Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

merci [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] (θα τα πούμε σύντομα εμείς) :D

Έχω ψηθεί και εγώ και κούρσα και περιμένω τα μοντέλα του 2013. Budget ~2000 και στόχος carbon και Ultegra, μου αρέσει το Cube Agree GTC race και το Focus Izalco Pro 4.0. Άλλες προτάσεις?

εγώ κοιτούσα και το Cyclist.gr - Trek Domane 4.3 '13

(με 105 βέβαια,αλλά για να έχεις σε αυτά τα χρήματα Ultegra,κάτι θα πρέπει να παραχωρήσεις

μην νομίζεις ότι η σειρά παίζει τεράστιο ρόλο/στα επίπεδα που κινούμαστε εμείς)

[MENTION=44]unstoppable[/MENTION] : Ότι σου είπε και ο [MENTION=1006]wrong method[/MENTION]. 105 καλά είναι. Για μένα καλύτερα να μείνεις εκεί και να πάρεις carbon 50άρες ρόδες ή μεταλλικές ελαφριές (αναλόγως το terrain που κάνεις) παρά ultegra και stock ρόδες.

Θα σου πει και ο [MENTION=23]DJD[/MENTION]ής

Δεν νομίζω, παλαιότερα διάβαζα ότι κάποιοι που το επιχείρησαν τους πήγαν μέχρι την έξοδο με συνοδεία.

Άλλωστε στα τούνελ δεν έχει βοηθητική οπότε δεν είναι και ότι πιο ασφαλές να κινείσαι με το ποδήλατο εκεί.

Ναι αυτο με τα τουνελ ισχυει...:TD:

Ειναι ωραια διαδρομη ρε γαμωτο....αλλα στα τουνελ θα ειχα θεμα...Κριμα..

Ευχαριστω φιλε

ακριβώς στα 2000 και εννοείται ότι το προτείνω σαν επιλογή

Just checking. Το είχα δει παλιότερα μαζί με το S-Works Tarmac που ήταν στα 6500€-9000€ και λέω μήπως έκανα κανα λάθος.

Και με την ευκαιρία, μεγειές το Tarmac σου, καλοτάξιδο κλπ κλπ :D Πρέπει να είναι πολύ ωραίο στην αίσθηση, έτσι;

Just checking. Το είχα δει παλιότερα μαζί με το S-Works Tarmac που ήταν στα 6500€-9000€ και λέω μήπως έκανα κανα λάθος.

Και με την ευκαιρία, μεγειές το Tarmac σου, καλοτάξιδο κλπ κλπ :D Πρέπει να είναι πολύ ωραίο στην αίσθηση, έτσι;

να'σαι καλά και ευχαριστώ.πολύ απορροφητικό πλαίσιο,δεν αφήνει τίποτα να φτάσει σε σένα,ακόμα και σε τραχύ οδόστρωμα.εντυπωσιακό στις ανηφόρες και αλλάζει κατεύθυνση με τη σκέψη

Χεχε. Δεν το εννοούσα έτσι. Μάλλον υπερέβαλλα λιγάκι! Σίγουρα δεν είναι γκρεμός, απλώς σε σχέση με το Elite Compact νομίζω πως θα έχουν μεγάλες διαφορές.

Πιστεύω πως θα είναι πολύ καλό για τα χρήματά του και θα την κάνει την απόσβεση :)

Και κάτι άλλο. Παντού στο ίντερνετ έχω δει πως για το ύψος μου (1,75) είμαι στο 55-56 περίπου. Αντίθετα η Ideal, λέει πως το 55 είναι για 1,85+ και το νούμερό μου είναι το 45. Βλέπωντας την γεωμετρία που δίνει για το ποδήλατο, είμαι όντως στο 55. Τι να επιλέξω τελικά, αν καταφέρω να το πάρω;

merci [MENTION=8837]

.....

εγώ κοιτούσα και το Cyclist.gr - Trek Domane 4.3 '13

(με 105 βέβαια,αλλά για να έχεις σε αυτά τα χρήματα Ultegra,κάτι θα πρέπει να παραχωρήσεις

μην νομίζεις ότι η σειρά παίζει τεράστιο ρόλο/στα επίπεδα που κινούμαστε εμείς)

Αν εξαιρέσεις τις "μεγάλες" εταιρίες, οι υπόλοιπες νομίζω έχουν επιλογές σε αυτά τα λεφτά με ultegra (δυστυχώς έχω κολλήσει και δεν θέλω να πέσω σε 105 και μετά να με τρώει για αλλαγή). Από τροχούς είναι τόσο χάλια οι Easton EA50 Aero του cube?

Αν εξαιρέσεις τις "μεγάλες" εταιρίες, οι υπόλοιπες νομίζω έχουν επιλογές σε αυτά τα λεφτά με ultegra (δυστυχώς έχω κολλήσει και δεν θέλω να πέσω σε 105 και μετά να με τρώει για αλλαγή). Από τροχούς είναι τόσο χάλια οι Easton EA50 Aero του cube?

το ξέρω unsto και πίστεψέ με είχα το ίδιο δίλημμα όλο το καλοκαίρι.τελικά πήγα σε πιο κάτω σειρά για το καλύτερο πλαίσιο με τη λογική ότι με +200 ευρώ αναβαθμίζω τη σειρά όποτε θέλω(και υπάρχει χρήμα) παρά το ανάποδο

δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα για τους Easton που φοράει το Cube

Και κάτι άλλο. Παντού στο ίντερνετ έχω δει πως για το ύψος μου (1,75) είμαι στο 55-56 περίπου. Αντίθετα η Ideal, λέει πως το 55 είναι για 1,85+ και το νούμερό μου είναι το 45. Βλέπωντας την γεωμετρία που δίνει για το ποδήλατο, είμαι όντως στο 55. Τι να επιλέξω τελικά, αν καταφέρω να το πάρω;

αυτό,μόνο στην Ideal θα το μάθεις.εγώ είμαι 1,78 και το 56αρι μου'ρθε γάντι

Έγινε επεξεργασία από wrong method
moar info added

Τα canyon τα θεωρώ απαίσια εμφανισιακά, αλλιώς συμφωνώ έχουν το καλύτερο value for money. Θα πρέπει να σου αρέσει και εμφανισιάκα το ποδήλατο για να γουσταρεις ακόμα περισσότερο να το χρησιμοποιείς.

Από καταστήματα ποδηλάτων-ποδηλατάδες τι προτείνεται?

Ψάχνω ποδήλατο και θέλω να καβαλήσω-δοκιμάσω μερικά να δω τι μου τεριαζει..

Αν είναι δυνατόν κοντά στον Πειραιά

New Bad Boy in town!

svqeQ.jpg?1

M56Ux.jpg?1

85 euro το ποδήλατο, και άλλα 65 η αλυσίδα :p :P :p

Είναι λίγο σκουριασμένο στα πετάλια και τις ζάντες, αλλα κυλάει ωραία. Δεν αλλάζουν οι ταχύτητες, φρενάρει χάλια αλλα το σφίχνω αν θέλω, και πρέπει να ανοίξω το προστατευτικό της αλυσίδας για να δω σε τι κατάσταση είναι.

Έξτρα (άσχετο αλλά ωραίο) υλικό.

t94OD.jpg?1

XfIyN.jpg?1

TBJZB.jpg?1

UiipR.jpg?1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.