Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Eντάξει το καταλάβαμε...γύρω γύρω Σάββατο, εκεί που @#$@$ ο Αστρολάβος Κυριακή!:flag::yes2:

o Astro ban-άρησε τον άνεμο!:p

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Μπορεις να παρεις απο γκατσουλης ενα mini backpack πουχωραει σαμπλελες κινητο κ 2 ή 3 λιτρα υδροδοχειο.. Νταξει δεν ειναι και μπερμπερις αλλα για 20-25Ε, δεν θυμαμαι ποσο εχει, ειναι τελειο! Σαν αραχνη νερου μοιαζει οταν το φορας και εισαι ανετος για να μην κουβαλας μπουκαλακια κ σταματα παλι για νερο κ που/τι θα βρω etc.. Ανετος, το backpack σου τσολιας! Βεβαια αν την βγαζεις περα με 2 παγουρια μια χαρα, αλλα οπως και να εχει το υδροδοχειο εχει πιο μοιρασμενο βαρος απο τα παγουρια που μπορει να σκεφτεις μην φυγει σε κανα μονοπατι.

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] (και λοιποι)..

Γρεβενα ειναι πολη για ποδηλατο οχι για μενα ομως:p

To ακριβως αντιθετο απο λαρισα..Αντι για ατελειωτες ευθειες και 0 υψομετρικο εδω εχει στροφες (απειρες) που ή τις ανεβαινεις ή τις κατεβαινεις.

:-(

Πάω να θυμηθώ πως είναι να κάνεις ποδήλατο, μετά από 15 μέρες... (για την ώρα, προτιμώ τις φλαταδούρες :p )

Έσπασα το digitizer του κινητού ffs (πριν ξεκινήσω τη διαδρομή).... Μου μέτρησε και τη μισή διαδρομή. Φυσούσε και αέρας :p

Έσπασα το digitizer του κινητού ffs (πριν ξεκινήσω τη διαδρομή).... Μου μέτρησε και τη μισή διαδρομή. Φυσούσε και αέρας :p

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος; Πως τα κατάφερες;

Ουσιαστικά, αυτό το οποίο μεταφράζει τα πατήματα των δακτύλων μας, σε κινήσεις στο κινητό. Πολύ χύμα εξήγηση :p

Στα αφής δεν πιέζεις την οθόνη. Πιέζεις/ακουμπάς μία επιφάνεια που είναι από πάνω. Αυτήν η επιφάνεια λέγεται digitizer.

Πολύ χύμα εξήγηση :p

:p

οκ οκ καταλαβα τι λες, σαν αυτα τα κιτακια πριν χρονια που παιζανε στο ebay για 15αρια 17αρια tft...

edit> νευρακια νευρακια? :D

μονο 16 δολλαρια?? εδω ελλαδα δεν παιζει καποιος που τα εχει στοκ-επισκευες με 20?

Θα τα έχει, αλλά με 50+....

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Δεν ξέρω, αλλά δεν φλέγομαι κιόλας. Έστω και για 5 έουρος μόαρ.

Πολύ offtopic-ιάσαμε :p

Δουλεύει τώρα. Απλά εκεί που είναι τα σπασίματα ψιλοφρικάρει. Αν αρχίσουν να φεύγουν κομμάτια θα τσιμπήσω ένα απλό που έχω. Να ηρεμήσω και λίγο από τις tech-πολυτέλειες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.