Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

100αρα yeahhhhh babyyyy etsiiiiiiiiii

κατανάλωσα 4 lt νερού,3-4 παστέλια.1 χυμό,ο ποδηλατάς μου'πε να πάρω και ισοτονικό-δεν ξέρω αν έπρεπε

///// είμαι πολύ μα πάρα πολύ ευχαριστημένος,σχεδόν διπλασίασα το προσωπικό μου ρεκόρ και είχα juice και για λίγο ακόμα,αλλά έπρεπε να γυρίσω,next time :)

παρακαλούνται οι κύριοι [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] και [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] όταν βρουν το χαμένο μου πνευμόνι σε κάποια βόλτα τους στην περιοχή,να μου το επιστρέψουν,απλό ταχυδρομείο κάνει,ευχαριστώ

:p:P:P:P:P:P

πάω να ξεραθώ,ελπίζω να μπορέσω να σηκωθώ από το κρεββάτι κάποια στιγμή,καλές βόλτες σε όλους σας

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

ελα ρε θηριο ..εβγαλες την παλια εθνικη??

Πως ηταν απο κινηση??(μιας και δεν ειναι και οτι καλυτερο για ποδηλατο εκει..αλλα μου αρεσει η διαδρομη ..παντα απο εκει πηγαινοερχομαι)

Κακως....που δεν ειπες τιποτα νωριτερα...αν και ο αλλος το παιζει αρρωστος τωρα..("που να ερχομαι με το κουρσακι μαζι σας").

Νιce :T:

Τhis means war...αναμεινατε να περασει η κυριακη να αλλαξει η ωρα (και η ωρα που βραδιαζει) ..και ερχομαστε....(οποτε ξε-αρρωστησει και ο αλλος...μη του πω τιποτα..:p)

edit

(omg ..και νομιζα οτι για τυρναβο ηταν η απολυτη φλαταδουρα.)

Αααα ζηλεύωωωωωωωω. Και εγώ είμαι ακόμη με lysopaine και μυξομάντηλα... (sic!!!)

Ωραίος ρε. Άντε και στα δικά μας :p

Όσο για το πνευμόνι, κάτσε να βρούμε πρώτα τα δικά μας....κλείνω 3 βδομάδες αποχή (και δεν είμαι καλά :p )

Χτύπα πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά κάργα. (κανά 2 μπριζόλες και 2 πορτοκάλια δηλαδή. Δεν είναι καιρός για έξοδα)

Και βάλε μπαταρία στο HR Sensor (Avg HR: 26 bpm, ποιος είσαι να ουμ; :p )

γμτ δεν μπορώ να κοιμηθώ από την υπερένταση :p

χωρίς να θέλω να σας το χαλάσω,πιστεύω ότι ο δρόμος αυτός δεν κάνει για μας,

είναι πολύ στενός και οι νταλίκες περνάνε σε απόσταση μέτρου από δίπλα σου.

αν παρ'ολα αυτά το απαφασίσετε/ουμε καλό θα ήταν να μοιραστούμε την απόσταση

και όχι να έρθει κάποιος εδώ ή να έρθω εγώ εκεί

.σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο,δέστε τα τελευταία μου splits να καταλάβετε πόσο αργά πήγαινα......

μπαταρία ακόμα να αξιωθώ να αλλάξω ο μλκ,έχασα όλους τους παλμούς της διαδρομής,τεσπα αύριο (cr2025 δεν θέλει;)

==================================================

respect στον [MENTION=23]DJD[/MENTION] και το στόχο που έχει.όχι για γλύψιμο αλλά γι'αυτό που πάει να κάνει

τα μισά χλμ έβγαλα και δεν είμαι σίγουρος ότι θα σηκωθώ αύριο από το κρεββάτι,ουτε λόγος να κάνω και άλλα τόσα καπάκι :)

ισοτονικο εννοειται οτι επρεπε να παρεις

θα νιωθες σαν καινουργιος

Πρόσθεσε ότι ο DJD δεν θα πάει σε ισιάδι...

Από ν. εθνική δεν είναι καλύτερα από άποψη κινδύνου; Πάντως πρέπει να γίνει μία φορά το κονέ Λάρισα - Βόλος. 120χμ είναι (από την ν. εθνική). Η απόδοση θα ανέβει τώρα που καλοκαιριάζει.

απο αποψη κινδυνου καλυτερα ειναι το παραδρομακι ,προφανως διπλα απο την Ν.εθνικη...αλλα αντε βρες το.

