Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

σήμερα πήγα μια μεγαλούτσικη βόλτα......

ξεκίνησα νωρίς (6:00) αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος ξαναγύρισα σπίτι και έφυγα στις 7:15

και άρχισα να ανεβαίνω....

dscn0189gv.jpg

και ο δρόμος δεν τελείωνε με τίποτα :p (είχε και πολύ αέρα)

dscn0192xn.jpg

τέλος πάντων κάποια στιγμή έφτασα :D

dscn0193r.jpg

και έμεινα κάγκελο από το μέρος,είχα να πάω 5 μήνες περίπου.δείτε και μόνοι σας :

dscn0209t.jpg

dscn0210r.jpg

dscn0214cj.jpg

αφού ήπια κάμποσο νερό,έφαγα τα παστέλια και τα κρουασάν που είχα,ξεκίνησα για το σπίτι...

dscn0215w.jpg

γύρισα μέσω Δράκειας,μια διαδρομή που δεν είχα ξανακάνει.

μέγα λάθος γιατί το κατέβασμα ήταν α-πί-στευ-το :dance3:

οι δίσκοι τα είδαν όλα

dscn0220c.jpg

dscn0229x.jpg

dscn0230sf.jpg

3μιση++ απολαυστικές ώρες,δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι μιλάμε :man_in_love:

mt3 by method01 at Garmin Connect - Details

τα video με τους καταρράκτες ανεβαίνουν,πάω για νάνι τώρα :p

Ερώτηση, το Garmin Fit™ για Android είναι καλό? Έχω βάλει το MapMyRide το οποίο ήταν δωρεάν, αλλα αφού όλοι χρησιμοποιούν το Garmin , έχω αρχήσει να το σκέφτομαι.

Η βασική ερώτηση είναι, μπορώ να ψάξω μέσω διαδικτύου διαδρομές στην Ελλάδα (θέλω ας πουμε να δω τι υπάρχει στον Υμηττό), να το φορτώσω στο κινητό και να μου λέει που να στρίψω κτλ για να μείνω στην διαδρομή?

ειμαστε πολυ τυχεροι που ζουμε σε τοσο ομορφη χωρα, ασχετα με το τι γινεται στο κρατος, δεν πρπει να το ξεχναμε παιδια!

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]
Καλημερα παιδια, το νου σας με τον εκστασιασμο των εκλογων, με λογικη κ οχι συναισθημα κ οπαδισμους να βγει η οποια αποφαση.

Λοιπον η short list εχει βγει για τσαντα και bib οποτε θα ηθελα την αποψη οσων μπορουν να βοηθησουν.

Για τσαντα 2 οι επιλογες. Deuter compact air exp 10, 63λιρες, και Salomon XA20, 43 λιρες. Η δευτερη ειναι σιγουρα το αντιπαλο δεος σε specs, ειναι μεγαλυτερη με 20 λιτρα κ ενιαιο χωρο, εχει τσεπες-κορδονια κλπ, απλως δεν εχει το ιδιο συστημα στηριξης (αυτο με το πλαισιο+διχτυ), ειναι ομως σχεδον το ιδιο ομορφη και 25Ε φθηνοτερη.

Απο bib εχω καταληξει ειτε σε gore power2.0 , 63 λιρια, ειτε σε dhb aeron race, 42 λιρια, ή dhb pace στα 34 λιρια. Αν εξοικονομησω απο τα 2 αυτα προιοντα αγοραζοντας τα πιο οικονομικα, μου βγαινει σχεδον τσαμπα η σχαρα, που μαλλον θα παω σε αυτη που εβαλε ο lakiss. απτην αλλη εχω και την φλωρια μεσα μου να παω στις ακριβες λυσεις που ναι μεν ειναι ανωτερες αλλα δεν δικαιολογουν την διαφορα σε αναλογο βαθμο...αποψεις? thnx in advance.

πάρε όποια σου αρέσει,η Deuter θα τανε η δική μου επιλογή/διάβασε μια σελίδα πίσω τι γράφω για το τσαντάκι σέλας

για τα ρούχα,πάρε τα πιο φθηνά μια και τώρα το το καλοκαίρι θα ταλαιπωρηθούν,από φθινόπωρο κοιτάς για ακριβότερα /// Castelli ftw πάντως

Ερώτηση, το Garmin Fit™ για Android είναι καλό? Έχω βάλει το MapMyRide το οποίο ήταν δωρεάν, αλλα αφού όλοι χρησιμοποιούν το Garmin , έχω αρχήσει να το σκέφτομαι.

Η βασική ερώτηση είναι, μπορώ να ψάξω μέσω διαδικτύου διαδρομές στην Ελλάδα (θέλω ας πουμε να δω τι υπάρχει στον Υμηττό), να το φορτώσω στο κινητό και να μου λέει που να στρίψω κτλ για να μείνω στην διαδρομή?

