζαχαρώνω το Cube LTD CLS Pro 2010...

Έχει δοκιμάσει να παραγγείλει κανείς απο Γερμανία; Τα βρίσκω αρκετά φθηνότερα (529 delivered και 429 το "μικρότερο" Comp).

Εναλλακτική, πιο οικονομική (τουλάχιστον με τιμές Ελλάδας), το αντίστοιχο Specialized Crosstrail.

Tip...

Το LTD CLS pro το γυναικειο το βρισκεις 40 ευρο φτηνοτερα αν ενδιαφερεσαι!

Καλη φαση ειναι. Ετσι κι αλλιως αμα σε δω στο ηρακλειο με αυτο θα την φας την πετρα σου... ειτε το αντρικο παρεις ειτε αυτο που σου ταιριαζει. Παρε το γυναικειο να γλιτωσεις και το σαρανταρι να πας να τα φας στα Hondos τωρα που εχει εκπτωσεις.

• Like 2

Ξεπέρασες το γεγονός ότι δε βρήκες Specialized Hardrock σε ροζ κ εμφανίστηκες στο forum; Τελικά τα καλαθάκια μπρος-πίσω στα κάνανε δώρο; Να στα πάρω εγώ στην επέτειό μας αν είναι.. :p

εγώ παρήγγειλα 3 τέτοια στις 23 του μήνα:hehe:

1 για το bike

1 για δώρο (που αλλού.....σε εκείνη που μου δωσε το κοντεράκι) :devil:

1 για καβάτζα άμα έχουμε κάνα doa

bike-8aR1.jpg

τελικά τα 3x 5w cree led μπρος και 6led πισω φωτάκια ήρθαν.......

φοβερό στο κανονικό mode.......φέγγει τα πάντα με πολύ συγκεντρωμένη δέσμη.

μάπα στο flash mode......τα tail lights δε λένε και πολλά αλλά τη δουλειά τους την κάνουν.

όποιος SLN και λοιποί θέλουν έχω 2 tail lights για χάρισμα.:p

τελικά τα 3x 5w cree led μπρος και 6led πισω φωτάκια ήρθαν.......

φοβερό στο κανονικό mode.......φέγγει τα πάντα με πολύ συγκεντρωμένη δέσμη.

μάπα στο flash mode......τα tail lights δε λένε και πολλά αλλά τη δουλειά τους την κάνουν.

όποιος SLN και λοιποί θέλουν έχω 2 tail lights για χάρισμα.:p

Λοιπόν, έχω 4 διαφορετικά set ανάλογα την εποχή από 10 μέχρι 95ευρώ. Το παράγγειλα κι εγώ το συγκεκριμένο σετ έτσι για δοκιμή και μου ήρθε προχθές. To συγκεκριμένο έχει μια φθηνή αίσθηση, ο μηχανισμός συγκράτησης είναι μάπα, το πίσω φως είναι ψιλοψόφιο (καινούριες μπαταρίες) και αμφιβάλω και για το πόσο αδιάβροχα είναι. Το μπροστινό είναι έτσι κι έτσι, σαφώς καλύτερο από τα φτηνά της cateye, αλλά μέχρι εκεί. Για 5ευρώ πάντως δεν χωράει παράπονα. Μένει μόνο να δοκιμάσω πόσο αντέχει η μπαταρία.

• Like 1

Εγω απλα θελω να μαθω αν ειναι χαρισμα το tail lights του φαρμα και σε φαση delivery@κυψελη...

Αμα ειναι να τρεχω στου διαολου τη μανα να παραλαβω το δωρο μου... σκτ "χαρισμα" ειναι :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.