Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

2 Like για το παραπάνω!

Μακάρι να μπορούσα να πάω. Μάλλον παραλία με βλέπω από το πρωί, με παρέα.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

απλα απιστευτη διαδρομη.

ειπιαμε το καφεδακι στο Μπαφι , καναμε τα μονοπατια μας , αναψαμε τα προβολια για νυχτερινη..

απλα απο τις πιο ωραιες βολτες..

Sports Tracker

απλα απιστευτη διαδρομη.

ειπιαμε το καφεδακι στο Μπαφι , καναμε τα μονοπατια μας [...]

Δεν θέλει πολύ φαντασία για να καταλάβεις τι διάβασα στην πρώτη πολύ γρήγορη ανάγνωση...

Ζηλευω..

Προλαβαίνω να φτιάξω φόρμα σε 1 μήνα, να ξανακαβαλήσω mountain μαζί σας?

στην αεροβια ασκηση βδομαδα με βδομαδα βλεπεις διαφορα , εφοσων ειναι συστηματικη η ασκηση.

Νομίζω ότι σου δείχνω το δάσος και κοιτάς το δάχτυλο.:happy2:

Απλά νόμιζα ότι έδειχνες που θέλεις να πάμε ; )

Δεν ήξερα ότι είσαι τύπος "εκ του μακρόθεν" : P

Σκέφτομαι να πάρω ένα ποδηλατάκι για την πόλη ... ψιλο-χαλαρά πράγματα γιατί η φυσική κατάσταση είναι επιπέδου facebook/καναπέ...

ένα ideal megisto θα μου είναι αρκετό? στα ίδια πάνω κάτω χρήματα έχετε καμιά καλύτερη / συμφέρουσα πρόταση ?

μια χαρά είναι το ποδήλατο που κοιτάς,εναλλακτικά δες και το Crossway της MERIDA

Ποιό ακριβώς μοντέλο Crossway ?

Merida Crossway 10

Merida Crossway 20V

Αυτά τα δύο παίζουν στο μπάτζετ μου... Ποιές είναι οι διαφορές τους σε σχέση με το Megisto ?

Που στην περίπτωσή μου νομίζω ότι είναι κάτι άχρηστο να υποθέσω...

Το 20V απο το 10 εννοούσα βασικά :)

αλλοι σκανε 2χιλιαρικα επιπλεον για να κατεβουν ενα κιλο...

1 κιλο σε ποδηλατο ειναι μεγαλη υποθεση

Δε νομίζω να είμαι χρήστης που θα τον πειράξει το 1κιλό παραπάνω...

Γνωρίζω ότι πολλοί θα το κοιτάξουν αλλά έχω την εντύπωση πως είναι για άλλου επιπέδου ποδηλάτες και όχι για μένα

Μαζι σου απλως μεγαλη κουβεντα το αχρηστο οταν ειναι τοσο σημαντικος παραγοντας το βαρος του ποδηλατου.δε το λεω απολειστικα για σενα αλλα γενικα.

Αν δε καιγεσαι για αναρτηση..-που αν δε τα καβαλησεις δε πιστευω οτι μπορεις να ξερεις- ..δες και τα specialized sirrus ,kona dew plus.

KONA DEW PLUS - Road hybrid bikes - Ποδήλατα για άσφαλτο - Ποδήλατα | τα πάντα για τα ποδήλατα

SPECIALIZED SIRRUS 2013 - Road hybrid bikes - Ποδήλατα για άσφαλτο - Ποδήλατα | τα πάντα για τα ποδήλατα

LOL από που; πόσο έχουν; Ψήνομαι :hehe:

Από μια βόλτα χθες με το mtb.. αυτό το μέρος είναι 15 λεπτά μακρυά από το σπίτι μου με το ποδήλατο.

attachment.php?attachmentid=255598&stc=1&d=1369639967

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.