Μονοι μας...εμεις ..τα χωραφια..και οτι σκυλια μπορει να εχει εκει στην ερημια:p

@NTG [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] αν τα οικονομικά μου είναι καλα και αγοράσω μετα το Πασχα ερχομαι και γω αλλιώς θα λιώνω πάλι στο pc...:p

Από Γιαννιτσά; Θα συναντιόμαστε Κατερίνη; :p

Έλα να μαζευόμαστε πολλές.

μιας και θα κανω εισαγωγη στον κοσμο του ποδηλατου,εχει κανεις εντυπωσεις σε καποιο απο τα παρακατω

orbea tuareg '12-295€

ΤRΕΚ 3500 ΄12- 285€

IDEAL NERGETIC ΄12-300€

μου προτεινουν το ideal λογω μεγαλυτερων τροχων,αρα ευκολια εντος πολης..

προοριζεται για εντος πολης χρηση,αντε κ καμια βολτα λιγο βουνο-χωμα οταν θα εχω χρονο..

ταβανι τα 300 δεν υπαρχει σαλιο..

μιας και θα κανω εισαγωγη στον κοσμο του ποδηλατου,εχει κανεις εντυπωσεις σε καποιο απο τα παρακατω

orbea tuareg '12-295€

ΤRΕΚ 3500 ΄12- 285€

IDEAL NERGETIC ΄12-300€

μου προτεινουν το ideal λογω μεγαλυτερων τροχων,αρα ευκολια εντος πολης..

προοριζεται για εντος πολης χρηση,αντε κ καμια βολτα λιγο βουνο-χωμα οταν θα εχω χρονο..

ταβανι τα 300 δεν υπαρχει σαλιο..

Νομίζω το Trek είναι το καλύτερο ανάμεσα τους. Shimano σχεδόν όλα, Suntour ανάρτηση 63mm έναντι RST 50mm, και Zoom. Πάρε το, και μέχρι να μαζέψεις και ~100 ευρώ για αντικλεπτικό (αλυσίδα/πέταλο) μην το αφήνεις έξω ποτέ.

Πάρε αν θες συρματόσχονο των 5 ευρώ για να το κλειδώνεις όταν πας για καφε που θα το έχεις στα 5 μέτρα max και θα το επιβλέπεις.

(Επιμένω στο θέμα κλοπής γιατί χθες χάζευα για 2-3 ώρες το θέμα.. κοιτάξτε εδώ)

για λίγο βουνό-χώμα όπως λες,το ideal δεν κάνει.αν όμως το "όταν θα έχω χρόνο" μεταφράζεται ως "ποτέ" είναι το ιδανικό ποδήλατο για μετακίνηση εντός πόλης

το TREK είναι εξαντλημένο (ήταν και αυτό στις προσφορές του cyclist νομίζω)

το Orbea έχει νούμερα αλλά οι 26αρηδες τροχοί θα σε κουράσουν μέσα στην πόλη

όπου φαντάζομαι θες να κινηθείς

μια ματια που έριξα και στο cyclist λενε οτι το trek είναι πολυ ποιοτικό και απο κοντά δείχνει κούκλα, κακό αυτο για τα μάτια των "άλλων"..

μου έκανες την καρδιά περιβόλι με το θέμα κλοπής..

εδιτ

trek εχω βρει 2 τελευταια κομματια σε επικοινωνια που ειχα χτες.. ενα 19,5 κ ενα 16,λογικα παω για το πρωτο μιας κ ειμαι 1,80..

Από Γιαννιτσά; Θα συναντιόμαστε Κατερίνη; :p

Έλα να μαζευόμαστε πολλές.

σπουδαζω λαρισα φιλε μου..

Φορτωμα το ποδηλατο στον προαστιακο καιι αντε γεια :p

καφρος mode on:

απο το πρωτο χιλιομετρο μου αρχισε "ωχ κατσε λιγο....ποναω"

στο 2ο χιλιομετρο ημασταν +5 στασεις

τελικα τα βγαλαμε τα 23χιλιομετρα...

χαχαχαχαχαχα σε πειραζω φραγμα μου :p

μια χαρα ησουν.Πρεπει να παρεις λιγο τον αερα στο ποδηλατο.Δεν ειναι freeday τα μονοπατια φιλος :p

καφρος mode on:

απο το πρωτο χιλιομετρο μου αρχισε "ωχ κατσε λιγο....ποναω"

στο 2ο χιλιομετρο ημασταν +5 στασεις

τελικα τα βγαλαμε τα 23χιλιομετρα...

