Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Τι να πω ρε συ; Λες και κατάλαβα τι είπες; Ασχετη είμαι με τα ποδήλατα.

Γούγλισα το ebike kit και έχει να κάνει με μετατροπή ποδηλάτου σε ηλεκτρικό; Αν ναι δεν θέλω έχω και vespa. Ξέρεις απο vespa; :p

Ευγε και εις ανώτερα :p

Λεπόν ποδήλατο θα βρω λογικά. Για αξεσουάρ είδα περίπου αυτά απο το λινκ που έδωσε ο Lakisss. Λογικά αν πάω σε κατάστημα (απο ότι έμαθα θα πάμε σε ένα μεγάλο κατάστημα στην Βουλιαγμένης) θα έχει και ποικιλία να δω απο κοντά διάφορα (και με άλλα χρώματα απο τα παρακάτω :p)

CASTELLI S.UNO ΓΑΝΤΙΑ | KassimatisBikes

Γάντια Specialized BG Ridge | KassimatisBikes

CATEYE OΠ. TL-LD270-R | KassimatisBikes

SPECIALIZED mini-WEDGIE | KassimatisBikes

σε παγουράκι να πάω σε κάτι τέτοιο;

BARBIERI ΘΕΡΜΟΣ INOX | KassimatisBikes

Να κρατάει και το κρύο νεράκι περισσότερο;

τρόμπα λογικά πρεπει να πάρω ε; Μην ψάχνομαι αν γίνει στραβή. Επίσης κάποιος να πει τι να κοιτάξω σε θέμα κράνους.

Sorry αν σας ζαλίζω αλλά δεν έχω ιδέα:red:

αχ εσεις οι γυναικες, πρωτα το φρουφρου κ το αρωμα κ μετα την ουσια, δεν πειραζει χαλαλι στην πλαση...

Τρομπακι εννοειται, αν και θα σου ελεγα να επαιρνες και ενα κομπρεσορακι απο καρφουρ, πρακτικερ τυπου με 6-10Ε για να τα φουσκωνεις γρηγορα. Ενδεχωμενος να εχει και η αναρτηση σου αν ειναι καλο το bike... Μπορεις βεβαια να εχεις κ εναν τρομπα μαζι σου να σου κανει αυτο την δουλεια..μπορω να σου βρω 2-3 πολυ ευκαιρα αν σε ψηνει...!

Παντως για μενα, που δεν ειμαι αντικειμενικος εδω, θα ητανε τελειο ενα σπαστο. Urban κ ευκολο για τις δουλειες σου, απο εκει κ περα αν δεις οτι θες κιαλλη χρηση, τοτε πας στην αναλογη κατηγορια (26, 28).

Ρε συ το σπαστό το θες...αν έχεις ανάγκη το "σπάσιμο" του. Αν δεν έχει σκοπό η κοπέλα να μπει σε ΜΜΜ τι να το κάνει; (εμείς λέμε καλύτερα να μην πάει σε 26άρες ζάντες και εσύ την έριξες στις "10"άρες :p )

ενταξει οχι και 10αρες, 20αρες ειναι κ με το gearing που εχει μια χαρα παει το ποδηλατο, ok δεν ειναι για το strict fitness ουτε να κατεβαινει μαlλια τα μονοπατια, ενα πολυ ομορφο ποδηλατακι ειναι που εχει σαν βαση την πρακτικοτητα κ κινηση με ΜΜΜ παντου, αν βαλεις ειδικα το ebike kit, ταξιδευεις κανονικα.. <3

Ta tern σπερνουν αισθητικα!!

λαθος καταλαβες, πιστευω καπου στο 1000ρικο πρεπει να δουμε καλες επιλογες!

εδιτ>πχ αυτο που λεει ο fragma παει καπου εκει κ αλλα πολλα, επισης εισαι κοντα στο ψυχολογικο 1200 για ΟΚ fs (full suspension)!

Έγινε επεξεργασία από fotme

λαθος καταλαβες, πιστευω καπου στο 1000ρικο πρεπει να δουμε καλες επιλογες!

Βρε συ Fotme όρεξη για πλάκα έχεις; Δηλαδή αν το ήθελα για 24/7 το bike πόσα θα έπρεπε να δώσω;

δεν προλαβες το edit μου γιαυτο...ναι ΟΚ εχεις δικιο υπο ενα πρισμα.

Στα λεω κ εγω επειτηδες λιγο τσιμπιμενα για να επιταχυνω την ωριμανση της αποφασης..

Κοιτα, αν θες να εισαι standardised φαση, καλυτερα να πας σε 28 trekking, παει παντου και εχει ρολαριστη κυληση..δεν θα ακολουθησει σε μονοπατια ομως.

