Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

[MENTION=1243]fotme[/MENTION] [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

Ψήνεται άσχημα να έρθει και ένας φίλος μου, την έχει γενικά την διαδρομή λέει δεδομένου ότι πρόσφατα έκανε 35 κμ βουνό σε αγώνα και βγήκε 2ος ή 3ος.

Θα έρθει και θα φύγει με το δικό του αυτοκίνητο, οπότε ούτε αυτό είναι το πρόβλημα.

Το κόλλημα είναι ότι θέλει να ξέρει πότε θα γυρίσει.

Οπότε να πούμε κατ'αρχάς πότε θα συναντηθούμε εκεί πάνω? Προτείνω στις 9:30, εκτός αν υπάρχει άλλη σκέψη! Δευτερον, ΠΕΡΙΠΟΥ πόση ώρα είναι η διαδρομή? (+- 30 λεπτά, μην τρελαίνεστε)

Ποδηλατάρχοντές μουυυυυ.

Θα πέσει επιχορήγηση τελικά, έχει κανείς να προτείνει κάποιο road bike στα 900€-1200€; Έχω δει Specialized Allez Compact και Bianchi Via Nirone σε αυτές τις τιμές, αλλά θέλω και την γνώμη σας. Κάποιος μου είχε προτείνει κάποια αν θυμάμαι καλά, λίγο καιρό πριν, θα τα δω κι αυτά.

Να ενημερώσω πως επειδή ουσιαστικά δεν θα το πάρω εγώ, μάλλον θα αγορασθεί από μαγαζί στον Πειραιά που είναι γνωστός του χορηγού, αλλά έχει μόνο Specialized.

Thoughts anyone?

EDIT: Λόγω χορηγού ξανά, θα πάμε σε καινούριο για δόσεις κλπ.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

μήπως θέλεις να πεις Allez Comp 105 COMPACT γιατί το απλό Compact είναι στα 838

εξαιρετικό πλαίσιο για τα χρήματα που ζητάει και με καλά περιφερειακά,λίγο σκληρό για πρωτάρηδες στην κούρσα

δες και το αντίστοιχο Secteur http://www.grammariosbikes.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-gear.tpl&product_id=1508&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=100012

στα ίδια χρήματα αλλά άλλης φιλοσοφίας πλαίσιο (endurance)

για την εταιρία,τι να πω και τα 2 ποδήλατα μου είναι specialized και το επόμενο πάλι από αυτήν θα είναι :D

μήπως θέλεις να πεις Allez Comp 105 COMPACT γιατί το απλό Compact είναι στα 838

εξαιρετικό πλαίσιο για τα χρήματα που ζητάει και με καλά περιφερειακά,λίγο σκληρό για πρωτάρηδες στην κούρσα

δες και το αντίστοιχο Secteur http://www.grammariosbikes.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-gear.tpl&product_id=1508&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=100012

στα ίδια χρήματα αλλά άλλης φιλοσοφίας πλαίσιο (endurance)

για την εταιρία,τι να πω και τα 2 ποδήλατα μου είναι specialized και το επόμενο πάλι από αυτήν θα είναι :D

Το Allez Comp 105 COMPACT και το Specialized Secteur COMP 105 2012 του λίνκ σου, είναι στα ~1500€. Φεύγουν αυτά...

Άρα ή Allez Elite Compact ή Allez Sport Compact στα ~1200€ και ~1000€ αντίστοιχα.

Υπάρχουν και τα αντίστοιχα Secteur στις αντίστοιχες τιμές.

Δηλαδή να επιλέξω τιμή και τι ακριβώς θέλω από το ποδήλατο.

με φωναξε κανενας ;

ακομα μετριεμαι αφηστε με στην ησυχια μου:p

btw οκ το canyon εκτος οτι ειναι πιο value for money , με ξενερωνει πως θα εδινα 1000Ε για ενα ποδηλατο το οποιο ΔΕΝ μαρεσει εμφανισιακα.

οχι πως ειναι ασχημο.αλλα γουσταρω και ενα χρωματακι ρε παιδι μου.Δε μπορω αυτη τη μονοτονια του ασπρου/μαυρου

εσεις δλδ θα δινατε ενα σεβαστο ποσο για ποδηλατο το οποιο θα συμβιβαζοσασταν με την καλαισθησια ;

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] η βολτα θα ειναι χαλαρη..Δε ξερω να σου πω στανταρ ωρα..Τι ωρα πρεπει να γυρισει ;

η καλαισθησια δεν ειναι το χρωματακι επιδερμικο μου γομαρακι, η καλαισθησια ειναι η απλοτητα της κατασκευης χωρις να δειχνει την ανασφαλεια του δειχνω φορτωμενος... εννοειται οτι η επομενη κατηγορια δειχνει πιο τουμπανο αλλα κανει και 1500+ευρω... το θεμα ειναι να κρινεις με βαση το real option, εχω αυτα τα λεφτα, αυτες τις επιλογες, ποιο παιρνω .