χαχαχαχαχαχα σε πειραζω φραγμα μου :p

μια χαρα ησουν.Πρεπει να παρεις λιγο τον αερα στο ποδηλατο.Δεν ειναι freeday τα μονοπατια φιλος :p

Και δεν ειπατε τιποτα? :-( :-( παιζει τιποτα για Σαββατο?

[MENTION=596]greekfragma[/MENTION] μη στεναχωριέσαι κι εμείς οι "νέοι" δεν ήμασταν καλύτεροι :hehe:

o Gomar είναι κάφρος με το ποδήλατο. Όπου βρει λακούβα, κοτρώνα, κορμό δέντρου, κλαδιά, θάμνους από εκεί να περάσει....αφού σε μια φάση του λέω βάστα να πιω νερό να ξεκουράσω και τη μέση (που έχω θέμα τις τελευταίες μέρες) και άρχισε να κόβει βόλτες εκτός μονοπατιού μέσα στο χάος ανάμεσα σε θάμνους και κλαδιά μέχρι να φτάσω. Γι αυτό τα σπάει όλα :hehe:

εντάξει για 2η εξόρμηση σε βουνό μάχιμος ήμουνα.

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION]

φίλος το κανονίσαμε τελευταία στιγμή.Μου λέει ετοιμάσου και σε 15περνάω να φορτώσουμε ποδήλατα να πάμε μια χαλαρή Πάρνηθα.

[MENTION=9381]papajim[/MENTION]

ρε άστον να λέει τα δικά του. επειδή εκείνος είναι κάφρος και κατεβαίνει το μονοπάτι με 35 κοπανώντας σαν μπαλάκι του πινγκ πόνγκ στα πλαινά του μονοπατιού δε σημαίνει οτι και μεις πρέπει να φορέσουμε ζουρλομανδύα :p

o Gomar είναι κάφρος με το ποδήλατο. Όπου βρει λακούβα, κοτρώνα, κορμό δέντρου, κλαδιά, θάμνους από εκεί να περάσει....αφού σε μια φάση του λέω βάστα να πιω νερό να ξεκουράσω και τη μέση (που έχω θέμα τις τελευταίες μέρες) και άρχισε να κόβει βόλτες εκτός μονοπατιού μέσα στο χάος ανάμεσα σε θάμνους και κλαδιά μέχρι να φτάσω. Γι αυτό τα σπάει όλα :hehe:

εντάξει για 2η εξόρμηση σε βουνό μάχιμος ήμουνα.

[MENTION=9381]papajim[/MENTION]

ρε άστον να λέει τα δικά του. επειδή εκείνος είναι κάφρος και κατεβαίνει το μονοπάτι με 35 κοπανώντας σαν μπαλάκι του πινγκ πόνγκ στα πλαινά του μονοπατιού δε σημαίνει οτι και μεις πρέπει να φορέσουμε ζουρλομανδύα :p

Έτσι έκανε και με εμάς, προειδοποιούσε για τα δύσκολα κομμάτια, αλλά για τα γρήγορα κομμάτια δεν έλεγε κάτι να ξέρουμε ότι μπορούμε να τρέξουμε χωρίς να βρεθεί ένα δέντρο/μια κοτρώνα/ένας γκρεμός μπροστά μας...

'Οσο για το κοπάνημα.. μου την σπάει επειδή ζηλευω... ας κάνει ότι θέλει αρκει να μην αρχίζει να μας βρίζει όταν τα φτύνουμε.

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION]

φίλος το κανονίσαμε τελευταία στιγμή.Μου λέει ετοιμάσου και σε 15περνάω να φορτώσουμε ποδήλατα να πάμε μια χαλαρή Πάρνηθα.

Καλά καλά, έτσι λέτε όλοι, κανείς δεν με παίζει εμένα:weep::weep:

Προφανώς κάνω πλάκα..

Λοιπόν, να αρχίσω πάλι να ρωτάω τους πάντες? Στείλτε μου ΠΜ όποιος έχει όρεξη Σάββατο για βουνίσια βόλτα.. Προϋπόθεση για να γίνει είναι να έρθει κανας [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] που ξέρει τα μέρη.. Στείλτε σε εμένα ΟΛΟΙ μέχρι ξημερώματα Σαββάτου να δω αν μπορούμε να το κανονίσουμε ..

Γράψτε τι ώρες μπορείτε, που μπορείτε να έρθετε (άλλο Φιλοπάππου, άλλο Πάρνηθα), και αν έχετε αυτοκίνητο με σχάρα κτλ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.