Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

αμάνικα όχι, αλλά με τόσο ήλιο, ή δεν πας πουθενά από 12:00-18:00 ή πλακώνεσαι στο αντιηλιακό (το οποίο αναμιγνύεται με τον ιδρώτα και γίνεσαι χάλια μετά από λίγο)

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Βράδυ ρε συ. Απλά να έχεις φώτα, όχι σαν εμένα... :p

Σήμερα ξεκίνησα με νορμάλ όρεξη. Στα 10 χιλιόμετρα είχε πέσει στην μέση. Στα 15 στην μηδέν :p . Κάπου εκεί και για μερικά χιλιόμετρα ο δρόμος ήταν μουσκίδι. Γούσταρα λιγο και συνέχισα. Στα 35 περίπου μπαίνω σε τρελή φόρμα* (+ όρεξη). Κάνω 15 χμ ακόμη κομματιαστά....και μόλις πάω σπίτι, βλέπω ότι το πρόγραμμα είχε σταματήσει να μετράει στα 37χμ. FFS, fcuking sportstracklive + htc desire

[MENTION=23]DJD[/MENTION] : Πως τα πάω με Rule #9 ? :p

nki9E.jpg

7RiK6.jpg

*Btw φαντάζομαι καταλαβαίνετε τι εννοώ με το "φόρμα". Στην αρχή πας γρήγορα και πεθαίνεις και όταν είσαι "σε φόρμα" στα @@ σου. Δεν νοιώθεις τίποτα.

Το έχει μελετήσει κανείς αυτό το "φαινόμενο";

Είναι γενικά σαν όλα τα αθλήματα;

Εξαρτάται από το φαγητό, από τη διάθεση, από την προθέρμανση;

Μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο προ της "φόρμας";

(και ότι άλλο ξέρετε)

οσα χρονια κανω ποδηλατο ειχα αυτο το θεμα με την διαφορα.

στα χερια οχι τοσο αλλα ενταξει ειναι πιο προβλεπομενο.

Στα ποδια ομως αν βγαινεις καθε μερα εξω γτ καιγεσαι καθε φορα ,ειναι πολυ αστειο σαν εικονα

Αλεξανδρε , μου συμβαινει συχνα αυτο που λες αλλα κανεις ενα λαθος

ΔΕΝ ξεκινας πλακωμενος.Πρεπει στην αρχη να ειναι ζεσταμα(κανα μισαωρο / 10-15χιλιομετρα) και μετα αφου εχει συνηθισει ο οργανισμος μπορεις να συνεχισεις με αυτο τον ρυθμο πολυ παραπανω ωρα.Εκτος αν εχεις μεγαλες εναλλαγες στο τερεν / κλισεις / ρυθμους

Επισης μεγαλο ρολο παιζει και η ψυχολογια.το πες και μονος σου.Εφοσων γουσταρεις ξεχνας πονους και ενοχλησεις :)

Χθες εκανα μια διαδρομη 7 λεπτα πιο αργα απο οτι αλλες φορες.Αλλα δεν ειχα κοιμηθει καλα , πριν 10 ωρες ειχα παει παλι για 2ωρο ποδηλατο-50+ χιλιομετρα + την ζεστη και να η πεσμενη επιδοση

Θα μου προτεινει κανας καμμια κουρσα στο χιλιαρικο ;

Γτ ειαμι αναμεσα σε d800 η κουρσα :hehe:

με βλεπω να μη παιρνω τπτ στο τελος :p

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

Forme Victeur Road Bike 2011 | Buy Online | ChainReactionCycles.com

(full carbon ..μπλα μπλα ..περισσοτερα εδω (προσεξε ομως οτι το κρινουν με βαση την τιμη που εκει ειναι 1500 λιρες)

Cube Streamer 2011 | Buy Online | ChainReactionCycles.com

(παλια εβγαινε και το attempt .λιγο πιο φτηνα..αν και δεν ειναι carbon(κανενα περα απο το πηρουνι και νομιζω οχι ολο)..το attempt περυσι που κοιτουσαμε (πριν 6 μηνες δλδ) εβγαινε καπου στο 800αρη).Το "καλο" του ειναι οτι εχει internal cable routing ..

