Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Κάνε το μισό γύρο εσύ.. και να την πέσεις στα χωράφια για ύπνο κι αύριο πάλι :hehe:

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

μα 35χιλιομετρα βουνου μονο και 1300υψομετρικα οταν στο freeday κανω 100?:D:D :p

γτ ολοι πανε κομματια στο γυρο δεν μπορεις να πας πιο κοολ για αρχη?

αλλο το freeday αγαπουλη [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION], αλλο ο γυρος της παρνιθας etc.. μην τα μπερδευεις αυτα τα δυο ματακια μου γλυκα..και ασε τις διακρισεις!!

οχι Σπυρο

αν πας κομματια δε θα βγαλεις ουτε την μιση διαδρομη

διακρισεις ; εννοειται

εφοσων οπως λες εινια 2 διαφορετικα πραγματα , δε θα πρεπε καποιος να τα σχετιζει :)

ασε τους χαρακτηρισμους δημοσιως :D

μα 35χιλιομετρα βουνου μονο και 1300υψομετρικα οταν στο freeday κανω 100?:D:D :p

Εσύ είπες "Χαλαρά για αρχή" :baby: ! Προφανώς θα έβαζες κάτι δύσκολο, αλλά το τόσο δύσκολο μετά το "χαλαρό" δεν το περίμενα :hehe:.

To freeday κάνει περίπου 50-70, δεν κάνει 100 ποτέ νομίζω, πως το έκανες εσύ? Προφανώς το freeday το βγάζω χαλαρά, κουράζει μόνο επειδή τελοιώνει αργά το βράδυ, και την κούραση την νοιώθω όταν πάω σπίτι και μετά..

δεν εχω παει ποτε σε freeday

μια φορα προσπαθησα κατι σαν μινι freeday λογω το οτι κανονιζε την βολτα ο φραγμας και εφυγα

παλια εχουν γινει 100χιλιομετρα

100 χμ σε 12 ώρες, με 9423472424 ^ 43 στάσεις.

Αλλά είπαμε να κάνουμε και ποδήλατο ε

SportsTrackLive | agras | Cycling

Τελικά είχατε δίκιο [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=1006]wrong method[/MENTION] για έξτρα μπλουζες/αντιανεμικά. + ότι δεν είχα φώτα...

Φτάνω Σπηλιά, στάση, πέφτει η θερμοκρασία, πέφτει και ο ήλιος, πάω να ξεκινήσω και τον ήπια. Αναστροφή!!! 1011 υψομετρικά. Καλά ήταν και αυτά. Άλλη φορά νωρίτερα.

Ο Κίσσαβος στο βάθος

wxTQI.jpg

Στάση στην Σπηλιά

vHe5P.jpg

Ένα μέρος της ανηφόρας. Υπέροχη διαδρομή. (και που... :p )

s2023.jpg

ωωωω ρε φίλε μια ανηφόρααααααα :man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love:

τέλεια διαδρομή :D

ok για το αντιανεμικό στο είπα γιατί την έχω πατήσει και εγώ

ανέβηκα μια χαρά,αλλά έφαγα πολύ κρύο στην κατάβαση και με το jersey δεν....

Και έκανα την μισή σχεδόν :( (όχι από αυτήν που βλέπεις :p , από αυτήν που είχα πει προχθές)

Τον δάγκωσα μέχρι να στεγνώσει το jersey. Αλλά γούσταρα τόσο που κατέβαινα τάπα, που δεν με ένοιαζε τίποτα :jump:

[MENTION=9964]snik[/MENTION] : Έχεις να φας πολύ πόνο :hehe:

btw [MENTION=23]DJD[/MENTION] παίζει μόντα, να βάλω και εγώ 42άρι; Πολύ βαρύ το 25άρι. Επίσης....τα Πυρηναία ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Και έκανα την μισή σχεδόν :( (όχι από αυτήν που βλέπεις :p , από αυτήν που είχα πει προχθές)

Τον δάγκωσα μέχρι να στεγνώσει το jersey. Αλλά γούσταρα τόσο που κατέβαινα τάπα, που δεν με ένοιαζε τίποτα :jump:

[MENTION=9964]snik[/MENTION] : Έχεις να φας πολύ πόνο :hehe:

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=1446]Dolly[/MENTION]

πες στον φιλο σου να μου δωσει το ποδηλατο σου ωστε οταν κατεβει ο κυριος απο τον καμπο να παω να τον λιωσω

Πήγαινε με όπου θες. Απλά να έχει και μερικές κατηφόρες ταπίσιες :man_in_love:

btw [MENTION=23]DJD[/MENTION] παίζει μόντα, να βάλω και εγώ 42άρι; Πολύ βαρύ το 25άρι. Επίσης....τα Πυρηναία ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

lol αν έχει το μακρύ πίσω ντεραγιέ μπορείς να βάλεις μέχρι 28 πίσω. Πρέπει να βγουν.. αλλιώς θα φωνάξω ελικόπτερο να με πάρει από καμιά κορφή :hehe:

100 χμ σε 12 ώρες, με 9423472424 ^ 43 στάσεις.

