Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION]

γιατι δεν βγαζεις μονιμα την μπαταρια , το φως , το παγουρι , το τσαντακι πισω για να ελαφρυνεις το ποδηλατο ;

τσαντα με υδροδοχειο δεν εχεις ; αν ναι παρε!

τρελέ μου φίλε :p είμαι στα 12,4 kg.να κερδίσω μερικά γραμμάρια βγάζοντας τα φώτα-τη νύχτα μετά πως θα βλέπω;

το παγούρι που τώρα το καλοκαίρι πίνω νερό σαν καμήλα;

στο σακίδιο πλάτης έχω ένα αντιανεμικό,2-3 παστέλια,mp3 player- όσο το δυνατόν λιγότερα,γιατί δεν μου αρέσει το βάρος στην πλάτη

το τσαντάκι πίσω έχει 2 σαμπρέλες και ένα λεβιέ και προχτές ήταν η πρώτη του βόλτα :D

για την κούρσα τώρα,είμαι της γνώμης να πάρεις το μεγαλύτερο νούμερο (53) γιατί αν το ποδήλατο που θα έρθει από την canyon σου είναι μικρο τι θα κάνεις ;επίσης διάβασες για τα νύχια και τη συμπεριφορά της εταιρίας στο cyclist;

καλό το online σύστημα και μένα με ενδιαφέρει να δίνω λιγότερα για περισσότερα αλλά εδώ δεν μιλάμε για φώτα ούτε για μπαταρίες ή σέλες

[MENTION=23]btw αποχη απο το ποδηλατο για 20 μερες περιπου λογω εντολης γιατρου

δλδ?????τι έγινε ρε???

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
τρελέ μου φίλε :p είμαι στα 12,4 kg.να κερδίσω μερικά γραμμάρια βγάζοντας τα φώτα-τη νύχτα μετά πως θα βλέπω;

το παγούρι που τώρα το καλοκαίρι πίνω νερό σαν καμήλα;

στο σακίδιο πλάτης έχω ένα αντιανεμικό,2-3 παστέλια,mp3 player- όσο το δυνατόν λιγότερα,γιατί δεν μου αρέσει το βάρος στην πλάτη

το τσαντάκι πίσω έχει 2 σαμπρέλες και ένα λεβιέ και προχτές ήταν η πρώτη του βόλτα :D

για την κούρσα τώρα,είμαι της γνώμης να πάρεις το μεγαλύτερο νούμερο (53) γιατί αν το ποδήλατο που θα έρθει από την canyon σου είναι μικρο τι θα κάνεις ;επίσης διάβασες για τα νύχια και τη συμπεριφορά της εταιρίας στο cyclist;

καλό το online σύστημα και μένα με ενδιαφέρει να δίνω λιγότερα για περισσότερα αλλά εδώ δεν μιλάμε για φώτα ούτε για μπαταρίες ή σέλες

δλδ?????τι έγινε ρε???

Τπτ ανησυχητικο αλλα για καλο και για κακο ακολουθω αυτη την αγωγη:)

οσο για το ποδηλατο πραγματικα δε μπορω να καταλαβω..

με μπερδευει πολυ ο [MENTION=23]DJD[/MENTION] και μου σπαει τα νευρα

Εχω παψει να διαβαζω στο cyclist σαν φορουμ.Τι λενε ;

Στείλτους email όπως σου είπα, και γράψτους επίσης ότι σύμφωνα με την γεωμετρία του 50άρι θα προτιμούσες 170άρι crankset και 100μμ στεμ (γιαυτό δεν είμαι σίγουρος, μονο με δοκιμές, σωστό fitting θα το βρεις). Αν χρειάζεσαι βοήθεια να συντάξεις το email σφύρα.

Εγώ σε μπερδεύω ρε; Πήγαινε πάρε ότι θες λοιπόν και μην μας πρήζεις τότε, άιντε :p

Εναλλακτικά, υπάρχουν εταιρείες (δε ξέρω στην ελλάδα) με ειδικά ποδήλατα για μετρήσεις που σου βγάζουν ακριβώς τι χρειάζεσαι να πάρεις, μιλάς όμως για κανά 100αρι στο νερό.

Τπτ ανησυχητικο αλλα για καλο και για κακο ακολουθω αυτη την αγωγη:)

Εχω παψει να διαβαζω στο cyclist σαν φορουμ.Τι λενε ;

σιδερένιος μαν,εύχομαι οι 20 μέρες να περάσουν γρήγορα

CANYON BIKES - Page 228

Διάβασε όλο το thread γιατί πιο μετά βγαίνουν κι άλλα στη φόρα, ο τύπος το κοπάνησε, προφανώς και δεν καλύπτετε από εγγύηση το ηθελημένο κοπάνημα :p Αλλιώς μετά από κάθε τρακάρισμα θα είχαμε νέο αυτοκίνητο :D

Σιγά μην τους πεις να τα αλλάξουν και σου πούνε όχι.

