Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Υποθέτω αν πληρώσω μέσω paypal και όχι εμβάσματος σε λογαριασμό τραπέζης να είμαι ΟΚ τότε (αν και έχει μια έξτρα επιβάρυνση έτσι).

2ή γκαντεμοβόλτα σερί.

έσπασε ο πίρος της μανέτας στα καλά του καθουμένου (δεν έπεσα :hehe: ) και έχασα και ένα δεκάευρο στο δρόμο :slap:

δεν ξέρω τι είναι χειρότερο-μάλλον το 10ευρω υποθέτω :p

εγώ τράκαρα με ένα κλαδί χτες που μου σκίσε το χέρι-ευτυχώς λίγο

περαστικά

δεν ξέρω τι είναι χειρότερο-μάλλον το 10ευρω υποθέτω :p

εγώ τράκαρα με ένα κλαδί χτες που μου σκίσε το χέρι-ευτυχώς λίγο

περαστικά

Σκεψου οτι με το 10ρικο θα αλλαζα τον πιρο :p

Περα απο την πλακα παλι καλα που δεν εσπασε σε κανα μονοπατι να με μαζευουνε. Βεβαια δοκιμασα να κατέβω ενα αλλα δεν...

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk 2

Σκεψου οτι με το 10ρικο θα αλλαζα τον πιρο :p

Βάλε μια βίδα πρόχειρα και αν δεν γουστάρεις να βάλεις παξιμάδι από κάτω λόγω βάρους, τρύπα την και πέρνα λίγο σύρμα σαν πίρο.:p

Ποδηλατεί κανείς σας από δυτικές συνοικίες στο πάρκο Τρίτση?

Βάλε μια βίδα πρόχειρα και αν δεν γουστάρεις να βάλεις παξιμάδι από κάτω λόγω βάρους, τρύπα την και πέρνα λίγο σύρμα σαν πίρο.:p

Ποδηλατεί κανείς σας από δυτικές συνοικίες στο πάρκο Τρίτση?

Προς το παρών έβαλα βίδα / παξιμάδι.

Πάρκο τρίτση θέλω να πάω μια μέρα να δω τι λέει οπότε άμα πας σφύρα

αφού πας συχνά στο χώμα,ρίξε λίγο λάδι γύρω από τις μπουκάλες για να μην ξεραθούν οι τσιμούχες

μετά με ξεκλείδωτο το πιρούνι πάτα το καμιά 20αρια φορές πάνω κάτω για να κυκλοφορήσει μέσα στην ανάρτηση

δε μου λες,spd πότε θα βάλεις; :p

το wd40 ειναι ασφαλές;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DanoWNM8USQ]Keelan Phillips - Bicycle Ballet [Flatland BMX] - YouTube[/ame]

+1 ακομα..:p

[ame]

[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.