Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Αν κάθεσαι σωστά, ναι.

Εγώ πάντως όσο πιο έντονα κάνω και όσο πιο πολύ σκύβω (στο ποδήλατο :p ) τόσο πιο εύκολα μουδιάζω (αν αυτό λες καταπόνηση). Δεν ξέρω αν σχετίζεται και με τον ιδρώτα. (τα κάνω μούσκεμα κάτω)

Πάντως ένα ανέξοδο tip είναι να σηκώνεσαι ανά 10 - 20 λεπτά από την σέλα.

Ερώτηση του noob της παρέας: Τι λίπανση προτείνεται για την αλυσίδα? Κάπου πέτυχα ένα Cosmos Lac chain lubricant 210. Όπως το είδα είναι λεπτό γράσο σε spray μορφή. Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Όπως καταλάβατε κάνω τα πρώτα μου βήματα στο χώρο του ποδηλάτου και είμαι παντελώς άσχετος

Λάδι μηχανής, γιατί αυτό βρήκα στην αποθήκη... εδώ και 1 χρόνο (που ξεκίνησα πάλι το ποδήλατο δηλαδή) Δεν ξέρω το shimano του [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] πόσο καλύτερο είναι. Έχω και μία μλκία silicon oil shiFt σε spray, αλλά τσουλάει χειρότερα.

μην βάλεις γράσο, χρησιμοποίησε ή το λεπτό της singer (3 ευρώ) ή MUC OFF (12 ευρώ)

το δεύτερο μένει στην αλυσίδα παραπάνω,δεν τραβά σκόνες και σκουπίδια και οι αλλαγές είναι πιο μαλακές

tip: πάρε το φθηνό και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς περισσότερο με το ποδήλατο, αγοράζεις και το άλλο

τα σπρευ ποτε δε τα συμπαθησα στο ποδηλατο.

το λαδι της μηχανης , ειναι αρκετα χοντρο (εβαζα και απο αυτο) αλλα μαζευει ΑΜΕΣΑ σκονη η αλυσιδα και δυσκολο στον καθαρισμο.

το λαδακι της σιμανο που πηρα φαινεται αρκετα καλο

5Ε.ενα μπουκαλακι

Μάμησε τα. Εγώ έχω και ένα πιτσιλιτήρι που ρίχνει πράμα και γίνονται νιμού όλα.

Με μία φορά τον μήνα πόσο κρατάει [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] ? 5 euro πήρες το 50mL?

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION] την κεράμικ έχεις;

Να την κάνω κι εγώ την ερώτηση μου.

Νομίζω πως κλείνω προς Giant Defy 4 και το πιο πιθανό είναι να το πάρω άμεσα σχετικά.

Έχει κανείς να πει γνώμη η κάποια αντιπρόταση;

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Μάμησε τα. Εγώ έχω και ένα πιτσιλιτήρι που ρίχνει πράμα και γίνονται νιμού όλα.

Με μία φορά τον μήνα πόσο κρατάει [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] ? 5 euro πήρες το 50mL?

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION] την κεράμικ έχεις;

Chain lube Lubricant της MUC-OFF.αυτή έχω.αφού καθαρίσω την κασέτα-αλυσίδα-δισκους

και με το ποδήλατο στο stand,ρίχνω στην αλυσίδα και με το χέρι κάνω 2 περιστροφές στο πετάλι.

αν δεν πλύνω το ποδήλατο,η λίπανση κρατά γύρω στις 20-25 μέρες

επαναλαμβάνω μόλις αρχίζω να ακούω το κρακκκ από τις αλλαγές στις ταχύτητες

Να την κάνω κι εγώ την ερώτηση μου.

Νομίζω πως κλείνω προς Giant Defy 4 και το πιο πιθανό είναι να το πάρω άμεσα σχετικά.

Έχει κανείς να πει γνώμη η κάποια αντιπρόταση;

γνωμη οχι ,αντιπροταση σιγουρα θα πεσει αν πεις λεφτα που θες να δωσεις γενικα και αν μπορεις/θες να το παρεις απο εξω.

@NTG 800€ μέγιστο ποσό. Αν μπορούσα παραπάνω, είχα δει και ωραιότατα Bianchi και Specialized κλπ :)

Για αγορά από έξω, οκ, απλώς θα προτιμήσω από εδώ αν είναι εύκολο.

Δεν ειναι ασχημο αλλα καλυτερα να περιμενει μηπως βγει κατι αλλο καλυτερο, εγω πριν ενα μηνα πετυχα orbea aqua ttg 2010 με full tiagra στα 650 ενω αυτο βλεπω ειναι με 105 που ειναι χειροτερη σειρα.

Γενικα παντως Arkan αν ψαχνεις και μεταχειρισμενα βγαζει κατα καιρους καλα ποδηλατα το φορουμ του cyclist.

Μετακομισες και αλλαξες ονομα??:p

Απο specialized μιας και το ανεφερες υπαρχει το ΑLLEZ compact στη τιμη που δινεις.

Αν ειναι θεμα δλδ σκελετου..(μιας και περιεφερειακα ψιλομοιαζουν)

Έγινε επεξεργασία από ΝTG

Ύψος 1,75m οπότε αν θυμάμαι καλά, ψάχνω κάτι γύρω στα 55cm, έτσι δεν είναι;

Θα το ψάξω λίγο το forum, μήπως βρω κάτι αντίστοιχο, δεν καίγομαι και τόσο να είναι καινούριο το ποδήλατο!

Edit: Btw, αυτά τα orbea είναι αξιόλογα; Τα έχω πετύχει εδώ κι εκεί.

Edit #2: Η μετακόμιση για μένα πήγαινε; Μπερδεύτηκα! :p

Έγινε επεξεργασία από Arkan

[MENTION=9964]snik[/MENTION]: Πάει Sora < Tiagra < 105 < Ultegra < Durace (Κάπου στο τέλος χώνονται και κάτι ηλεκτρονικές σειρές Di2)

[MENTION=6455]Arkan[/MENTION]: Από μέγεθος αυτό σου κάνει ταμάμ. Η Ideal έχει άλλα νούμερα.

(προς αποφυγή παρεξηγήσεως, δεν είναι δικό μου το ποδήλατο)

Ξεκίνησαν οι καθυστερημενιές.... 34130_1483961774986_1112121712_31387071_1373126_n.jpg?w=210&h=300

[MENTION=9964]snik[/MENTION]: Πάει Sora < Tiagra < 105 < Ultegra < Durace (Κάπου στο τέλος χώνονται και κάτι ηλεκτρονικές σειρές Di2)

Εχεις δικιο l2phile λαθος μου το εγραψα βιαστικα και μπερδεψα τις σειρες :X:. Αρα το stage ειναι μια χαρα προταση σε αυτα τα χρηματα αν ειναι σε καλη κατασταση και ειναι στο υψος σου.

ένας γρήγορος γύρος με σούπερ καιρό και ιδανική για ποδήλατο θερμοκρασία

στην κορυφή φυσούσε λίγο αλλά γενικά το ευχαριστήθηκα :D

mt5 by method01 at Garmin Connect - Details

στην είσοδο για το χιονοδρομικό

dscn0292je.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.