Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Οκ τότε πολύ πολύ να χρειαστείς σελοτέιπ....

44 ευρώ για mount;;;

ναι ρε πόντιε γιατί με το άλλο που δίνει η garmin κοιτάς πολύ χαμηλά για να δεις τις ενδείξεις αφού κουμπώνει πάνω στο λαιμό

αυτό είναι ελάχιστα κάτω από τη γραμμή των ματιών σου για να μην αποσπάται η προσοχή σου από το δρόμο

ναι ρε πόντιε γιατί με το άλλο που δίνει η garmin κοιτάς πολύ χαμηλά για να δεις τις ενδείξεις αφού κουμπώνει πάνω στο λαιμό

αυτό είναι ελάχιστα κάτω από τη γραμμή των ματιών σου για να μην αποσπάται η προσοχή σου από το δρόμο

To 510 bundle περιλαμβάνει και το παρακάτω, το 500 όχι:

garmin-edge-out-front-bike-mount.jpg

Sports tracker απο ITI EPIC 2013...το κωλοκινητο μου εσβησε λιγα χιλιομετρα πριν τον τερματισμο...

Βγηκαν και τα αποτελεσματα...στην γενικη καταταξη, απο τους 264, τερματισα 118 θεση.

Στην κατηγορια μου (SM1) τερματισα 18ος απο τους 31.

Στην διαδρομη των 33km τερματισα απο τους 144, τερματισα στην 92 θεση.

Σε ολα αυτα, βαλτε και 20 θεσεις που εχασα λογω της αλλαγης ελαστικων :rant:...αρα για πρωτο αγωνα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! :jump1::jump1:

Ακολουθουν φωτο που σας ειχα πει:

post-24707-1416077392,8569_thumb.jpg

post-24707-1416077392,971_thumb.jpg

post-24707-1416077393,0476_thumb.jpg

post-24707-1416077393,1125_thumb.jpg

post-24707-1416077393,1572_thumb.jpg

[ame=http://www.amazon.com/Sram-00-7918-020-000-SRAM-Computer-Mount/dp/B009P3MOF2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1369221280&sr=8-6&keywords=Garmin+Out-Front+Bike+Mount]SRAM Road Computer Mount : Amazon.com : Sports & Outdoors[/ame]

[ame=http://www.amazon.com/Bar-Fly-Bicycle-Computer-Handlebar/dp/B00BEB7WBE/ref=pd_rhf_se_s_cp_6_YHHE]Amazon.com: Bar Fly 1.1 Garmin Mount - Black: Sports & Outdoors[/ame]

Κάθε πότε κοιτάς τις ενδείξεις εσύ; Αν είναι να σου παραγγείλω το google glass να μην σκύβεις καθόλου.

συνέχεια.πρόκειται για ένα τόσο δα πραγματάκι που βελτιώνει πολύ τον τρόπο που παρακολουθεις την πρόοδο σου την ώρα που πρέπει να προσέχεις τον δρόμο.

είχε συζητηθεί πάρα πολύ στα φόρουμ της εταιρίας και καλώς η garmin το περιέλαβε στο νέο της πακέτο

τα Χριστούγεννα που πήρα το δικό μου υπήρχε μόνο της Kedge και οι άλλοι θα βγάζανε

^^Με κουρσι εισαι; Πως φρεναρες στο τελος;; Σαν τους Φλινστοουνς;;;;;;

Μολις παρατηρησα οτι η μπροστινη μου ζαντα στραβωσε λιγο. Και μου ηρθε στο μυαλο ενα σημειο στον αγωνα που κοπανησα ασχημα το ποδηλατο. Εκει πρεπει να εγινε το σκηνικο...εφυγα για ακτινολογηση...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Προχτες ο ταριφας μπροστα μου αποφασισε να το "κλεισει στο πεζοδρομιο" και να το κοκκαλωσει για να κατεβασει τον πελατη και εγω βρεθηκα 2 μερες να κουτσαινω απο την τρακα-πεσιμο....

και χτες πετυχα αυτο

Χτύπησε ποδηλάτη και το έγραψε περήφανα στο Twitter! | Newstown

και εις αλλα με υγεια.... :rolleyes:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.