Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

νομιζω...το ποικιλο ειναι το 2ο σπιτι του :hehe:

Είδα τα ποστ στο cyclist, πήδαγε λέει ο ένας τον άλλο, δεν είναι για μένα αυτά :p

Ωραία βόλτα όμως! πάντα όρθιοι. :T:

Ε σχεδον παντα το εχει εκει...... αμα δεν το εχει ομως;;:wassat:

Βγαίνεις έξω (άμα προλάβεις) και του σπάς τα μούτρα :p

Έγινε επεξεργασία από Κωστάκης

Βγαίνεις έξω (άμα προλάβεις) και του σπάς τα μούτρα :p

Oπως θα μαι και ζεστος θα τον πεταξω και πανω στο ρινγκ και και και και.......

Το βιντεακι με αυτο το εργαλειο το εχω δει. Οπως και κατι αλλους που πανε με γωνιακο τροκο και την κοβουν την abus. Σιγα μην κυκλοφορούν με μπαλαντεζα τα κλεφτρονια.

Συνεχιζω παντως και ειμαι υπερ των δυο της onguard, πεταλο και κουλουρα.

go for it, απλα εγώ σου είχα πέι να πάρεις και μια ψιλή για καμια ρόδα, καμια σέλα... γιατί έχουν και αρκετό μήκος αυτές.

Ε τις δυο ροδες τις πιανω με πεταλο και κουλουρα... σελα...σιγα τη σελα που εχω! και πως θα τη δεσω τη σελα δλδ;:to_pick_ones_nose3:

Δεν εχει ακουστεί ποτε να κλαπεί ποδήλατο με lockpicking. Παντα η κλειδαριά καταστρέφεται. Γι αυτο πρωτα μας απασχολεί να μην σπαει και τρυπιεται παρά το αν καποιος επαγγελματιας μπορει να την ανοιξει ετσι , γιατι αυτος που εχει τετοιες γνωσεις δεν κλεβει ποδηλατα για να ζήσει.

Επίσης αν ανοιγει έτσι η abus δεν φαντάζεσαι ποσο εύκολα ανοιγουν αλλες.

Και τέλος το 95% των βιντεο με γρηγορα lockpicking στο youtube έχει πειραγμένους κυλίνδρους πριν το βιντεο.

uber-gamato [MENTION=4398]Κωστάκης[/MENTION]

καλά χιλιόμετρα μαν,χώστο στη λάσπη asap :D:D:D:D:D

edit: chainslap guard μην ξεχάσεις

Thank you, thank you :)

Έχει αυτοκόλλητο της lizardskins διάφανο αλλά είναι και το guard στο πρόγραμμα :)

Σήμερα έκανε και την πρώτη του μονοπατάδα στο ποικίλο

Ίσως έχει ξαναποσταριστεί, αλλά... speechless.. :o

Folding Project

:worship::worship:

και από τους Ελληναράδες κατασκευαστές/συναρμολογητές, δεν ενδιαφέρθηκε κανείς...(inside info..;))

Μπραβο ρε Κωστακης!!!

να σε παω και σε ενα μονοπατι στο Αιγαλεω στο west coast!! αλλα βραδυ με 900λουμενς φωτακια..Ξερει ο DJD :D

btw

χαχαχαχαχαχααχα ρε..

εννοειται δεν ισχυει τπτ απο ολα οσα ειδες στο cyclist :p

Πρωί πρωί με την δροσούλα ξεκινήσαμε για Κιλκίς με σκοπό να πάμε στο 14o festival κουκλοθέατρου (όχι πως προλάβαμε τίποτα :p).Δεν πειράζει όμως, και πάλι καλά περάσαμε Sports tracker . Και επιστροφή όπου επαθα λάστιχο πάνω στην ανηφόρα στο Δερβένι, έφυγε από την θέση της η αριστερή μανετα με αποτέλεσμα να έχω μια θέση λιγότερη στο τιμόνι και να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το ένα φρένο. ΑΛΛΑ COOL :dirol: . Τώρα πάω να ξεραθώ Sports tracker

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.