διαδρομές υπάρχουν σε μορφή cvs ,αλλά δεν ξέρω να σου πω πως να τις βρεις και πως θα τις φορτώσεις στο τηλ,

για ρώτα στο cyclist

[MENTION=1243]fotme[/MENTION]

http://www.thelab.gr/1063245622-post5327.html

Αν έχεις δώσε. ΤΕ ΡΑ ΣΤΙ Α διαφορά για μόλις 30 ευρώ.

@Wrong_method : Ρε συ δεν έχει νόημα αυτό που λες (για την ταλαιπώρια :p ) Δηλαδή τον χειμώνα που δεν ταλαιπωριούνται επειδή δεν ιδρώνουμε τόσο και δεν κάνουμε και τόσο συχνά, να πάρουμε καλά και το καλοκαίρι που θέλουμε ακόμη καλύτερα ρούχα, λόγω των ανεβασμένων απαιτήσεων, να πάρουμε χειρότερα, για να μην τα χαλάσουμε; Από τσέπη δεν συμφέρει, ξέρω, αλλά από άνεση....

Btw, σχεδιάζω διαδρομή για Σπηλιά (κάτω από τον Κίσσαβο - 800 υψόμετρο και αν συνεχίσεις φτάνεις 1600!!!). 25 χμ φλατ να πάω, 25 να γυρίσω. 50 χιλιόμετρα "τζάμπα" κούραση.... Δεν μπορούσαν να κάνουν την Λάρισα μερικά χιλιόμετρα πιο πάνω-δεξιά godammit;

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Δεν έχετε και σεισμούς εσείς εκεί :hehe:

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION] Θύμισέ μου ποιο specialized έχεις;

Επειδή βλέπω μεγάλο κόλλημα με τα ολόσωμα , για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει ένα θέμα με το κατούρημα που εξαρτάτε άμεσα από τον σωματότυπο του καθενός.

Νταξ σηκώνεις ένα πόντο το μπατζάκι και κατουράς. Άλλοι όμως θα χρειαστεί να το κατεβάσουν βγάζοντας την μπλούζα.

[MENTION=1243]fotme[/MENTION]

http://www.thelab.gr/1063245622-post5327.html

Αν έχεις δώσε. ΤΕ ΡΑ ΣΤΙ Α διαφορά για μόλις 30 ευρώ.

@Wrong_method : Ρε συ δεν έχει νόημα αυτό που λες (για την ταλαιπώρια :p ) Δηλαδή τον χειμώνα που δεν ταλαιπωριούνται επειδή δεν ιδρώνουμε τόσο και δεν κάνουμε και τόσο συχνά, να πάρουμε καλά και το καλοκαίρι που θέλουμε ακόμη καλύτερα ρούχα, λόγω των ανεβασμένων απαιτήσεων, να πάρουμε χειρότερα, για να μην τα χαλάσουμε; Από τσέπη δεν συμφέρει, ξέρω, αλλά από άνεση....

μόνο για το θέμα τιμής το είπα,αν είδες αναφέρω την προτίμησή μου στα ρούχα παρακάτω :)

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] Δεν έχετε και σεισμούς εσείς εκεί :hehe:

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION] Θύμισέ μου ποιο specialized έχεις;

http://www.specialized.com/us/en/bc/SBCProduct.jsp?spid=62242&scid=1099&scname=2012+Early+Launch

p.s: σήμερα δοκίμασα ένα νέο σετ spd τα Shimano XT M785 Trail τα οποία μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις

καθώς το πόδι μου δεν μούδιασε στη μεγάλη διαδρομή όπως με τα προηγούμενα αλλά είχα ένα θεματάκι με τις κράμπες που συνήθως δεν παθαίνω

Τελικα το βουνο δεν ηταν για μενα οποτε παει το specialized hardrock που ειχα. Το νεο μου αποκτημα Orbea Aqua TTG 2010 :dance3:

(sorry για το clopywrite αλλα το εβαλα ετσι επειδη την ανεβασα και αλλου)

405150_10150718555492831_742127830_9721366_313008367_n.jpg

Με 'γειές. Καλά και γρήγορα πλέον : ) χιλιόμετρα

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION] : Πριν τι πετάλια είχες;

[MENTION=9381]papajim[/MENTION] ?!?!

i8mHk.jpg

[MENTION=9381]papajim[/MENTION] ?!?!

i8mHk.jpg

Βρε τι μαθαίνει κανείς, από κοτσάνες :hang3:

Αλλά και πάλι δε πρόκειται να βρεθείς πιο κοντά :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.