Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

βαση σε βαση μου ειπε βαση σε βαση σας λεω

τι να σας πω τωρα παραπανω.Ενταξει δε θελω να την τρελανω αλλο την κοπελα.

και αφου εισαι ντροπαλος και δεν ξαναρωτας, εσυ τι καταλαβες τοσο ευκολα που δεν ξαναρωτησες εκεινη τη στιγμη? και στην τελικη τι μας ρωτας εδω μεσα λεγοντας βαση βαση 11 ποντοι, να σου πουμε τι? το μεγεθος το βρηκες τι θελεις παλι τωρα?? μηπως δεν μας γουσταρεις κ θες μια βουρτσα να μας παρεις, οπως λεει και το ασμα?

εδιτ> ελπιζω να μην εστειλες αυτες τις αοριστιες στην κανυον κ να περιμενεις να παρεις σοβαρη απαντηση και μετα να μας γκρινιαζεις. θα αναφερεις αντικειμενικα κ ποσοτικοποιημενα κριτηρια!.... βαση-βαση, τι πα να πει βαση-βαση, βαση απτα φρυδια που ως τη βαση που τα γραπωνεις??!!

Έγινε επεξεργασία από fotme

fotme επειδη δε ξερω ουτε τι ειναι το στεμ ουτε τι εννοει καποιος βαση με βαση , θεωρησα οτι πρεπει να ρωτησω εδω.ασυναρτησιες λοιπον δεν ειναι οταν καποιος δε ξερει.

δεν ειπα ασυναρτησια αγαπη, αοριστια ειπα, εχει διαφορα... Το στεμ ειναι ο λαιμος στα αγγλικα, το μηκος του μετριεται απτο κεντρο του πηρουνιου (εκει που ειναι η βιδα) εως το κεντρο του τιμονιου εκει που πιανει με το μετωπο (τουλαχιστον ετσι μου εβγαιναν τα 90μμ του δικου μου), λογικα της φιλης σου πρπει να ειναι 100αρης- μπορει και 90- αν θεωρησουμε οτι απο βαση σε βαση ειναι απτην αρχη του στεμ(λαιμου) εως το ακρο του τιμονιου..

Σορρυ αν φαινομαι αυστηρος, επιτηδες το κανω, διοτι αν μιλας υποκειμενικα ο μηχανικος δεν μπορει να σε καταλαβει αν δεν βλεπει γτ συζητας και ως εκτουτου δεν θα απαντησει σε αυτο που θες να ακουσεις.. :flower:

νταξει δε βγαινει και για συγκεκριμενο υψος σε εκατοστα το καθε ποδηλατο.

Εχει ενα ευρος ~10cm

Αν ειναι να ξεβολευτει δλδ για 1 cm στο stem κιολας...τι να πω?

Παρτο 110cm ρε ιασωνα..πιστευω θα το φτανεις :p

(τι διαολο ..και με τη σελα καλυπτεται η διαφορα).

Χωρια που το κοστος καλυπτεται με μια βολτα λιγοτερη στο βουνο:p

με την ανύπαρκτη εμπειρία μου εύκολο μου φάνηκε :p

(just kidding, δεν έχω ιδέα)

οχι πολυ δυσκολο αλλα εγω το εβγαλα σε 40 λεπτα και 2 πτωσεις, χωρις τα αλματα.

βεβαια πολυ ωραιο χωμα, ουτε στην παρνηθα τετοιο χωμα και βλαστηση.

Πρόβατα φυλάνε ή τίποτα δενδράκια...;

Παναγια μου! ο χειροτερος μου φοβος!Απαπαπαπα!!

Αναστροφη ορθοπεταλιες και δεν θα κοιτουσα πισω! Αμα ειναι 1-2 νταξ αλλα με τοσα σκυλια....

Έγινε επεξεργασία από Evan

My short-sleeve jersey story...

Είχα πάρει ένα από wiggle. Καλό νούμερο, μάπα συνδιασμός χρωμάτων. Το επιστρέφω (χωρίς να πληρώσω μεταφορικά, γιατί είχαν κάνει λάθος σε ένα άλλο πράγμα). Μου κάνουν refund. Παραγγέλνω από crc. Καλό χρώμα, ultra big fat giant μέγεθος.

Οπότε οι επιλογές είναι:

α) Το επιστρέφω και σκάω και +7 ευρώ για μεταφορικά.

β) ....

Έγινε επεξεργασία από DJD

αλλα οταν ακουω αποψεις παρε καλυτερα τετοιο μηκος σελας , τοσο υψος κρανκ τοσο λαιμου..

τοσο κανω πισω στην αγορα.

Μα γιατί τότε δεν αφήνεις κατά μέρος τις γνώμες του καθενός και να πας να σε μετρήσει ένας επαγγελματίας. Έχω δει από κοντά μηχάνημα μετρήματος και εγκρίνω. Πόσο να είναι πια το κόστος μιας μέτρησης; Θα την έχεις για πάντα.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

Μα γιατί τότε δεν αφήνεις κατά μέρος τις γνώμες του καθενός και να πας να σε μετρήσει ένας επαγγελματίας. Έχω δει από κοντά μηχάνημα μετρήματος και εγκρίνω. Πόσο να είναι πια το κόστος μιας μέτρησης; Θα την έχεις για πάντα.

Ένα εικοσάρικο max... Σου μένει για πάντα(εκτός αν ψηλώνεις ακόμα :red:) και σαν απόσβεση στήνεις σωστά και το mtb

Είναι ακόμα στην ανάπτυξη.. :hehe::hehe:

20άρικο για σωστό fitting, που ωρε; Εκτός αν πας σε μαγαζί και απλά σε βάλουν επάνω σε ένα ποδήλατο και σου πουν θέλεις medium :p Από την εμπειρία μου (εδώ τουλάχιστον) θες ένα 70άρι στο νερό για σωστό fitting (μέσω software καμερών κτλ) ή τουλάχιστον 160-170 για το πιο προχωρημένο της Retul.

Είχα κάνει σωστό fitting στο πρώτο ποδήλατο, θα βρω που έχω το report από μετά και θα το ανεβάσω.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.