Αλλά είπαμε να κάνουμε και ποδήλατο ε

Ρε μαγκες το freeday δεν ειναι ποδηλατο με την εννοια του hardcorα/fitness ποδηλατη (που για μενα ξεκινα κατηγορια gomar, l2phile k πανω), ειναι μια εναλλακτικη συνευρεση ατομων με κοινο τη βολτα με ποδηλατο. Το club, το μπουζουκι κ το λουλουδι ειναι συνευρεση ατομων με κοινο τη μουσικη, το ποτο, το νταραβερι..

Δηλαδη στο freeday, αντι να πας για ποτo, πας για ποδηλατο..Εμενα μου φαινεται fair deal μια φορα στο οσο τοσο.

Συμφωνω απολυτα ομως στη βαση του δεν συναδει οτι καποιος ειναι ποδηλατης και ιστορια κ καλα, με το να παει ΜΟΝΟ στα τυπου freeday. Δεν σημαινει αυτο ομως οτι πρπει να αποκλεισουμε ατομα να κανουν κανονικο biking επειδη πηγαινουν στο freeday και ουτε να επιτρεψουμε στον εαυτο μας τον τυφλο αποκλεισμο αυτων των θεσμων, επειδη και καλα δεν ειναι "η βολτα" στα κυβικα μας.. Ολα καλα ειναι, αρκει να ξερεις για τι τα κανεις.

Υπο αυτο το πρισμα, Gomar, επειδη γνωριζω το ενδιαφερον σου να ενθαρυνεις/παροτρυνεις να μπορεσουν οι αλλοι, αυτοχειρεις ομως, με τον τυφλο σου αποκλεισμο/διαχωρισμο σε κατι "low level" οπως το freeday.. νταξει δεν ειναι κ στιγμα, active προσεγγιση στην βραδυνη σου εξοδο ειναι..

Το freeday ειναι μια πολη καλη αρχη για καποιον που θελει να δοκιμασει να βαλει το ποδηλατο στη ζωη του...μετα, οτι θελει κ μπορει ο καθενας, ολα ειναι σεβαστα, αρκει να κανεις πεταλι..

Ρε μαγκες το freeday δεν ειναι ποδηλατο με την εννοια του hardcorα/fitness ποδηλατη (που για μενα ξεκινα κατηγορια gomar, l2phile k πανω), ειναι μια εναλλακτικη συνευρεση ατομων με κοινο τη βολτα με ποδηλατο. Το club, το μπουζουκι κ το λουλουδι ειναι συνευρεση ατομων με κοινο τη μουσικη, το ποτο, το νταραβερι..

Δηλαδη στο freeday, αντι να πας για ποτo, πας για ποδηλατο..Εμενα μου φαινεται fair deal μια φορα στο οσο τοσο.

Συμφωνω απολυτα ομως στη βαση του δεν συναδει οτι καποιος ειναι ποδηλατης και ιστορια κ καλα, με το να παει ΜΟΝΟ στα τυπου freeday. Δεν σημαινει αυτο ομως οτι πρπει να αποκλεισουμε ατομα να κανουν κανονικο biking επειδη πηγαινουν στο freeday και ουτε να επιτρεψουμε στον εαυτο μας τον τυφλο αποκλεισμο αυτων των θεσμων, επειδη και καλα δεν ειναι "η βολτα" στα κυβικα μας.. Ολα καλα ειναι, αρκει να ξερεις για τι τα κανεις.

Υπο αυτο το πρισμα, Gomar, επειδη γνωριζω το ενδιαφερον σου να ενθαρυνεις/παροτρυνεις να μπορεσουν οι αλλοι, αυτοχειρεις ομως, με τον τυφλο σου αποκλεισμο/διαχωρισμο σε κατι "low level" οπως το freeday.. νταξει δεν ειναι κ στιγμα, active προσεγγιση στην βραδυνη σου εξοδο ειναι..

Το freeday ειναι μια πολη καλη αρχη για καποιον που θελει να δοκιμασει να βαλει το ποδηλατο στη ζωη του...μετα, οτι θελει κ μπορει ο καθενας, ολα ειναι σεβαστα, αρκει να κανεις πεταλι..

απολογεισαι γιατι κανεις freeday πουλακι μου ;:hehe:

τι να απολογουμε μωρε λακαμα? σε ποιον? για πιο λογο!!?? :magic:

ps&edit> sto freeday εχω παει 2 φορες...στο halbike(?) αρκετα περισσοτερες αλλα μονοψηφια νουμερα..but who cares, ειναι βολτα με ποδηλατο, δεν ειναι στιγμα, ειναι ενεργος τροπος ζωης..

:p

σε πειραζω

να κανονισουμε να ξεσκουριασει το canyon bro

τα φρενα κομπλε ;

εμενα το ποδηλατο μου ειναι ΑΘΟΡΥΒΟ τελειως :D

εμενα μπροστα ειναι μονιμως δαγκωμενο και θελει καθε 2-3η βολτα ξεσφυγμα/σφυξιμο..μαλλον φταιει ο αποστατης-λαμακι που βιαστηκε την πρωτη φορα..στην αλλαγη τακακια θα το αλλαξω, εκτος αν στην πορεια καταληξω σε formula R1.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.