Αν θελεις για πλακα να ερθεις σε ενα cyclelab gathering, θες 26αρι (mountain). Εδω εχεις μεγαλη ελευθερια κινησεων, αλλα δεν εχεις ρολλ.. με λεπτο λαστιχο η κατασταση βελτιωνεται πολυ!

Αν δεν θες τιποτα απο τα δυο πολυ, πας σε τυπου urban ποδηλατα, μαρεσουν πολυ εμενα. Ειναι τυπου mtb-κουρσα με ισιο τιμονι...πολυ μαρεσει!! ΔΕΝ ειναι για χωμα, ουτε για πολλα ανεβα κατεβα πεζοδρομια.

Αν σε ψηνει το fitness και το γκαζι για πολλη ωρα, πας σε κουρσα, τελειο για αποστασεις τυπου Φαληρο-Σουνιο!!

Τωρα τα σπαστα και κατι αλλα περιεργα ειναι αποψη, που εμενα μου αρεσει αν ειναι ουσιαστικη. Δηλαδη μεσα πολη πεταλι, περνω το τραμ βγαινω αλιμο, ποδηλατω γλυφαδα..το βαζω στις πισω θεσεις, εχω ενα ποδηλατο παντου ειναι μεγαλο ατου... Και ειναι ομορφα ετσι δεν μπορεις να πεις.. αν μπορουσα τωρα να τα εσκαγα για bike θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη, ισως μονο αν σκεφτομουν για urban κουρσα.

Από τα σπαστά πήγες και στα full suspension. Εγώ λέω να βάλει και ηλεκτρονικές ταχύτητες. ΗΡΕΜΑ ρεεε :p

(στην Ακρόπολη έχει και δρόμο με πλάκες-πέτρες. Ετοιμάσου και για πρόταση με 2,35 λάστιχα :p )

Έγινε επεξεργασία από l2phile

Νομίζω...φεύγω σε λίγο να ψηφίσω.

karmen θα δω αν υπάρχουν φθηνότερα, που την παλεύουν, μετά. Το cube πάντως για τα λεφτά του φαίνεται μια χαρά.

Να ξέρεις ότι για ίδια πράγματα, θα δώσεις παραπάνω στο 28άρι. Οπότε αν έχεις τη δυνατότητα δοκίμασε μία βόλτα και με τα δύο, να δεις πόσο παραπάνω σε βολεύει το 28άρι.

μεταξυ 28 κ 26, πιστευω κ εγω οτι το 28 ειναι το best fit, μπορεις να βρεις απλες κ καλες λυσεις καπου στα 400ε, αργοτερα αναβαθμιζεις περιφερειακα etc... παω να ριξω κ εγω το βολι μου κ επιστρεφω...

Με την καλύτερη των διαθέσεων πάντα αλλά μήπως έχετε χάσει λίγο το μέτρο?

Για ποιόν λόγο να δώσει κάποιος/α ένα μηνιάτικο για να πάρει ένα ποδήλατο που θα το χρησιμοποιεί για να πάει μέχρι την δουλειά του? Δεν είναι too much?

Με ένα ideal των 250€ - 300€ δεν θα κάνει ότι την εξυπηρετεί? πρέπει να πάει στο cube των 600€?

Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω εγώ είναι πήγαινε και κάνε έρευνα αγοράς σε ποδηλατάδικα γνωστά και μή.

Και καλύτερες τιμές θα πάρεις από αυτές που βλέπεις στο νετ και πολύ περισσότερες (οικονομικότερες) μάρκες που δεν τις βάζουν καν στις σελίδες τους...

Πραγματικά εάν νομίζετε οτι έχω λάθος θα ήθελα πολύ να ακούσω και την αντίθετη γνώμη.

εχεις δικιο, το απο κοντα σου δινει την αισθηση που επισφαλιζει την επιλογη.

πς. το ριξα το βολι, αντε κ βοηθεια μας

ps2. [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] για την αντιδραση, αυτο εδω τι σου λεει?

http://www.tsirikosbikes.gr/bikes/on-off-road-bikes/trekking-bikes/specialized-ariel-step-through.html

Έγινε επεξεργασία από fotme

Αν είναι να μείνω στα λεφτά περίπου που έλεγα στην αρχή θα πάω στο cube που μου πρότεινε ο Γιώργος.

Τώρα για να κλείσει το θέμα γιατί ψιλοχάθηκα να σας πω την αλήθεια, θα πάω να δω απο κοντά μερικά, να κάνω μερικές βόλτες και όποιο μου κάθεται καλύτερα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.