Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

το κολάν με pads δε σε σώζει τελείως.....ειδικά αν έχεις τα κιλάκια σου και η σέλα είναι τελείως εκτός χαρακτηριστικών του πωπού σου.

εγώ είμαι με μια Selle Italia Carbonio SLR.....τούβλο μιλάμε........πήρα κολάν με pads....και δεν είχα ξανά καμιά ενόχληση ακόμα και μετά από πολλές ώρες ποδήλατο.

πριν λίγο έκανα και τη πρώτη μου αλλαγή σαμπρέλας στο κουρσάκι.......ζορίστηκα λίγο γιατί δεν είχα εξολκέα...αλλά και τα κουτάλια της σούπας μια χαρά δουλειά κάνουν. :p

η προηγούμενη σαμπρέλα (continental 18/25-622/630) αντικαταστάθηκε με μια (CTC 700Χ19) γιατί είχε χαλασμένη βαλβίδα και έχανα συνεχώς αέρα και έπρεπε να προσθέτω κάθε μέρα.

μου καναν εντύπωση οτι είχαν διαφορετικά νούμερα οι σαμπρέλες αλλά τις κοίταξα με πολύ προσοχή και ήταν ακριβώς σε όλες τις διαστάσεις ίδιες.:hmm:

Εδώ: http://www.pavlospettas.gr/vafes.html

Θέλει προσοχή μόνο να έχεις καλύψει όλες τις τρύπες του ποδηλάτου και τα σπειρώματα, για να μην μπεί η αμμοβολή στο εσωτερικό ή σου καταστρέψει τα λεπτά σπειρώματα όπως της μεσαίας τριβής.

ξυπνημα στις 6:00

αφιξη :6.30

http://ridewithgps.com/routes/133195

Starts in: Καλλιθέα, Αττική 17671, GR

Distance: 29.5 km

Selection Distance: 29.5 km

Elevation: + 247 / - 263 m

Max Grade:

9.7 %

Avg. Grade:

0.2 %

60km

avg 26,1km/h

2h:18min

max speed : 49km/h

Αντοχες και δυναμεις ειχα κιαλλες , χαλαρη βολτα ηταν.Εκει που αρχισε να με ενοχλει ηταν η μεση μου και η σελα..Ισως θελει αλλη θεση

Με παρέα την έκανες την βόλτα η μονος?

Εγώ ξενερώνω απίστευτα όταν είμαι μονος μου..

Η σημερινή βόλτα. Σπαστική διαδρομή, ή πάνω ή κάτω θα πηγαίναμε, δε μπορούσες να πιάσεις έναν σωστό ρυθμό.

Kostas82 ωραίο βγήκε.. αυτοκόλλητα όμως δε θα του βάλεις; :D. Στα περιφερειακά που έβαλες δεν είχες προβλήματα ασυμβατότητας; Από βάρος πόσο κάτω βγήκε; :)

Πάντως η τιμή για αμμοβολή και ηλεκτροστατική βαφή στα 35 euro μου φαίνονται παρα πολύ καλά ..και πιστεύω έχει γίνει και τέλεια δουλειά .

Αν και έχω το αρχείο για τα αυτοκόλλητα είμαι σε δίλλημα για το αν θα τα τυπώσω καθώς μου αρέσει πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Ίσως βάλω μόνο το σήμα της Peugeot μπροστά.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με την 6άρα κασσέτα που είναι βιδωτή και δεν μου επιτρέπει να βάλω καλύτερες ζάντες(όχι ότι έχουν κάποιο πρόβλημα αυτές). Οι καινούριες κασσέτες είναι όλες από 7άρες και πάνω και για να βάλω θα πρέπει να ανοίξω το πίσω πιρούνι, και δεν θέλω να πάρω τέτοιο ρίσκο.

Βάρος πρέπει να είναι γύρω στα 11Kg, χωρίς να το έχω ζυγίσει.

Edit: Μόλις το ζύγισα και έπεσα αρκετά έξω: 12,6kg

Αν και έχω το αρχείο για τα αυτοκόλλητα είμαι σε δίλλημα για το αν θα τα τυπώσω καθώς μου αρέσει πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Ίσως βάλω μόνο το σήμα της Peugeot μπροστά.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με την 6άρα κασσέτα που είναι βιδωτή και δεν μου επιτρέπει να βάλω καλύτερες ζάντες(όχι ότι έχουν κάποιο πρόβλημα αυτές).

Μπορούν να σου πλέξουν καινούρια ζάντα με το ίδιο κέντρο απλά ;)

@racer

τωρα ρε φιλε με στεναχωρισες πολυ...

δλδ τωρα πρεπει να αρχισω να λεω το ποδηλατακι μου mp4/25???

:cry::cry::cry::cry:

:hehe:

Η σημερινή βόλτα. Σπαστική διαδρομή, ή πάνω ή κάτω θα πηγαίναμε, δε μπορούσες να πιάσεις έναν σωστό ρυθμό.

Έπρεπε να διαβάσεις την ονομασία της πριν πας :hehe:

Tour De KillKenny

:rofl:

Μετα απο ηλιθια μελετη οπου ο καθενας λεει τα δικα του σε review... κατεληξα σε 3 τα οποια ειναι στα λεφτα που θελω να δωσω.

1) Orbea Toubkal

2) Gary Fisher Advance disc

και 3) Cube Aim

Αντε πεστε μια αποψη να παω να τα δω απο κοντα να δουμε ποιο κανει να τελειωνουμε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.