στην τελικη παρτο και βαψτο μια ηλεκτροστατικη οτι θελεις και κανε request να σου στειλουν αυτοκολλητα αν τα θες να φαινεται εργοστασιακο..

Το Allez Comp 105 COMPACT και το Specialized Secteur COMP 105 2012 του λίνκ σου, είναι στα ~1500€. Φεύγουν αυτά...

Άρα ή Allez Elite Compact ή Allez Sport Compact στα ~1200€ και ~1000€ αντίστοιχα.

Υπάρχουν και τα αντίστοιχα Secteur στις αντίστοιχες τιμές.

Δηλαδή να επιλέξω τιμή και τι ακριβώς θέλω από το ποδήλατο.

περίμενε λίγο να αλλάξουν τα μοντέλα και να παρουσιαστούν τα του 2013 (σε 1 μήνα από ότι έμαθα)

θα πέσουν οι τιμές στα ποδήλατα του 2012 και ίσως δεις κάτι καλύτερο σε αυτά που έρχονται

διαφωνω καθετα

θα παιρνες ενα αμαξι που δε σαρεσει εξωτερικα γτ ειναι καλυτερο απο τα αλλα ;

η δε θα δινες λιγα παραπανω η τα ιδια λεφτα με ελαφρως μειωμενα περιφερειακα για ενα ποδηλατο που σαρεσει εξωτερικα ;

συγκρινεται με αυτο ;

CUBE PELOTON RACE 2012 | ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΛΑΜΙΑΣ KATSANTONIS BIKES

η με αυτο ;

http://www.katsantonisbikes.gr/sites/default/files/peloton-pro-3f.jpg

εβαλα δυο τυχαια που ειχα ανοιχτα στη μπαρα του firefox

διαφωνω καθετα

θα παιρνες ενα αμαξι που δε σαρεσει εξωτερικα γτ ειναι καλυτερο απο τα αλλα ;

η δε θα δινες λιγα παραπανω η τα ιδια λεφτα με ελαφρως μειωμενα περιφερειακα για ενα ποδηλατο που σαρεσει εξωτερικα ;

συγκρινεται με αυτο ;

CUBE PELOTON RACE 2012 | ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΛΑΜΙΑΣ KATSANTONIS BIKES

η με αυτο ;

http://www.katsantonisbikes.gr/sites/default/files/peloton-pro-3f.jpg

εβαλα δυο τυχαια που ειχα ανοιχτα στη μπαρα του firefox

λατερνα εκ λαμιας το πρωτο, γλυκουλικο το δευτερο αλλα και παλι ¨φορτωμενα¨ρε παιδι μου... αλλα οκ γουστα ειναι αυτα εφετζακο φιλε μου!! :jester:

και το αμαξι δεν εχει καμια σχεση με τα ποδηλατα, εχουν ξεχωριστο design περαν απτα χρωματα... εσυ κολλας στο στικερ!

Έγινε επεξεργασία από fotme

αν κατι χαιρομαι παντως , ειναι να κοιταζω το ποδηλατο μου..

η μιση χαρα στο να καβαλησεις το ποδηλατο σου ειναι να σαρεσει κιολας.

τωρα αν θες να το εχεις σαν εργαλειο , παω πασσο.

οταν θα βρω ενα ποδηλατο με 60Ε για να πηγαινω τα 2,8χιλιομετρα της δουλειας , δε θα κοιταξω ουτε χρωμα ουτε αν οι ζαντες ειναι σκουριασμενες

οπως και ο πιο πανω ετσι και εγω θα διαχωρισω το καλαισθητο απο το προσπωπικο γουστο.

Παντως ναι...αν δε σου αρεσει (και) οπτικα ..δε το παιρνεις αλλα εγω ειμαι απο την αλλη μερια.

(η διχρωμια εχει πολλα χρωματα και παλι:p)

Επειδή βαριέμαι να ψάξω, υπάρχει πρόταση για απλό πίσω φως και μπροστινό που να μπορώ να το χρησιμοποιώ ώς φακό με Cree Leds? tnx :D

λινκ μι και με μαγαζι, ιμπει κλπ για να αγορασω.

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] η βολτα θα ειναι χαλαρη..Δε ξερω να σου πω στανταρ ωρα..Τι ωρα πρεπει να γυρισει ;

Δεν ξέρω ρε άνθρωπε, να ξέρει στο περίπου την ώρα θέλει, δεν θυμαμαι αν μου είπε τι ωρα θέλει να είναι πίσω.

Αν μου πεις πχ 12:00, να μην φτάσει 14:00, αυτό θέλω.

Όλοι καλά με το 9:30 εκεί?

Προσωπικά δεν με χαλάει το εκ Λαμίας :p

Θα περιμένω λίγο ακόμη όπως πρότεινε κι ο [MENTION=1006]wrong method[/MENTION] και θα δω, αλλά σχεδόν σίγουρα θα πάω σε Specialized κυρίως λόγω του 2ου ατόμου στην συνάρτηση αγοράς.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.