Το δικό μου είναι 50ρι με 170 βραχίονα και 110 στεμ.

ωραιος DJD, εσυ στο xls το εφτιαξες το πινακακι? και φιλος του γατουλη και μερακλης. [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] σε βλεπω για 50 + μεγλυτερο stem..

Ναι εγώ το έφτιαξα.

Κάτσε να δεις, θα το πάρει, θα βρει κάτι στραβό μαζί του, και μετά θα βρίζει ότι φταίω εγώ :hehe:

λοιπόν παρατήρησα πώς το πίσω λάστιχο του mtb εχει αρχίσει να διαλύεται και ψάχνομαι για καινούργιο.Τί προτείνετε?το ποδήλτατο(ideal axion) το έχω για πασπαρτού, οπότε θα πάει και σε δρομο, όμως και αρκετούς χωματόδρομους-μονοπάτια.

Λέω να παρω και αυτα τα λαστιχα για να τα βάζω όταν πηγαίνω σε δρομο. αξίζει?

(edit> sorry για το διπλο ποστ, νομιζα οτι δεν ποσταρα)ωραιος ο DJD, φιλος, στα εβαλε και σε xls...ανντε!

Οπως ειπα και πριν [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION], σεκοβω για 50αρι με μεγαλυτερο στεμ (στειλτους μυνημα ομως).

50 γιατι? Γιατι η διαφορα στο toptube ειναι 531-519=12 + αλλα 10 απτο στεμ, οποτε το ισοφαριζεις με 100mm λαιμο, απο 80 που εχει το 50αρι...

Επισης το καβαλο σου λες οτι ειναι 70ποσο...το seattube στο 50αρι ειναι 475mm+165 το crank+20mm η φλουδα της σελας, τι μενει? max 50-60mm να σηκωσεις τι σελα (που ειναι ωραια να ειναι ψηλα η σελα+ πιο aggresive).. αν παρεις το 53 θα σου μεινει 515+170+20= σχεδον 0... απατη οψη...

edit2> ακομα να φερει ο αντιπροσωπος τα ασφαλτινα λαστιχα, 2 weeks ffs!

τα σταρακια τι ειναι, τα allstarακια που θα σηκωσουν την κουπα εννοεις!!??

ωραιος σκελετος με εσωτερικο cabling και μαρεσει πως το ψαλιδι ενωνεται με το seat/top tube, monoqoque ειναι? Απτην αλλη πολλες ακτινες η ζαντα, και το κιτρινο brandlogo ειναι απατη. θα το προτιμουσα με all black ζαντικο και record set που ειναι σκουροχρωμο. Τα νερα που κανει ειναι αποτι? carbon ειναι το bike?

edit> ξυλινο ειναι??

Ξύλινο σκαλιστό! Κι οι ζάντες επίσης γιαυτο ειναι και πολυακτινο.

7177023020_2f4b9b79f0_c.jpg

7177023554_25ff09a51a_c.jpg

Μια που έπιασες τα ξύλα, αυτά μου έκαναν εντύπωση.

Cerchi Ghisallo - Cerchio Pista

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wFtgVfDu5Vg&feature=colike]Inside Cerchio Ghisallo (part 2).m4v - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=l79hjU1oWCg&feature=colike]Inside Cerchio Ghisallo (part 3).m4v - YouTube[/ame]

Μια που έπιασες τα ξύλα, αυτά μου έκαναν εντύπωση.

Τέτοιες ζάντες φοράει!

θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε το πως συμπεριφέρεται στον δρόμο

είναι ξερό σαν κούτσουρο ή ελαστικό και απορροφητικό σαν carbon ?

οταν θα ξεμεινω απο ξυλα στο τζακι

θα βαλω το ποδηλατο.lol ξυλινο ποδηλατο...

btw σας ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες μερες που ασχοληθηκατε μαζι μ :D

για ολα φταιει ο Fotme που δεν φιλοτιμηθηκε να με μετρησει απο κοντα..

οποτε ειπαμε καλυτερη επιλογη 50αρη με 170κραν και 90 η 100στεμ

αν τυχων το παρω και δε μπορω να κανω Αθηνα - Αχλαδι 3 ωρες θα παω μεχρι δουβλινο να τακτοποιησω καποιον :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.