Και τα σοβαρα πλεον :p

Wiggle | Boardman Team Road Bikes

απο τα καλυτερα αλουμινια..Πιο ελαφρυ και απο αρκετα carbon(τα μεσαια-βαρια).

Λεπτομερεια στις κολλησεις..που το περνας για carbon και αυτο...πληρες carbon πηρουνι.

Και το αμεσως μεγαλυτερο αδερφακι..το οποιο ειναι ολο carbon.

Wiggle | Boardman Team Carbon Road Bikes

Πριν κανα μηνα το ειχε ποσταρει ο αλεξ στο 1000αρικο (ειχε 30% εκπτωση)

Mπορεις να "στησεις" και απο ribble ...(σε παω στα carbon..βαλε καποια αξιολογα φτηνα campagnollo).

Ribble Bikebuilder | Frames | Wheels | Groupsets

(πχ -> http://www.cyclingweekly.co.uk/tech/bikes/128845/5/1000-bike-grouptest.html )

και απο planetX..αν δεν εχει καποιο ετοιμο @1200..

px Planet X Pro Carbon Rival Road Bike 2012

edit

δες και αυτο το αλουμινιο

http://www.wiggle.co.uk/cinelli-experience-veloce-2012/

http://www.cyclingweekly.co.uk/tech/bikes/128845/2/1000-bike-grouptest.html

αν σας ελεγα ποδηλατο για 200Ε θα μου προτεινατε στα 400; (100% πανω σε τιμη ; )

εδω γιατι μου προτεινετε 1200;

θα μου τα δωσετε εσεις τα 200ε ; :D

και επειδη ζητησα 1000 η προταση του DJD via msn , τι λετε

Canyon | Roadbikes | Roadlite 6.0

δλδ ρε [MENTION=23]DJD[/MENTION] ουτε στα 1100 δε θα συμφερε το canyon ; ποιο ειναι το οριο που αλλαζεις bike ?

τι περιμενεις να σου πω.. :D canyon all the way man!! σε χαμηλα ποσα μεχρι 1500-2000 η υπεραξια που μπαινει απο προμηθευτες, ποδηλαταδες ειναι αναλογικα τοσο μεγαλη που δεν βρισκεις καλυτερο offer. Diffuse the real value!!

παντως και το planetx που εδειξε ο ntg ειναι νουμαρος!

ναι αλλα το δικο σου δε μου εχει αφησει ιδιαιτερες καλες εντυπωσεις

τοσο σε αναρτηση , τιμονι και γεωμετρια.

φοβαμαι μην συμβει τπτ αντιστοιχο και στην κουρσα.

μηπως βαζουν καλα περιφερειακα και υστερουν σε ολα τα αλλα ;

Τα πλαίσια τους στις κούρσες είναι κορυφαία, έχω δοκιμάσει και το αλουμίνιο και το carbon, και σε θέμα ακαμψίας μία η άλλη ήταν, το carbon ήταν λίγο πιο ξεκούραστο.

ρε παιδια ενα ποδηλατακι θελω να μπορω με ανεση να πηγαινω Αχλαδι και να μη με κουραζει

Παιδάκια έχω δύο προβληματάκια.

α) σέλα: το Scott mountain μου έχει τις γνωστές σέλες φλίδες, αλλά εγώ προσωπικά και ο ποπός μου δεν την παλεύουν...

Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να πηγαίνω σε μαγαζιά και να δοκιμάζω, οπότε πρέπει να παραγγείλω.

Έχετε υπόψιν σας καμία αναπαυτική σέλα? (Ελληνικό κατάστημα)

Δεν πάω για πρωταθλητισμό, δεν με ενδιαφέρει το βάρος, κάτι απλό και φθηνό.

β) ψάχνω μπαταρίες τύπου 18650 από ebay, αλλά μερικές από κάποια mah και πάνω είναι απλά μούφες.

