Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες, σας ευχαριστώ όλους τη βοήθεια. Θα πάω να δοκιμάσω και ένα merida FS + ένα HT που δίνουν για 1 day test ride και το βλέπουμε. Αν και όσο πάει πιστεύω ότι ήταν τ@υλα της στιγμής και μάλλον θα βολευτώ με ένα 26άρι HT ενός φίλου, όποτε με ξαναπιάσουν.

Ευχαριστώ και πάλι.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Αν με ... μόνο εσύ καλά είναι. Οι υπόλοιποι έγραφαν και σεντόνια :p Αν και κάτι επιπλέον μάθαμε :)

Καλημερα προτεινεται καποιο φτηνο ποδηλαταδικο στην θεσσαλινικη για αγορα ενος σετ πλαστικων πεταλιων και μια σελα.

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION] #@$@#%#@$@#$ θελω να μου βρεις spokes για τους shimano τροχους!!

αγγλια εχουν.. θα μου φερεις ε καλο μου παιδι ;; :D

E στείλε λινκ ρε μλκ να πάρω ;)

Ο dollys πήρε παπούτσια δρόμου και πετάλια βουνού κι αναρωτιόταν γιατί δε ταιριάζουν :hehe:

In other news.. το τελευταίο κομμάτι του παζλ έφτασε..

attachment.php?attachmentid=55896&stc=1&d=1366287638

post-23-1416077282,1958_thumb.jpg

Εμα μισές δουλειές κάνετε!!

Που να ξέρω πως είναι άλλα!!

Μεγειές!!

Δεν είχε με 68 γραμμάρια?

In other news.. το τελευταίο κομμάτι του παζλ έφτασε..

δώσε κάνα hint ρε παιδί,μια φωτο από την μεσαία τριβή ίσως; μια μικρούλα 200Χ300 :p

να ξέρω πόσο μεγάλο θα'ναι το σοκ δλδ :upside:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3L2me3ZsSgo]New Cycling Crash Compilation - Nov 2012 - YouTube[/ame]

Μερικά πονάνε!

Εντάξει από σταματημένος δε το ξεκινάς αυτό, κάποιος πρέπει να σε τραβήξει ή να ναι κατηφόρα, δε παίζει δηλαδή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.