Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Παιδιά Θέλω τις γνώσεις σας. Λοιπόν. Εχω ενα ΜΤΒ και θέλω να του αλλάξω λάστιχα. Τώρα φοράει 26χ2.10 και θέλω να του βάλω 26χ1.50 ίσως και 1.40. Μπορείτε να μου πείτε τι σαμπρέλα θα χρειαστώ?

Και κάτι ακόμα. Είμαι 1.71 και 72 κιλά. Το ΜΤΒ Είναι μέγεθος 52 , αν πάω σε κουρσάκι, τι μέγεθος να κοιτάξω? Ευχαριστώ!

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις σαμπρέλες... μια χαρά θα κάνουν αυτές που έχεις! Τώρα για τα κουρσάκια θα σου απαντήσουν οι κουρσάδες του νήματος

Η σημερινή βόλτα στο πάρκο έληξε με νεύρα, αφού μία λάθος εκτίμηση με έριξε σε πολλή λάσπη...:rant:

dsc00267rk.jpg

Προσπάθησα να βγω απ τον βούρκο χωρίς να σταματήσω αλλά κόλλησαν οι ρόδες, και αναγκαστικά πάτησα κάτω.

Τα παπούτσια έγιναν μην πω, και πέρασα 20' να καθαρίζω με ξυλάκια τη λάσπη μήπως και φύγω τελικά.

dsc00269s.jpg

dsc00268t.jpg

Καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Βρήκα αυτές τις φωτό από τις καλοκαιρινές ποδηλατικές εξορμήσεις, και σκέφτηκα να τις μοιραστώ μαζί σας.

Συγχωρέστε με για την συρραφή της μηχανής σε μερικές, όπως και το γεγονός ότι θα σας τις δώσω σε full ανάλυση για όσους θέλουν να δουν όποιες λεπτομέρειες κατάφερα να τραβήξω.

Πρώτη φορά φέτος πήρα το ποδήλατο στο χωριό, και το πήρα αρκετά ζεστά το θέμα.

Οι διακοπές έκλεισαν με απολογισμό 600 ασφάλτινα χιλιόμετρα, μερικά κιλάκια μείον και βελτίωση της αντοχής.

Ξεκίναγα πάντα κατά τις 07:30 για να μη με πιάσει η ζέστη και σκοπός ήταν να αυξάνω τις αποστάσεις σταδιακά με αξιοπρεπή μέση ταχύτητα. (17-18χλμ.)

Άποψη της πόλης των Γαργαλιάνων Γαργαλιάνοι - Βικιπαίδεια τραβηγμένη στα 250 μέτρα υψόμετρο, 12km. από το σπίτι (σημείο εκκίνησης πάντα). Στο βάθος διακρίνεται η Μαραθόπολη και η ακατοίκητη νήσος Πρώτη. Πρώτη Μεσσηνίας - Βικιπαίδεια

Νήσος Πρώτη

1008315s.jpg

Στον γυρισμό έχει μία απίστευτη συνεχόμενη κατηφορική ευθεία μήκους 4(!)km. όπου έχω δει και max. speed 60km./h

1008316j.jpg

Μια πιο μακρινή βόλτα ήταν στη διπλανή πόλη της Κυπαρισσίας. Κυπαρισσία - Βικιπαίδεια

Εδώ άποψη της γραφικής άνω (και παλιάς) πόλης.

1008337y.jpg

Πλέον βρισκόμαστε στα 23.8km. από το σημείο εκκίνησης και στην είσοδο του κάστρου της πόλης.

1008338z.jpg

Μερικά μέτρα μακρυά από το κάστρο ανηφορίζοντας προς τα τελευταία σπίτια της πόλης.

1008343.jpg

Πίσω διακρίνεται ο Κυπαρισσιακός κόλπος, τόπος εναπόθεσης των αβγών των χελωνών καρέτα-καρέτα. Στο βάθος κοιτάμε προς Κατάκολο.

1008341.jpg

Άποψη της πόλης από 150 μέτρα υψόμετρο. Τα μέτρα ακούγονται λίγα αλλά αυξάνονται τόσο απότομα, που το πήρα στα χέρια στο τέλος...

1008351w.jpg

1008349i.jpg

1008350.jpg

Η μέγιστη απόσταση που έχω κάνει ποτέ την έβγαλα στις διακοπές όπου πήγα πέρα από την Κυπαρισσία στα 27.5km. 15' στάση και ξανά πίσω. (σύνολο 55)

Αυτά με τις περιπέτειες μου.:)

Η σημερινή βόλτα στο πάρκο έληξε με νεύρα, αφού μία λάθος εκτίμηση με έριξε σε πολλή λάσπη...:rant:

dsc00267rk.jpg

Προσπάθησα να βγω απ τον βούρκο χωρίς να σταματήσω αλλά κόλλησαν οι ρόδες, και αναγκαστικά πάτησα κάτω.

Τα παπούτσια έγιναν μην πω, και πέρασα 20' να καθαρίζω με ξυλάκια τη λάσπη μήπως και φύγω τελικά.

dsc00269s.jpg

dsc00268t.jpg

Θα αφήσω το tip για να υπάρχει.

Όσο πιο γρήγορα κινείσαι τόσο πιο δύσκολα μπουκώνει το λάστιχά σου και τόσο πιο εύκολα καθαρίζει από την λάσπη :)

Θα αφήσω το tip για να υπάρχει.

Όσο πιο γρήγορα κινείσαι τόσο πιο δύσκολα μπουκώνει το λάστιχά σου και τόσο πιο εύκολα καθαρίζει από την λάσπη :)

όσο πιο γρήγορα κινείσαι,τόσο ο τροχός/οι πετά την λάσπη στη μάπα/πλάτη σου και γυρίζεις σπίτι μαυροκαφέκοκκινος :D

μικρή τουμπίτσα σήμερα,πήρε λίγο λοκο,πλάτη και αριστερό χέρι

το ποδήλατο δεν έπαθε τίποτα :D

dscn0634nb.jpg

edit:είμαι για λάστιχα,το μπροστινό είναι σχεδόν φαλακρό.δεν λέω ότι αυτό φταίει αλλά το τιμόνι γλίστρησε και μετά γύρισε σχεδόν στο ίσιωμα

Έγινε επεξεργασία από wrong method
typo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.