Ξέρει κανείς πια μάρκα ανταποκρίνεται περισσότερο σε αυτά που λέει?

Πάρε το canyon και τέλειωνε. Όλα θέμα γεωμετρίας είναι παρά το υλικό. Αν σου κάθεται γάντι το ποδήλατο δεν έχεις να φοβάσαι αποστάσεις.

Υπερμπόμπα το canyon. Ελαφρύ, 105 groupset,ritcheys WCS series, Conti 4000s. Τι άλλο μπορει να θες;

Πάρε το canyon και τέλειωνε. Όλα θέμα γεωμετρίας είναι παρά το υλικό. Αν σου κάθεται γάντι το ποδήλατο δεν έχεις να φοβάσαι αποστάσεις.

υπαρχει τροπος να καβαλησω το ποδηλατο μεσω ιντερνετ ; :p

Μέτρησε το κορμί σου και δες την γεωμετρία στο site ρε μούργο :p

ναι αλλα το δικο σου δε μου εχει αφησει ιδιαιτερες καλες εντυπωσεις

τοσο σε αναρτηση , τιμονι και γεωμετρια.

φοβαμαι μην συμβει τπτ αντιστοιχο και στην κουρσα.

μηπως βαζουν καλα περιφερειακα και υστερουν σε ολα τα αλλα ;

τι να σου πω, ολα ενα σκαλι πανω απτο κυβο σου ειναι... τοσο η reba οσο και το monkeybar, απλως εχεις συνηθισει στα παλιας λογικης κοντα τιμονια και οχι σε πιο downhillαδικα που ειναι πιο μακρια, αρα οχι τοσο νευρικα.. Για την γεωμετρια τι να πω γουστα ειναι αυτα... :D

edit> παντως να ξερεις ζηλιαρουλη και κατι cube fs που καβαλησα, ιδια γεωμετρια με τα canyon ειχαν, αλλα χειροτερες κολλησεις και εξωτερικα καλωδια (που προσωπικα λατρευω τα εσωτερικα, το κανει stealth!).

Παιδάκια έχω δύο προβληματάκια.

α) σέλα: το Scott mountain μου έχει τις γνωστές σέλες φλίδες, αλλά εγώ προσωπικά και ο ποπός μου δεν την παλεύουν...

Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να πηγαίνω σε μαγαζιά και να δοκιμάζω, οπότε πρέπει να παραγγείλω.

β) ψάχνω μπαταρίες τύπου 18650 από ebay, αλλά μερικές από κάποια mah και πάνω είναι απλά μούφες.

Ξέρει κανείς πια μάρκα ανταποκρίνεται περισσότερο σε αυτά που λέει?

α) μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στην charge spoon, ειναι κατηγορια φλιδας αλλα πολυ πιο αναπαυτικη απο μια selle royal που ειχα πριν.. Παντα για τα λεφτα της...25Ε την πηρα..

β) για μπαταριες κλασικα κοιτα dealextreme

τι να σου πω, ολα ενα σκαλι πανω απτο κυβο σου ειναι... τοσο η reba οσο και το monkeybar, απλως εχεις συνηθισει στα παλιας λογικης κοντα τιμονια και οχι σε πιο downhillαδικα που ειναι πιο μακρια, αρα οχι τοσο νευρικα.. Για την γεωμετρια τι να πω γουστα ειναι αυτα... :D

εχω οδηγησει αρκετα fs γιαυτο το λεω

δε το συγκρινω με τον κυβο εννοειται

Η σέλα είναι πολύ προσωπικό θέμα, εγώ δε μπορώ αυτές με το padding καθόλου (όχι μόνο λόγο βάρους). Οι σέλες που φαίνεται να είναι universally butt accepted είναι οι δερμάτινες brooks. Δεν είναι ούτε φτηνές, ούτε ελαφριές, αλλά δεν έχω ακούσει κάποιον που να λέει ότι δεν τις έχει βολευτεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.