Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Γιατι η αλυσιδα ειναι ετσι περασμενη?Βλεποντας την αμεσως σκεφτηκα οτι θα χρειαζεται περισσοτερες πεταλιες για να κινηθει το ποδηλατο.Η ιδεα μου ειναι?:flex:

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Το νέο απόκτημα, Specialized Tricross Singlecross, το βρήκα σε καλή τιμή και το τσίμπησα. Flip-flop hub που σημαίνει ότι η μία μεριά της πίσω ρόδας είναι fixed και η άλλη όπως είναι τα συνηθισμένα. Είναι περιττό να πω ότι σαν fixie είναι σαν να μαθαίνεις ποδήλατο από την αρχή..

attachment.php?attachmentid=40084&stc=1&d=1278862403

attachment.php?attachmentid=40083&stc=1&d=1278862393

post-23-1416074528,9995_thumb.jpg

post-23-1416074529,125_thumb.jpg

Δεν ξέρω να κάνω ακτινολόγηση, αλλά φαντάζομαι το ίδιο stand που χρησιμοποιείται για τις κοινές κάνει και για αυτές.

Μεγιές, τρίτο; :rubik:

^^BTW το αποφάσισα για SPD.. όπου να 'ναι έρχονται και τα φρένα :D

Ναι το τρίτο. Το επόμενο θα 'ναι mountain.. ή ο χωρισμός.. :hehe:

mountain!

να νιωσεις λιγο ποδηλατο

Καθυστέρησε λόγω fail παραγγελιών.. :p. Αύριο θα μου 'ρθει το εξάρτημα που λείπει (το σφιγκτηράκι)

Μπα.. μάλλον τρέχει καθαρός σε αυτό το tour.. Γι'αυτό δε μπορεί να πάρει τα πόδια του!

Και όταν μιλάμε για αθλητές που πραγματικά τα δίνουν όλα: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Cat_sjzFIO0&feature=channel]Nikolas Roche[/ame] μετά την βουνίσια πίστα (ανιψιός του Stephen Roche)

Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχει κάποιος που να μην προσπαθεί τα μέγιστα.

Κανένας φυσιολογικός οργανισμός δεν μπορεί να τα "δώσει όλα".

Κάνε μερικά χρονάκια υπομονή μέχρι να μην είναι χρήσιμος στις εταιρίες και θα βγουν οι "παρασπονδίες" του.

Το νέο απόκτημα, Specialized Tricross Singlecross.

Τέλειο!!! :victory: Η πίσω ρόδα είναι after market; πρώτη φορά βλέπω fixed cyclocross από μεγάλη εταιρία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.