Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Περαστικα να ειναι και κουραγιο..

ευχομαι να ξανα ανεβεις το συντομοτερο :)

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Gomar 99% είναι όπως τα λέει ο NTGης. Λείπει spacer. Το είχα και εγώ αυτό το θέμα. Όταν σου άλλαξε κασσέτα, μάλλον ξέχασε να το βάλει.

Η κασσετα αφενος δεν ελειπαν τα spacers , ηταν τελειως χαλαρη.

την εσφιξα και ο θορυβος σταματησε (ο εξτρα)

τωρα,

εβαλα τον ποδηλατα να καβαλησει το ποδηλατο μου και σιγουρευτηκε και αυτος οτι ειιναι απο το κεντρο του ποδηλατου

τα ειδαμε ολα ενα προς εναν και μου λεει να λυσει ολο τον δισκοβραχιωνα και να τον ξανασφιξει.

τι γνωμη εχετε για cube aerial 2011 ; ειναι πανεμορφο. [MENTION=23]DJD[/MENTION]

edit:

http://www.leisurelakesbikes.com/images/ProductImages/fullsize/Bikes/Others/11CubeAerial.jpg

αν και ωραιο και ιδιο με το ΜΤΒ μου αλλα σε κουρσα :D πολλα τα λεφτα για αυτα που εχει...

κριμα................................και μαρεσε

επειδη κανενας δε με παρηγορει στα προβληματα του κυβου μου...

εχω καταντησει γραφικος ξερω...

αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταματησαν τα παραπονα του ποδηλατου!! (ετσι φαινεται τουλαχιστον :p)

λυσαμε παλι πεταλια και δισκοβραχιωνα και το πλακωσαμε στο τεφλον (οχι των υδραυλικων :p) και τα ξανασφιξαμε και τωρα τερμα οι θορυβοι. (μακαρι αλλιως αν συνεχιστουν παιρνω εναν δισκοβραχιωνα SLX και τελειωνει η υποθεση)

Αντε ποτε θα παμε παρνηθα για κοπανημα ;:D:D:D :p

πατηστε κανα θενξ ρε....τσαμπα ειναι

χαιρομαι λεω!!!

πηγα και του εκανα παρθενικη βολτα αθορυβη :D

Sports Tracker

πατηστε κανα θενξ ρε....τσαμπα ειναι

χαιρομαι λεω!!!

πηγα και του εκανα παρθενικη βολτα αθορυβη :D

Sports Tracker

Τα 61 km/h που τα έπιασες ρε θηρίο;

το κοντερακι εγραψε βεβαια 65 αλλα μπορεις να δεις απο το chart του sport tracker

στο κατεβασμα της βουλιαγμενης.

Πάμε το ΣΚ? Κυριακή σίγουρα μπορώ, σάββατο δεν μπορώ το πρωι-μεσημέρι :p:P:P

εισαι ετοιμος να φας τα τσαγακια σου απο σοβαρα ποδηλατα?? :D

ρε μλκ εχεις το datalog απο αγ.αννα την κυριακη? ο Κλει μου ειπε για κατι παραλογα υψομετρικα κ απορησαμε και οι δυο..στειλτο οπως και τις φωτο που βγαλαμε απτο κινητο σου στις κεραιες.

εδιτ> μεση ωριαια 24.2 ρε Θηριο?? φαντασου να ειχεs και σοβαρο ποδηλατο δασκαλε!! :p

Και από εδώ μία. Οι φώτο δεν ήταν από το κινητό του Κλεισθένη;

του κλεισθενη.

Ειχε γραψει και την διαδρομη??Αν ναι..και εγω θελει!

οι φωτος ειναι απο το κιν του κλεισθενη

βεβαια και απορησαμε με τα υψομετρικα...απο iphone γινοταν η καταμετρηση τι περιμενατε ? :hehe:

παρτε μια παρομοια πολυ παλια δικια μου

Sports Tracker

Ρε αφήστε την φλωριά την Αγ. Αννα. Κεραίες θέλουμε Ιάσωνα

σας το ανοιξε? διοτι εμενα μου λεει κατι για maintenance!

παντως ενταξει οχι και φλωρια η αγ.αννα :p εμενα μου επεφτε το σαγονι καθως γυρναγαμε σε καποια σημεια πριν τη βρυση που ειδαμε τον τυπακο καθως και στον τοιχο πριν το σπιτι του gomar. νταξει βιασμος οπως οι κεραιες δεν ητανε, αλλα τα ειχε ολα, ειχε και διαρκεια και κοριτσακια 14 χρονων, να μας πανε μεσα, στο ποταμι!

Dolly, στειλε με ενα url τις φωτος man!

μαυρίζω ανά ζώνες! :D

από τον καρπό και μέχρι πάνω από τον αγκώνα,σοκολατοκαφε χρώμα

τα χέρια μου είναι άσπρα,υπάρχει και μια κυκλική στάμπα από το ρολόι λίγο πιο πάνω :hehe:

πόδια μέχρι μηρό,καφεκόκκινα

Rule #7 // Tan lines should be cultivated and kept razor sharp.

Under no circumstances should one be rolling up their sleeves or shorts in an effort to somehow diminish one’s tan lines. Sleeveless jerseys are under no circumstances to be employed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.